€ 20,90
€ 17,56
(€ 35,12 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 3,34)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Axitrans

Anti-transpirerende lotion lichaam.

Axitrans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Na 2 maal aanbrengen geeft Axitrans een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen. Heeft voldoende inhoud voor gebruik van verscheidene weken.

Indicatie

AXITRANS Classic biedt u:- een totale controle van de transpiratie door de activiteit van de zweetklieren te remmen; - een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen; - meerdere maanden gebruik met de roller (oksels) of de lotion (lichaam, hoofd, handen); - de mogelijkheid om uw toilet te maken of een bad te nemen een uur na applicatie. Water en zeep verminderen de werking van AXITRANS helemaal niet. Classic - biedt u de mogelijkheid om het gebruik van AXITRANS Classic te combineren met een deodorant of een parfum.

Gebruik van Axitrans

's Avonds:
Bij het slapengaan, het moment van de dag waarop de huid het droogst is en we het meest op ons gemak zijn. In geval van nachtzweten brengt u AXITRANS 's ochtends aan en wacht u tot het product volledig droog is voor u zich aankleedt.

Op een Gezonde en zuivere huid.
AXITRANS bevat een bepaald percentage alcohol en mag in geen geval worden aangebracht op een geïrriteerde huid of op een wond.

Let op: breng AXITRANS niet aan gedurende 24 uur voor en 48 uur na een epilatie.

Op een Droge huid:
Het product mag alleen worden aangebracht als de huid droog is en ook een half uur na aanbrengen droog zal blijven. Droog de huid zo nodig met een haardroger.

Let op: als het risico bestaat dat u in het komende uur gaat zweten, stel het aanbrengen van AXITRANS dan uit tot later.

Ingrediënten Axitrans

alcohol denat., aqua, Aluminiumchloride, urea, hydroxypropylcellulose

Waarschuwing

Mocht u bij de eerste toepassing een lichte vorm van irritatie vaststellen, was uw oksels dan overvloedig met water. De volgende ochtend kan u het product opnieuw gebruiken.

Moest dit probleem zich opnieuw voordoen wordt er aangeraden Axitrans Gevoelige Huid te gebruiken.

Axitrans kan sporen op kledij achterlaten.

€ 20,90
€ 17,56
(€ 35,12 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima product.

  Is heel effectief ter preventie van okselzweet, mits de gebruiksaanwijzing goed te volgen. Lichte huidirritatie kan voorkomen. Daarom gebruik ik het enkel bij relatief hoge temperaturen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  SUPER

  Ik gebruik dit al jaren. Is echt een super goed product! Het enige kleine nadeel dat ik heb is dat je niet meer onder je armen zweet maar wel op buik/rug maar dat vind ik minder erg....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Prachtig produkt.

  Op aanraden van een vriendin heb ik dit produkt besteld. Mijn dochter zit in de puberteit en zweet enorm veel. Dit vooral ter hoogte van de oksels.Heel goed resultaat met dit produkt, het is gemakkelijk aan te brengen. Ze heeft terug veel meer zelfvertrouwen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Axitrans kopen

Je kan Axitrans van het merk Axitrans , geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Anti-Zweet
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Voeten
Schoonheid & Hygiëne > Mannen > Anti-Zweet