€ 11,95
€ 10,76
(€ 107,60 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,19)

Omschrijving van Bach Rescue Pets

Rescue Pets is de NIEUWE alcoholvrije variant op dit reeds populaire product. Rescue Pets bevat dezelfde mix van de originele Bach Bloesems. Het is een naturlijke remedie die verlichting geeft aan uw huisdier in situaties die stress met zich meebrengen. Rescue Pets is geschikt voor alle dieren. Van honden en katten tot vogels, paarden en leguanen etc. Rescue Pets kunt u in verschillende situaties gebruiken. Hierbij kunt u denken aan: vuurwerk of onweer, dierenartsbezoek, verhuizingen of reizen, wedstrijden, keuringen of shows en extreem blaffen of grommen.

Indicatie

Bach Rescue Druppels Pets is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting geeft in situaties die spanning en stress met zich meebrengen.

Gebruik van Bach Rescue Pets

Voeg de druppels aan het drinkwater toe of meng door het voer van het dier. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de druppels dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval kan u een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de druppels op de tong, zonder dat u met de pipet van glas de tong aanraakt. Ook kunt u de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

Knaagdier - konijn: 2 druppels
Hond - kat: 4 druppels
Pony - paard: 10 druppels

Ingrediënten Bach Rescue Pets

Glycérine, Aqua, Helianthemum Nummularium, Clematis Vitalba, Impatiens Glandulifera, Prunus Cerasifera, Ornithogalum Umbellatum.
€ 11,95
€ 10,76
(€ 107,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach Rescue Pets

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Magie

  Mijn kat gevonden op 3 maanden verlaten onder mijn auto, een soort van coon hand heeft altijd problemen gehad om te voeden. Ik probeerde alle merken, zelfs de duurste, vers rundvlees, enz. Niets te doen, hij at weinig of helemaal niet, werd snel moe van een nieuw ding en had alleen de huid op zijn botten, een paar druppels in zijn eten en de laatste week is hij getransformeerd! Hij eet 4 of 5 keer per dag, is weer een knuffel geworden, een MIRACLE! Als ik het geweten had, had ik hem al veel eerder wat gegeven voordat ik grijs haar ving!!!!!! IK BEVEEL STERK AAN

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Kalmte

  Onze honden, een Cavalier King Charles en een Malthezer, hebben beide last van nervositeit. Tijdens de wandelingen waren ze extreem onrustig en blaften ze naar alles en iedereen. Met dit product zijn ze een pak rustiger. Ik gad het ook aan mijn hond na een zware operatie, waardoor hij kalmer was en beter herstelde. Enige minpuntje is het pipet die niet zo goed functioneert.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  groot

  effectief en eenvoudig te gebruiken product

  Was deze beoordeling nuttig?

Bach Rescue Pets kopen

Je kan Bach Rescue Pets van het merk Bach Bloesem, geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Bach rescue of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Stress
Dierenverzorging > Accessoires