€ 39,50
€ 35,16
Bespaar 11% (€ 4,34)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bacilac Femina 60 capsules

Omschrijving van Bacilac Femina

Bacilac Femina bevordert het evenwicht van de vrouwelijke flora. 

Bacilac Femina is een supplement dat 2 types Lactobacillen bevat.
Eén capsule Bacilac Femina bevat minimum 5,4 miljard gevriesdroogde kiemen van het type Lactobacillus rhamnosus GR-1 ® (50 %) en Lactobacillus reuteri RC-14 ® (50 %).

Gebruik van Bacilac Femina

 • Bacilac Femina kan door vrouwen van elke leeftijd gebruikt worden.
 • Bacilac Femina dient oraal ingenomen te worden.
 • De aanbevolen dosis is 1 tot 2 capsules per dag in te nemen tijdens de maaltijd.
 • Dient niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Bacilac Femina dient gedurende minstens 3 weken gebruikt te worden. De aanbevolen dosis bij de aanvang van de inname bedraagt 2 capsules gedurende 7 dagen, daarna volstaat 1 capsule per dag.

Ingrediënten Bacilac Femina

Actieve bestanddelen : Bacilac Femina bevat per capsule tenminste 5,4 miljard gevriesdroogde kiemen van het type:
 • Lactobacillus rhamnosus GR-1® (50%)*
 • Lactobacillus reuteri RC-14® (50%)*

Hulpstoffen : glucose anhydraat, aardappelzetmeel, microkristallijn cellulose, magnesiumsteraraat, gelatine, titaniumdioxide.

Waarschuwing

Bacilac Femina is geschikt voor oraal gebruik en veroorzaakt geen nevenwerkingen. Personen die overgevoelig zijn aan één of meerdere bestanddelen van Bacilac Femina dienen af te zien van het gebruik ervan.

Het is aangeraden om Bacilac Femina op een droge plaats te bewaren; vermijd hoge temperaturen en directe warmtebronnen. Te gebruiken vóór de vervaldag. Deze staat vermeld op de buitenzijde van de verpakking.
€ 39,50
€ 35,16

Laatste reviews en ervaringen met Bacilac femina

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor de 4e keer in 5 mnd tijd een blaasontsteking ( (sterk ruikende urine, donkerder van kleur en veel aandrang om te plassen). Geen zin in de zoveelste AB-kuur. Begonnen met 2 capsules per dag, gedurende 1 week. Na 3 dagen al geen klachten meer. Nu slik ik er dagelijks 1. Ik weet alleen niet hoe lang je dit product (zonder risico's?) mag blijven gebruiken ?
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer praktisch; tabletten om in te slikken. Idealiter worden 2 tabletten per dag aanbevolen. Effectief in het herstellen en onderhouden van een gezonde intieme flora. Geen bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bon produit !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn gynaecoloog om mijn vaginale flora opnieuw te doen, zal ik beginnen met het innemen van de capsules snel en voor een lange tijd. Geadviseerd door verschillende professionals.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product kreeg ik voorgeschreven van mijn Uruloog na jaren antibiotica slikken. en na weer 4 maanden blaasontsteking, antibiotica slaat niet meer aan. Zou fijn zijn geweest als mijn huisarts dit product had gekend. Ik heb dit product al aan 3 kennissen doorgegeven, deze zijn ook zeer verrast van het goede resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is mij aanbevolen door een arts in het Flevoziekenhuis. Sinds ik dit product gebruik zijn mijn blaasklachten totaal verdwenen. Dit product zal ik zeker aanbevelen in mijn familie- en kennissen kring.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product dat door specialisten wordt aanbevolen. Het enige nadeel is dat het vrij duur is. Het is beschikbaar tegen een lagere prijs als u grotere dozen meeneemt (vervaldatum vrij ver weg).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules helpen bij blaasontsteking. Twee per dag nemen. Voor preventie gebruik ik ze om de dag en ben nu echt al heel lang blaasontsteking-vrij. Dat is heel fijn, want daardoor geen antibiotica meer nodig.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik neem het al een lange tijd in en het resultaat lijkt effectief te zijn. Ik neem nu antibiotica en ik hoop dat het me helpt om schimmels te voorkomen. normaal gesproken zegt mijn gynaecoloog dat ik een goede vaginale flora heb
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had al jaren een chronische blaasontsteking zonder dat ik dat wist, ik kwam bij een uroloog terecht die wilde antibiotica voorschrijven maar dat wil ik niet, ik gebruikte al jaren dikke maandverbanden vanwege het zomaar plassen, zij vroeg of ik basilac femina wilde proberen en zou mij dan na een paar maanden bellen om te vragen hoe het gaat, het lijkt wel een wondermiddel, ik hoef niet meer elk moment naar de wc en de verbanden blijven bijna droog, ik ga er zeker mee door, noot ik gebruik ook gember en spoel met baking soda. je weet niet hoe blij ik met dit middel ben. en de uroloog heeft inmiddels contact opgenomen, ik ga weer naar haar toe mocht het weer fout gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, zeer tevreden, snelle levering. Bestelling wordt zeker vervolgd. Om verzendkosten te besparen denk ik een volgende keer een dubbele bestelling te doen. Is de korting dan ook twee keer 0,5 euro?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kan het nog niet beoordelen ivm nog kort gebruik. Heb nu weer een blaasontsteking. Hoop voor de toekomst een goed resultaats te bemerken!! Levering verloopt prima!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mits royaal ingenomen, 2 pillen per keer. geeft Basilac binnen een uur verlichting. Daarna is na twee dagen tegen 1 pil per dag de blaasontsteking verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kreeg dit voorgeschreven door mijn Uroloog Vanwege een steeds terug kerende blaas ontsteking . Hopelijk gaat dit mij helpen,op dit moment alles gaat het nog goed. .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Er zijn manieren om goedkopere probiotica te vinden met dezelfde componenten en dezelfde dosering. Het is nog steeds een zeer goed product met een innovatief concept dat tot doel heeft onze natuurlijke afweer te ondersteunen .

Bacilac Femina kopen

Je kan Bacilac Femina van het merk VESALE PHARMA, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Vrouw