€ 15,50
€ 13,95
(€ 6,98 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,55)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Avene Reinigingslotion Overgevoelige Huid

Reinigt en verwijdert make-up (gelaat en ogen) van de van nature gevoelige of door omstandigheden snel geïrriteerde huid. Zonder parfum, zonder parabenen, wordt niet afgespoeld.

Heilzame eigenschappen
De Lotion voor de overgevoelige huid bevat Parcerine, een nieuw bestanddeel dat de reactiviteit van de huid helpt te temperen.

-Kalmeert irritatie dankzij een combinatie van Thermaal water van Avène, dat van nature verzachtend en anti-irriterend werkt, en Parcerine.
-Reinigt en verwijdert make-up perfect: het plantaardig, uiterst mild reinigend bestanddeel in deze lotion voorkomt bijkomende irritatie als gevolg van afspoelen met water.
-Zeer goed verdragen: de formule bevat een minimum aan ingrediënten die speciaal werden geselecteerd omwille van hun uitzonderlijke zachtheid.

Indicatie

Een zachte reinigingslotion voor de intolerante en hypergevoelige huid. Gelaat en ogen.

Gebruik van Avene Reinigingslotion Overgevoelige Huid

-‘s Ochtends en ‘s avonds met een wattenschijfje of met de vingertoppen aanbrengen en met ronddraaiende bewegingen lichtjes inmasseren. Het overtollig product voorzichtig verwijderen zonder te wrijven. Indien nodig nogmaals aanbrengen.
-Het is aan te raden na gebruik van de lotion een fijne nevel Thermaal water van Avène over de huid te verstuiven alvorens de Crème voor de overgevoelige huid aan te brengen (gewone of rijke textuur, afhankelijk van uw huidtype).
€ 15,50
€ 13,95
(€ 6,98 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Avene Reinigingslotion Overgevoelige Huid

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik gebruik dit product op aanraden van mijn dermatoloog. Het is een prima product voor de gevoelige huid. Zeer goed produkt voor gevoelige huid: Ik ben heel tevreden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  een zachte reinigingslotion voor een overgevoelige huid voor jong en oud. Een echte aanrader. Te gebruiken zowel in de zomer, in de lente, in de winter en in de herfst. Ook een ideaal kerstgeschenk!!!!!!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Dit product is zeker geschikt voor de gevoelige huidjes. Verwijdert mijn make-up op een zachte manier. Toch heb ik het gevoel dat niet alles verwijderd is.. misschien meer geschikt na lichte make-up maar zeker niet voor zware make-up na avondje stappen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Avene Reinigingslotion Overgevoelige Huid kopen

Je kan Avene Reinigingslotion Overgevoelige Huid van het merk Avène, geproduceerd door AVENE - PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Avène Reiniging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Reiniging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Reiniging > Tonic
Schoonheid & Hygiëne > Make-Up
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen > Reiniging