Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015 10 stuks

€ 83,86
€ 75,48
Bespaar 10% (€ 8,38)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015

BAP SCAR CARE T Siliconenverband is een zelfklevend, dun en transparant medisch siliconenverband voor de behandeling en het voorkomen van afwijkende (hypertrofische, keloïde) littekens.

BAP SCAR CARE T siliconenverbanden zorgen ervoor dat littekens vlakker, soepeler en dunnern worden en dat de kalchten (aanhoudende roodheid, trekken van litteken, jeuk, bewegingsbeperking aan gewirchten ongemak en cosmetische bezwaren) afnemen. Het verband zorgt voor een adekend en occlusief milieu bovenop de huid waardoor een verhoogde hydratatie van de uid (epidermis) ontstaat. De verhoogde hydratatie zorgt ervoor dat de beschadigde littekendhuid zich versneld hertstelt en functionele bezwaren afnemen.

Indicatie

BAP SCAR CARE T is een assortiment siliconenverbanden voor de behandeling van zowel oude als nieuwe littekens en littekens met een groeter omvange. Vanwege de flexibiliteit van de BAP SCAR CARE T blijft het zelfklevende verband goed zitten op alle te behandelen plaatszen van het lichaam. Geschikt bij gebruik onder kleding.

Gebruik van Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015

Opbouwen van de therapie
Het wordt aanbevolen om het gebruik van de therpaie de eerste week op te bouwen tot 24 uur per dag. Dit opbouwen dient om de huid geleidelijk te laten wennen aan aan de therapie. Voor een zo goed mogelijk resultaat verdient het de voorkeur om de siliconenverbanden zo lang mogelijk per dag te dragen.

Voor het gebruik:
De huid op en rondom het litteken goed reinigen en laten drogen. Haal hetproduct uit de verpakking. Indien nodig kan het siliconenverband in de juiste maat worden geknipt. Zorg ervoor dat het hele litteken en ongeveer 2cm van de gezonde huid om het litteken heen, bedekt is met het siliconenverband.

Het aanbrengen:
Verwijder het eerste gedeelte van de beschermgolie van het siliconenverband en breng het zelfklevenede siliconenverband voorzichtig aan bij het begin van het litteken. Verwijder het tweede gedeelte van de beschermfolie enbreng het volgende gedeelte van het siliconenverband aan op het litteken. Afhankelijk van de maat van het siliconenverband aan op het litteken. Afhankelijk van de maat van het siliconenverband dient bovengenoemde herhaald te worden totdat het gehele siliconenverband is aangebracht+. Het is niet nodig om het siliconenverband extra te fixeren.

Bijwerkingen van Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015

Tot op heden zijn er geen bijwerkingen vastgesteld.
Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015 10 stuks
€ 83,86
€ 75,48

Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015 kopen

Je kan Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015 van het merk BAPMedical, geproduceerd door BAP MEDICAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging