Omschrijving van Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015

BAP SCAR CARE T Siliconenverband is een zelfklevend, dun en transparant medisch siliconenverband voor de behandeling en het voorkomen van afwijkende (hypertrofische, keloïde) littekens.

BAP SCAR CARE T siliconenverbanden zorgen ervoor dat littekens vlakker, soepeler en dunnern worden en dat de kalchten (aanhoudende roodheid, trekken van litteken, jeuk, bewegingsbeperking aan gewirchten ongemak en cosmetische bezwaren) afnemen. Het verband zorgt voor een adekend en occlusief milieu bovenop de huid waardoor een verhoogde hydratatie van de uid (epidermis) ontstaat. De verhoogde hydratatie zorgt ervoor dat de beschadigde littekendhuid zich versneld hertstelt en functionele bezwaren afnemen.

Indicatie

BAP SCAR CARE T is een assortiment siliconenverbanden voor de behandeling van zowel oude als nieuwe littekens en littekens met een groeter omvange. Vanwege de flexibiliteit van de BAP SCAR CARE T blijft het zelfklevende verband goed zitten op alle te behandelen plaatszen van het lichaam. Geschikt bij gebruik onder kleding.

Gebruik van Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015

Zie de bijsluiter voor informatie.

Bijwerkingen van Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015

Tot op heden zijn er geen bijwerkingen vastgesteld.
€ 83,37
€ 70,86

Laatste reviews en ervaringen met Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Dit product is effectief voor brandwonden met het advies van de arts mijn neef gebruikt het voor deze 3e graad brandwonden, en daarnaast zijn er 10 platen in vergelijking met andere soortgelijke producten, goede kwaliteit prijs. Bedankt Farmaline

  Was deze beoordeling nuttig?

Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015 kopen

Je kan Bap Scar Care T Transparant Siliconen Littekenverband 10X15Cm 601015 van het merk BAPMedical , geproduceerd door BAP MEDICAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging