Omschrijving van Bach Rescue Pets

Rescue Pets is de NIEUWE alcoholvrije variant op dit reeds populaire product. Rescue Pets bevat dezelfde mix van de originele Bach Bloesems. Het is een naturlijke remedie die verlichting geeft aan uw huisdier in situaties die stress met zich meebrengen. Rescue Pets is geschikt voor alle dieren. Van honden en katten tot vogels, paarden en leguanen etc. Rescue Pets kunt u in verschillende situaties gebruiken. Hierbij kunt u denken aan: vuurwerk of onweer, dierenartsbezoek, verhuizingen of reizen, wedstrijden, keuringen of shows en extreem blaffen of grommen.

Indicatie

Bach Rescue Druppels Pets is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting geeft in situaties die spanning en stress met zich meebrengen.

Gebruik van Bach Rescue Pets

Voeg de druppels aan het drinkwater toe of meng door het voer van het dier. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de druppels dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval kan u een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de druppels op de tong, zonder dat u met de pipet van glas de tong aanraakt. Ook kunt u de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

Knaagdier - konijn: 2 druppels
Hond - kat: 4 druppels
Pony - paard: 10 druppels

Ingrediënten Bach Rescue Pets

Glycérine, Aqua, Helianthemum Nummularium, Clematis Vitalba, Impatiens Glandulifera, Prunus Cerasifera, Ornithogalum Umbellatum.
€ 11,95

Laatste reviews en ervaringen met Bach Rescue Pets

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel tevreden

  Mijn hond was s,avonds en s,nachts altijd aan het rondtrippelen en sinds hij de druppels neemt is hij veel rustiger , en slaapt hij de nacht door , hij moet soms nog wel is buiten ( tijdens de nacht )voor een plasje maar komt terug binnen en slaapt verder , ik ben er heel tevreden over , ik geef ze alleen tijdens de wintermaanden , in de zomer zijn we veel buiten en slaapt hij altijd goed

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Tevreden

  Dit product lijkt te werken op katten, maar ik weet het niet zeker

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Sympa

  Je donne ces gouttes à ma chienne qui est assez anxieuse et elle adore les prendre. Apparemment ça doit avoir bon goût

  Was deze beoordeling nuttig?

Bach Rescue Pets kopen

Je kan Bach Rescue Pets van het merk Bach Rescue , geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Bach rescue of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Stress
Dierenverzorging > Accessoires