A.Vogel Dormeasan Hot Drink 100 ml

€ 8,99
€ 8,09
(€ 8,09 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,90)
Op voorraad

Omschrijving van A.Vogel Dormeasan Hot Drink

A.Vogel Dormeasan Hot Drink
Naast een favoriete slaaphouding hebben veel mensen bepaalde slaaprituelen. Deze geven het lichaam het signaal dat het tot rust mag komen. Het drinken van een slaapmutsje kan zo een slaapritueel zijn. De meesten verstaan hieronder een glaasje alcohol. Dit is echter slecht voor de nachtrust. U valt er sneller door in slaap, maar de diepe slaap is minder effectief. Een slaapmutsje dat wel helpt om ‘slaapdronken’ te worden, is Dormeasan Hot Drink van A.Vogel. Dormeasan Hot Drink, een lekkere drank met vlierbessensmaak, is samengesteld uit een krachtige formule van 5 rustgevende planten: valeriaan, passiebloem, haver, hop en citroenmelisse. Dit bevordert een gezonde nachtrust en helpt om fris en uitgerust wakker te worden.
En u mag op beide oren slapen: Dormeasan Hot Drink werkt niet verslavend.

Indicatie

 • Bij in- en doorslaapproblemen
 • Zorgt voor een uitgerust gevoel
 • Houdt de natuurlijke slaap intact
 • Krachtige slaapformule
 • Geen verslavend effect
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (kinderdosering 5 ml)
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Dormeasan Hot Drink

Gebruikswijze
1 dosering = 2 maatlepels = 10 ml siroop Een half uur tot een uur voor het slapen gaan 10 ml siroop (2 maatlepels) oplossen in 175 ml heet water.
Kinderdosering
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 5 ml siroop mengen met 175 ml water.

Ingrediënten A.Vogel Dormeasan Hot Drink

Ingrediënten
Zoetstof (rietsuiker), zuiver water, smaak - versterker (vlierbessensapconcentraat), magnesium (magnesiumchloride), voedingszuur (citroenzuur), verdikkings - middel (gemodificeerd maïszetmeel), passiebloemextract (Passiflora incarnata) 2089,8 mg, citroenmelisseextract (Melissa officinalis) 1331,1 mg, haverextract (Avena sativa) 1049,9 mg, emulgator (middellange triglycerides van plantaar - dige afkomst), valeriaanextract (Valeriana officinalis) 306,4 mg, hop (Humulus lupulus) 248,7 mg, conserveermiddel (kaliumsorbaat), zink (zinkcitraat)
A.Vogel Dormeasan Hot Drink 100 ml
€ 8,99
€ 8,09
(€ 8,09 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel dormeasan hot drink

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  It's a good product but it lasts very little and the concentration of the product is better in other products like dormeasan drops pure in alcohol. this is a product more for kids.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jammer dat er suiker is toegevoegd. Ik heb ook nog niet het idee gehad dat het helpt. Slaap nog steeds slecht in. Omdat ik meedoe met een suikervrije challenge heb ik het restant ingevroren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit al enige tijd. Ik heb vaak problemen met inslapen, piekeren en rusteloosheid. Dit helpt om te kalmeren en te genieten van een goede, deugddoende nachtrust.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik dormeasan hot drink van dr. A. Vogel gebruik slaap ik al iets beter, maar ik wordt nog regelmatig wakker, ik gebruik het nog niet zo lang misschien dat bij langdurig gebruik ik nog beter zal gaan slapen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds ervaring mer echinea hot drink. Zelfde kwaliteit alleen smaakt er iets redelijk door. Na de derde zvond heb ik geen last meer met de smaak. Helpt duidelijk om te rust te komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn favoriet in de avond, ik drink een grote tas een uur voor ik naar bed ga en dit helpt echt om beter in en vooral door te slapen. Ook de smaak is heel aangenaam
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt even goed als de Dormeasan in tabletten maar is gemakkelijker in te nemen. Het bezorgd mij een prima nachtrust en 's morgens sta ik in elk geval frisser op dan anders
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A. Vogel Dormeasan Hot Drink 100 ml Dit product vind ik geweldig goed. Het is een lekkere gezonde opwarmer! Ik slaap veel beter en word rustiger wakker! Let op: Ruim een half uur voor dat ik na bed ga neem ik het in. Ik laat het dus eerst inwerken voordat ik naar bed ga.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel veel moeite om het drankje binnen te krijgen. Het is zo vies. Of het echt helpt bij het slapen, kan ik niet zeggen, want krijg amper 2 slokjes binnen. Vind dit zeer jammer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  A.Vogel Dormeasan Hot Drink is een lekker en doeltreffend slaapmutsje. Ongeveer een dik half uur voor het slapengaan innnemen en je slaapt makkelijk in en 's morgens ben je uitgerust en fit! Ik ben er fan van!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  A. Vogel Dormesan is een gezond alternatief voor een slaapmutsje of een slaappil. Het helpt je rustig worden voor het slapen gaan en bevordert aanzienlijk de nachtrust.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hot Drink werkt wel degelijk ondanks alle geruchten op radio en tv dat Homeopathie niet zou werken, je moet er wel op letten dat je het niet neemt juist voor het slapen gaan, wel de bijsluiter lezen hé! Groetjes Nic.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker én rustgevend, een goede afsluiter na een drukke werkdag ! En geen suf gevoel bij het opstaan zoals bij de meeste slaapmedicatie.Dit kan alleen door wat de natuur ons te bieden heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze hot-drink geeft een lekkere thee, en helpt ook te kalmeren. Ik drink hem het liefst een half uur voor het slapen, met een klontje suiker. Ik heb de indruk dat het beter werkt dan dormeasan-pilletjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben niet de gemakkelijkste slaper en zeker niet als ik dan nog wat zorgen heb of zo. Onlangs ben ik dit dan eens beginnen nemen, en ik voel me daar heel goed bij, ik slaap beter in en slaap beter door en het is ook nog heel lekker om te drinken en wat ik heel belangrijk vind, het is veilig om te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze A.Vogel Dormeasan Hot Drink is een lekker en zeker slaapverwekkend drankje. Ga ik zeker vaker kopen. Het zou fijn zijn als er grotere verpakkingen van komen.

A.Vogel Dormeasan Hot Drink kopen

Je kan A.Vogel Dormeasan Hot Drink van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress