€ 18,17
€ 14,72
(€ 73,60 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 3,45)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Axitrans Classic

Axitans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie (oksels) op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Na 2 maal aanbrengen geeft Axitrans een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen. Het product heeft voldoende inhoud voor gebruik van verscheidene weken.

Indicatie

 •  Totale controle van de transpiratie door remming van de activiteit van de zweetklieren
 •  Volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen
 •  De mogelijkheid om te wassen of te baden vanaf een uur na het aanbrengen
 •  Zeep en water doen geen afbreuk aan de werking
 •  Combineerbaar met deodorant of parfum

Gebruik van Axitrans Classic

Breng elke week 2 avonden na elkaar net voor het slapengaan Axitrans Classic aan op een zorgvuldig afgedroogde en niet-geïrriteerde oksels. (Het is aanbevolen de oksels 48 uur voor het aanbrengen niet te scheren.)

De volgende morgen de oksels wassen met water en zeep. U bent de hele week beschermt tegen overmatige transpiratie.

Ingrediënten Axitrans Classic

Alcohol denat., aqua, aluminum chloride, urea, hydroxypropylcellulose

Bijwerkingen van Axitrans Classic

Mocht u bij de eerste toepassing een lichte vorm van irritatie vaststellen, was uw oksels dan overvloedig met water. De volgende ochtend kan u het product opnieuw gebruiken. Moest dit probleem zich opnieuw voordoen wordt er aangeraden Axitrans Gevoelige Huid te gebruiken.

Axitrans kan sporen op kledij achterlaten.

Waarschuwing

Belangrijk: Axitrans anti-transpirant is geen eenvoudige deodorant, u dient zich strikt aan de gebruiksvoorschriften te houden.


€ 18,17
€ 14,72
(€ 73,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans Classic

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Topproduct! Tweemaal gebruiken per week volstaat, zoals ook vermeld in de gebruiksaanwijzing. Rest van de week gebruik ik mijn gewone deo. Al is dat niet meer echt nodig. Ideaal bij het dragen van wat duurdere kleding die anders vaak al de was in belandde (en dus sneller versleet) enkel en alleen omdat de deo niet helemaal zijn werk deed.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  ik had veel last van zwetende oksels ; op aanraden van de dokter ben ik AXITRANS classic roller beginnen gebruiken ; 7 avonden na elkaar aanbrengen op gereinigde oksels : s morgens afwassen ; zo ben je een ganse week "zweetvrij".....super ; daarna 2 avonden per week terug aanbrengen ; en geen last meer van "okselvijvers".....dit bevalt met zeer goed ; een aanrader

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Het staat goed beschreven hoe je het moet gebruiken. Het is slechts 2x per week dat je de behandeling moet doen. Bij mij heeft dit echt geholpen! De andere dagen van de week gebruik ik nog gewoon een neutrale deo roller.

  Was deze beoordeling nuttig?

Axitrans Classic kopen

Je kan Axitrans Classic van het merk Axitrans, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Roller