€ 20,90
€ 16,51
(€ 33,02 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 4,39)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Axitrans

Anti-transpirerende lotion lichaam.

Axitrans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Na 2 maal aanbrengen geeft Axitrans een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen. Heeft voldoende inhoud voor gebruik van verscheidene weken.

Gebruik van Axitrans

's Avonds:
Bij het slapengaan, het moment van de dag waarop de huid het droogst is en we het meest op ons gemak zijn. In geval van nachtzweten brengt u AXITRANS 's ochtends aan en wacht u tot het product volledig droog is voor u zich aankleedt.

Op een Gezonde en zuivere huid.
AXITRANS bevat een bepaald percentage alcohol en mag in geen geval worden aangebracht op een geïrriteerde huid of op een wond.

Let op: breng AXITRANS niet aan gedurende 24 uur voor en 48 uur na een epilatie.

Op een Droge huid:
Het product mag alleen worden aangebracht als de huid droog is en ook een half uur na aanbrengen droog zal blijven. Droog de huid zo nodig met een haardroger.

Let op: als het risico bestaat dat u in het komende uur gaat zweten, stel het aanbrengen van AXITRANS dan uit tot later.

Ingrediënten Axitrans

alcohol denat., aqua, Aluminiumchloride, urea, hydroxypropylcellulose

Waarschuwing

Mocht u bij de eerste toepassing een lichte vorm van irritatie vaststellen, was uw oksels dan overvloedig met water. De volgende ochtend kan u het product opnieuw gebruiken.

Moest dit probleem zich opnieuw voordoen wordt er aangeraden Axitrans Gevoelige Huid te gebruiken.

Axitrans kan sporen op kledij achterlaten.

€ 20,90
€ 16,51
(€ 33,02 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handig voor grote zweters. Na 1 keer gebruiken merk je het verschil al :) nu kan ik zonder kringen onder men oksels gaan werken. Bij deze dus een topaankoop!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product.Werkt echt tegen hevige transpiratie.Prijs is wel hoog voor hetgene dat er in zit.Laat wel lelijke vlekken na op kledingstukken,die onomkeerbaar zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft zowaar mijn leven veranderd... Ik had enorm last van zweet oksels, ik stapte de deur nog niet uit of ik zat al met okselvijvers.. Nu heb ik dit product gebruikt zoals ze het hebben voorgeschreven in de bijsluiter. Na het aanbrengen is het niet zo'n prettig gevoel maar ja "no pain no gain"! Resultaat was verbluffend, niets tot nauwelijks zweet zelfs bij een inspanning te doen. Ik gebruik dit nog niet lang dus kan nog niet zeggen of dit na langdurig gebruik nog steeds goed werkt, ik hoop alvast van wel!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, effectief tegen hardnekkige geurtjes op wasgoed en transpiratie. Twee keer per week gebruiken bij overmatig transpiratievocht.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Deze is echt niet handig in gebruik. De gel loopt alle kante op bij het nemen van het product. Ook droogt het heel snel op waardoor het niet aangenaam aanvoelt bij het dragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al jaren en het is gewoon een fantastisch product. Eén keer per week weinig aanbrengen en een hele week zonder zweetgeur ook na het douchen. Geen vlekken op de kleding als ge het volledig laat opdrogen voor kleding aan te trekken. Heb het reeds aan verschillende vriendinnen aangeraden en die zijn ook vol lof.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficient product, makkelijk aan te brengen tussen je haren, geen irritatie op mijn hoofdhuid, op mijn gezicht echter wel, daarom verkies ik de lotion voor gevoelige huid voor mijn gezicht en decollete.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Even effectief als de rest van het gamma, bovendien makkelijk aan te brengen dankzij de doseer dop. Dankzij dit product kan men op verschillende plaatsen van het lichaam overvloedig transpireren onder controle krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product en werkt evengoed als de roller, maar is stukken goedkoper. Aanrader voor wie met okselvijvers te maken heeft. Met dit product zijn ze voor goed verleden tijd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed bij het verhinderen van transpiratie. Jammer genoeg te klein flesje

Axitrans kopen

Je kan Axitrans van het merk Axitrans, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Anti-Zweet
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Voeten
Schoonheid & Hygiëne > Mannen > Anti-Zweet