€ 18,17
€ 14,54
(€ 72,70 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 3,63)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels)

Axitrans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie (oksels) op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Axitrans voor de gevoelige huid is een specifieke formulering op basis van aliminiumchlorydraat en is uitermate zacht voor de huid zonder irriterend te zijn.

Indicatie

Voor mensen met een gevoeligere huid of voor plaatsen waar de huid dunner en delicater is, zoals het
gezicht, de nek en de lichaamsplooien

Gebruik van Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels)

Breng elke avond of om de 2 avonden, net voor het slapengaan Axitrans Gevoelige Huid aan op een zorgvuldig afgedroogde en niet-geïrriteerde oksels. (Het is aanbevolen de oksels 48 uur voor het aanbrengen niet te scheren.)

De volgende morgen de oksels wassen met water en zeep.

Ingrediënten Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels)

Alcohol denaturated, aqua, aluminumchloorhydraat, ureum, hydroxypropylcellulose
 

Waarschuwing

Axitrans voor de gevoelige huid heeft niet dezelfde werking als Axitrans Classic (blauwe verpakking). Axitrans voor de gevoelige huid stopt transpiratie gedurende 36uur.
€ 18,17
€ 14,54
(€ 72,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels)

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Efficiënt

  Dit product werkt heel doeltreffend. Elke dag aanbrengen op een mooie droge en gewassen huid en houdt het zweten tegen. Ik gebruik zelf de blauwe en had deze gekocht voor mijn dochter van 11 jaar en ze is hier zeer goed bij. Ook heb ik zelf product getest en vind het heel goed. Is zachter dan de blauwe en werkt even goed. Deze moet je wel elke dag gebruiken. Top Deo voor iemand die veel zweet

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer tevreden!

  Sinds vorige zomer gebruik ik deze deo. Ik gebruikte hiervoor de gewone deo van nivea uit de supermarkt maar was hier niet meer voldoende tevreden over. Met "ouder" worden gaat je zweet al eens een beetje anders ruiken. Vandaar deze axitrans gevoelige huid. Sinds ik deze gebruik ruik ik totaal geen ambetant zweetgeurtje meer. Deze prikt ook niet aan de oksels. De blauwe variant hiervan kan wel énorm prikken. Je kan er heel lang mee verder. Ik gebruik deze elke ochtend na het douchen en tegen de avond heb ik nog steeds geen zweetgeurtje na een lange en actieve dag. Tijdens het douchen best even de oksels scheren want in de haartjes blijft zweet ook langer "hangen". Je brengt deze het beste aan op een droge huid na het douchen. Na het aanbrengen een minuutje laten drogen. Deze deo laat geen vlekken achter op kledij. Je kan deze deo meermaals per dag gebruiken en het beste op een pas gewassen huid. Alvast een trouwe gebruiker! Veel succes :) + geen zweetgeur meer + werkt veel langer dan een deo uit de supermarkt + je hebt geen extra spray nodig + goedkoper op Farmaline dan je plaatselijke apotheker - heel uitzonderlijk kan het een klein beetje prikken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ongelooflijk efficiënt!

  Ongelooflijk efficiënt indien gebruikt zoals voorgeschreven !

  Was deze beoordeling nuttig?

Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels) kopen

Je kan Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels) van het merk Axitrans , geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Roller