€ 20,77
€ 18,69
(€ 37,38 / l)
Bespaar 10% (€ 2,08)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Balneum Forte Badolie 500 ml
Balneum Forte Badolie 500 ml
€ 20,77
€ 18,69
(€ 37,38 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Balneum forte badolie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De badolie forte van balneum is perfect voor mijn heel droge, jeukende en schilferige huid, ze voedt prima, dringt goed in de huid en geeft geen irritatie en qua prijs/kwaliteitsverhouding een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangename geur - voelt helemaal niet vettig aan - ideaal voor droge en tere huis - in handige knijpbus - de verpakking mag van mij nog iets groter om niet steeds opnieuw te moeten bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor de droge huid, kan zowel in bad als om te wassen gebruikt worden, geschikt voor het ganse gezin, ook babies. Enige nadeel is dat het geen lekker geurtje nalaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt supergoed voor mijn baby, een klein beetje in het badwater en zijn huidje wordt lekker zacht en hoeft verder niet meer ingesmeerd te worden met creme of olie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste badolie dat ik tot nu toe heb besteld voordelig en goed gebruik voor mijn dochterke met eczeem en is heel goed ze heeft een zachte huid en kan met geen andere badolie gewassen zijn.. Zeker een aanrader!!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  balneum forte badolie legt een goed laagje op de huid. geen pikkend gevoel bij de kinderen die aan bepaalde vorm van ichtyosis lijden. zeer content van het product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb een uiterst droge huid. Lang heb ik gezocht naar een geschikt product voor mijn dagelijks hygiene. Balneum Forte houdt de huid soepel, zacht en schilfertjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  uitstekende, goed voedzame badolie. De huid is na een bad met balneum forte heel erg zacht en soepel. Een echte aanrader voor kinderen of volwassenen met excema!

Balneum Forte Badolie kopen

Je kan Balneum Forte Badolie van het merk Balneum, geproduceerd door ALMIRALL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne > Bad > Badolie