€ 20,90
€ 16,51
(€ 33,02 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 4,39)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/05/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Axitrans

Anti-transpirerende lotion lichaam.

Axitrans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Na 2 maal aanbrengen geeft Axitrans een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen. Heeft voldoende inhoud voor gebruik van verscheidene weken.

Gebruik van Axitrans

's Avonds:
Bij het slapengaan, het moment van de dag waarop de huid het droogst is en we het meest op ons gemak zijn. In geval van nachtzweten brengt u AXITRANS 's ochtends aan en wacht u tot het product volledig droog is voor u zich aankleedt.

Op een Gezonde en zuivere huid.
AXITRANS bevat een bepaald percentage alcohol en mag in geen geval worden aangebracht op een geïrriteerde huid of op een wond.

Let op: breng AXITRANS niet aan gedurende 24 uur voor en 48 uur na een epilatie.

Op een Droge huid:
Het product mag alleen worden aangebracht als de huid droog is en ook een half uur na aanbrengen droog zal blijven. Droog de huid zo nodig met een haardroger.

Let op: als het risico bestaat dat u in het komende uur gaat zweten, stel het aanbrengen van AXITRANS dan uit tot later.

Ingrediënten Axitrans

alcohol denat., aqua, Aluminiumchloride, urea, hydroxypropylcellulose

Waarschuwing

Mocht u bij de eerste toepassing een lichte vorm van irritatie vaststellen, was uw oksels dan overvloedig met water. De volgende ochtend kan u het product opnieuw gebruiken.

Moest dit probleem zich opnieuw voordoen wordt er aangeraden Axitrans Gevoelige Huid te gebruiken.

Axitrans kan sporen op kledij achterlaten.

€ 20,90
€ 16,51
(€ 33,02 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Super product

  Beste product dat ik al gebruikt heb tegen transpiratie ! Ik gebruik dit product al meer dan 5 jaar en nog steeds tevreden van . Wel al ondervonden dat het kan bijten (gaten maken )in de kleding. Dus best aanbrengen na het dushen voor het slapen gaan . Dat het product lang kan intrekken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Heel handig voor grote zweters. Na 1 keer gebruiken merk je het verschil al :) nu kan ik zonder kringen onder men oksels gaan werken. Bij deze dus een topaankoop!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer goed product.Werkt echt tegen hevige transpiratie.Prijs is wel hoog voor hetgene dat er in zit.Laat wel lelijke vlekken na op kledingstukken,die onomkeerbaar zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?

Axitrans kopen

Je kan Axitrans van het merk Axitrans, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Anti-Zweet
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Voeten
Schoonheid & Hygiëne > Mannen > Anti-Zweet