€ 28,78
€ 23,89
(€ 47,78 / l)
Bespaar 17% (€ 4,89)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van AVS 14

Een zachte gel van kruidenextracten die het staart en manen schuren voorkomt. AVS 14 is een niet-vette creme waarvan de bestanddelen, voornamelijk van plantaardige oorsprong, zorgvuldig werden uitgekozen en gedoseerd om de gevolgen van zomerschurft te bestrijden en meer in het algemeen om beschadigde manen te behandelen. AVS 14 verzacht de jeuk aan de staart en de manen.

Indicatie

AVS 14 beschermt de manen tegen de gevolgen van het zomerschuren maakt ze soepel en zijig.

Gebruik van AVS 14

a) Intensieve behandeling:

Neem een goede hoeveelheid zalf in de palm van de hand; smeer met de hand de wortel van de staart en de manen in, en masseer goed zodat de zalf tot op de huid komt en de haren volledig zijn ingesmeerd.

De eerste dagen twee tot drie maal per dag insmeren daarna geleidelijk meer tijd laten de behandling tot één behandeling per week.

b) Onderhoudsbehandeling:

Eén behandeling per week of zodra het paard weer begint te schuren.

€ 28,78
€ 23,89
(€ 47,78 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Avs 14

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede textuur. Goede geur. Gemakkelijk aan te brengen en te verspreiden..... Ideaal voor paarden..... dit product ontlast hen zeer goed Ik raad het ten zeerste aan paardeneigenaren aan
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed om te voorkomen dat het paard zijn manen beschadigt is het noodzakelijk om er regelmatig wat te plaatsen zodat het product goed werkt, maar de resultaten zijn er om u aan te bevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We hebben dit product bij verschillende paarden gebruikt met vooralsnog een goed resultaat. Het paard met grote schuurplekken begint goed te herstellen en staat nu rustig in zijn stal. De jeuk is dus duidelijk verminderd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al 3,4 jaar en ik ben blij; zo is mijn merrie ook! Ik ben ook blij dat ik het thuis gevonden heb en feliciteer u met uw verzendservice.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een goede lotion om zomer-eczeem te beperken het is een niet vette lotion die niet irriterend en niet agressief is voor de huid. waardoor zelfs dagelijks gebruik mogelijk is!ook is de prijs goed op deze site (vergeleken met andere winkels)

AVS 14 kopen

Je kan AVS 14 van het merk A.V.S., geproduceerd door A.V.S. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Vachtverzorging
Dierenverzorging > Huidverzorging
Dierenverzorging > Paarden