€ 19,00
€ 16,91
(€ 8,90 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 2,09)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid

Voor dagelijkse verzorging van droge, jeukende huid.
- hydrateert de huid
- verzacht droge en jeukende huid
- beschermt de natuurlijke huidbarrière
- zorgt voor een gladde en zachte huid
Balneum Plus crème mag ook gebruikt worden als dagelijkse huidverzorging voor personen met atopisch eczeem en psoriasis.

Gebruik van Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid

Geschikt voor dagelijks gebruik over het hele lichaam. Ook speciaal voor kleine oppervlakken: handen, ellebogen en knieën. Breng de crème aan en masseer hem zachtjes in de huid. Indien nodig meermaals per dag aanbrengen. Na opening moet de crème binnen 6 maanden gebruikt worden.

Waarschuwing

Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet aanbrengen op ontstoken huid. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Als er een bijwerking optreedt, begruik het product dan niet langer en raadpleeg uw arts.

€ 19,00
€ 16,91
(€ 8,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  GOED

  Het product geeft een middelmatige voldoening. Werkt misschien alleen op langere termijn; om onmiddellijk resultaat te bekomen raad ik de absolute rtoppers van balneo aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed product

  Voor mijn droge huid die heel regelmatig jeukt, raadde de huisarts dit product aan. Ik ben er heel tevreden over. De jeuk is wel degelijk verminderd. Ik gebruik het vooral na het baden of douchen. Zou het niet meer willen missen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Jeuk sterk minder

  Dochtertje 20 maand had veel last van jeuk , met krabben & letsels tot gevolg. De Balneum plus biedt al heel wat verlichting. De creme is ook niet vettig en heeft geen storende geur.

  Was deze beoordeling nuttig?

Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid kopen

Je kan Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid van het merk Balneum , geproduceerd door ALMIRALL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zeer Droge, Atopische Huid