€ 7,45
€ 5,89
(€ 39,27 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,56)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van A.Vogel Cinuforce Neusspray Droog Neusslijmvlies

Cinuforce neusspray Droog neusslijmvlies
Bevochtigt de neusholtes langdurig bij droog neusslijmvlies. Versoepelt korstjes en verdunt ingedikt slijm. Bij droog neusslijmvlies en korstjes Droog neusslijmvlies kan vervelend en pijnlijk aanvoelen. A.Vogel Cinuforce neusspray bij droog neusslijmvlies en korstjes bevat bevochtigende en verzachtende ingrediënten die het neusslijmvlies verzorgen en de genezing ervan ondersteunen. Het legt een beschermend laagje over het neusslijmvlies dat vocht langdurig aan zich bindt en hierdoor helpt om uitdroging te voorkomen. De 100% natuurlijke ingrediënten houden de natuurlijke beschermende functie van de neus intact. De spray kan, indien nodig, veilig en langdurig gebruikt worden.

Indicatie

De bijzondere eigenschappen:
 • Bevochtigt de neusholtes langdurig bij droog neusslijmvlies. Ondersteunt gezond neusslijmvlies waardoor het bloedneuzen als gevolg van beschadigd neusslijmvlies helpt voorkomen.
 • Versoepelt korstjes en verdunt ingedikt slijm waardoor het makkelijker te verwijderen is.
 • Op deze manier ondersteunt de neusspray de behandeling van neusverkoudheid en verstopte neus.
 • Kan veilig langere tijd gebruikt worden
 • Geen verslavende werking
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Cinuforce Neusspray Droog Neusslijmvlies

Dosering en gebruik
Volwassenen: naar behoefte meerdere keren per dag
1 tot 2x sprayen per neusgat.
Kinderen vanaf 2 jaar: naar behoefte meerdere keren
per dag 1x sprayen per neusgat.
Gebruik door kinderen onder toezicht van volwassenen.
1. Snuit de neus eerst schoon
2. Verwijder het beschermdopje van de flacon
3. Schudden voor gebruik
4. Bij het eerste gebruik: houd de flacon rechtop en
druk meerdere malen op de spraykop totdat er
nevel ontstaat.
5. Breng de spraykop in het neusgat en druk het andere
neusgat dicht. Houd de flacon rechtop en spuit in het
neusgat door de spraykop eenmaal naar beneden
te drukken en tegelijkertijd rustig door de neus te
ademen.
6. Herhaal dit bij het andere neusgat.
7. Veeg de spraykop na ieder gebruik af en plaats het
dopje er direct weer op.
Uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam elke verstuiver
slechts door één en dezelfde persoon te laten gebruiken.

Ingrediënten A.Vogel Cinuforce Neusspray Droog Neusslijmvlies

Natriumhyaluronaat, Natriumdihydrogeenfosfaat,
Dinatriumfosfaat-dodecahydraat, Natriumchloride,
Kamille, Water
€ 7,45
€ 5,89
(€ 39,27 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel cinuforce neusspray droog neusslijmvlies

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een heel zacht, en goed middel. Zeker in deze koude periode met de verwarming hoog en droogte in huis. Wanneer je korstjes in je neus hebt, en je gebruikt deze spray, lost alles mooi op, en het heeft ook geen vieze geur. Een super product!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel droge slijmvliezen, zowel in het oog als in de neus. Voor mijn neus dit gekocht. Maar os onder de verwachting. Is wel een natuurlijk product. Geeft op het moment zelf verlichting.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze neusspray helpt echt tegen droog neusslijmvmies. De korstjes in je neus verdwijnen en alles wordt terug normaler vanbinnen in je neus. Geen verstopt gevoel meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een zeer goede neusspray. Hij is fris, droogt de neus niet uit en brandt niet. De verstopte neus wordt ook snel weer vrij. Ik bestel hem zeker nog een keer. Aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn man gebruikt deze spray de afgelopen dagen elke avond en elke ochtend. En sindsdien heeft hij niet meer het gevoel dat hij een droge neus heeft. Dit product hydrateert zeer goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed product, na chemo heb ik last van droge neusslijmvliezen en is heel lastig, door ze te bevochtigen heb ik geen last meer van wondjes of korstjes, mag het ook lang blijven gebruiken, kan geen kwaad, want ik had eerst zalf maar dat was wel een heel geklieder, dit is ideaal.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb veel last van een droge neus en korstjes in de neus deze spray werkt daar zeer goed voor en je kan die zoveel gebruiken als je zelf wil niet schadelijk voor slijmvliezen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  'S morgens bij verstopte neus 2x sprayen even wachten, snuiten en je neus is terug vrij. Ook tijdens hooikoortsseizoen werkt het goed wanneer de neus uitgedroogd is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, verstuift heel goed in de neus. geen droge korstjes meer in de neus; Ik gebruik het 3 keer per dag. Snel resultaat gehad, na een dag was er een verschil merkbaar.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  indien meerdere malen per dag gebruikt, maakt deze spray de neus goed vochtig en vermijdt effectief de vorming van korstvorming, alleen aan de onderkant: de fles bevat slechts 15ml
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer goed product voor het neusslijmvlies, eens de verwarming opstaat en men heeft last van irritatie is dit echt een oplossing en verbetert ook de slaap en het welgevoelen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Cinuforce neusspray bevochtigt niet alleen het slijmvlies, maar het doet ook slijmen afvloeien die zich opstapelen in de sinussen. Daarom helpt het ook bij hoofdpijn die veroorzaakt wordt door teveel slijmen. Of langdurig gebruik kan zonder problemen, kan ik niet beoordelen. Volgens de bijsluiter kan dit wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk en goed product! Beter dan de chemische druppels die veel schade aan de neus kunnen veroorzaken. Deze is zacht en ruikt ook heel aangenaam! Aanradertje!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik werk in een oververhit kantoor en ik ben daarom gevoelig voor sinusitis Ik heb deze spray geprobeerd omdat het kamille bevatte voor zijn verzachtende eigenschappen en ik ben niet teleurgesteld zal ik het aanbevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  eindelijk eens een neusspray die voldoet ! echt een aanrader ! Het versoepelt de neuskorstjes na een 3tal dagen en daarbij komen ook de neusholtes goed open.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dr Vogels, dat is natuurlijk het beste van het beste. Help schitterend bij een droge neus. Een echte aanrader. Zou ze niet kunnen wegdenken evenals vele andere producten van Vogel.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Cinuforce neusspray is een zeer goed product, dat echt helpt om de neus te ontstoppen. Mijn neus is niet meer droog. Gemakkelijk te gebruiken, en kan lange tijd worden opgeslagen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze spray al enkele maanden en ben zeer tevreden. Mijn neusslijmvlies is minder droog en ik heb (bijna) geen last meer van pijnlijke korstjes in de neus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn neus is vaak heel droog vanbinnen en dan helpt deze spray wel. enkel als het heel erg is, moet ik nog teruggrijpen naar mijn oude vettige neuszalf
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb steeds lopende neus en heb al verscheidene neussprays gebruikt opdoktersvoorschrift. Maar ik gebruik liever een natuurlijk middel en het helpt, ik gebruik het nochtans alleen maar 's morgens.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  helpt iets minder dan de andere vogel producten. Maar dan nog is t wel een verbetering. Het enige dat is dat zo vloeibaar is dat het in mijn keel terecht komt. En daar moet het niet werken. maar t beetje dat op zijn plaats zit helpt toch wel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Cinuforce Neusspray Droge neusslijmvlies ik gebruik het in de winter bij droge lucht in de huiskamer en ook in de bergen op hoge hoogte waar de lucht ook droog is en met een goed resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neusspray helpt tegen droge slijmvliezen in je neus. Je mag het spul onbeperkt gebruiken en ja kan er dus niet verslaafd aan raken zoals bij andere neusdruppels. Deze ontzwellen echter NIET.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Weer een supermiddeltje! Geen enkele neusspray hielp tegen men verstopte neus tot ik deze probeerde. Sindsdien kan ik weer van elke geur genieten. Een verademing.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de neusspray al enkele malen gebruikt bij een verkoudheid en ben er zeer tevreden over ,ik raad de mensen het product van dr vogel aan omdat het zoveel gezonder is dan de klassieke producten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog eens een zeer goed product. Er is niets beters om droog neusslijmvlies te verlichten, het werkt onmiddellijk. Dus altijd Vogel Cinuforce Neusspray Droog Neusslijmvlies bij de hand hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray is natuurlijk goed voor nasale kwalen zoals verstopte neus en een droge neus. Ik gebruik het vooral 's nachts want ik slaap op mijn rug en vaak met open mond omdat mijn neus meestal verstopt. Dit is erg effectief.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man gebruikt zeer veel neusspray wegens chronisch verstopte neus, daarmee probeerde ik deze spray van A.Vogel omdat het lang zou mogen gebruikt worden zonder problemen voor het neusslijmvlies, maar helaas, het heeft geen ontzwellend effect, neus blijft verstopt...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder heeft al jaren last van droog slijmvlies in de neus (van in haar jeugd is haar neus-zeef beschadigd). Ze is te oud voor 'n operatie en 'n N-K-O-specialist wist zelfs geen middel om de last wat verlichten. Tot ik in 'n tijdschrift dit product zag. Mijn moeder is er heel tevreden over: ze kan haar neus nu makkelijker vrij krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel doet precies wat het belooft: het houdt je neus gewoon. Geen trekkerig gevoel meer, geen korstjes. Gewoon een soepel gevoel alsof het zomer is. Wel regelmatig gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor iedereen die lijdt aan droogte van de neushalte, zowel af en toe (in de winter) als regelmatig (allergie of grote gevoeligheid tegen de luchtkwaliteit).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje neemt dit nu ongeveer een 2-tal weken en ik zie een duidelijk verschil. Hij heeft minder last van korstjes in zijn neus en zit niet meer de hele tijd te krabben aan zijn neus.

A.Vogel Cinuforce Neusspray Droog Neusslijmvlies kopen

Je kan A.Vogel Cinuforce Neusspray Droog Neusslijmvlies van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus