Preservision 3 180 capsules

€ 81,66
€ 73,49
Bespaar 10% (€ 8,17)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Preservision 3

PreserVision 3 - Nieuwe formule!

DHA en Zink dragen bij tot het behoud van een normaal zicht.

Oméga 3 - Vitaminen/mineralen - luteïne/zeaxanthine

Gebruik van Preservision 3

2 capsules per dag

Respecteer de gebruiksaanwijziging.

Ingrediënten Preservision 3

Nieuwe formule: meer geconcentreerd in luteïne ein in de Omega-3-vetzuren.

Bestanddelen inhoud: visolie rijk aan omega-3 vetzuren (DHA); vitamine C preparaat (d-alfa tocoferol, zonnebloemolie); glycerolmonostearaat E471 (verdikkingsmiddel); zinksulfaat monohydraat; siliciumdioxide E551 (verdikkingsmiddel); zeaxanthinepreparaat (sojaolie, zeaxanthine).

Bestanddelen omhulsel: visgelatine (bestanddeel van het omhulsel), glycerol (weekmaker), rood ijzeroxide E172 (kleurstof), geel ijzeroxide E172 (kleurstof).
Preservision 3 180 capsules
€ 81,66
€ 73,49

Laatste reviews en ervaringen met Preservision 3

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product alles vlot verlopen bij mijn bestelling zeker aan te bevelen aan familie en vrienden.ik zal zeker in de toekomst nog gebruik maken uw diensten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De enige capsules die bij mij het beste werken na een aandoening van chronisch droge ogen. Had vele verschillende merken, die goedkoper waren geprobeerd, maar alleen preservison 3 gaf het allerbeste resultaat. Samen met oogdruppels houdt het mijn ogen in conditie en op peil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat ik neem op aanraden van de oogarts. Het is een zeer goed product dat er voor zorgt dat de ogen goed stabiliseren aangaande een goed zicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aan te raden voor mensen met LMD. Het geneest de ziekte niet, maar ze vertraagt de droge vorm van Leeftijdsgebonden Macula degeneratie. Het is een duur voedingssupplement maar het is zijn geld waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kan niet zeggen dat het helpt maar op doktersadvies daarom aangekocht .Moet dus eerst nog enkele weken gebruiken om meer over te kunnen zeggen.levering was zoals beloofd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben contactlensdraagster en om het droogtegevoel tegen te gaan gebruikte ik jarenlang Medilar. Ik stapte op jullie advies over op Preservision 3 en ben 100% tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Preservision 3 gebruiken mijn echtgenote en ikzelf al meer dan 1 jaar als zeer zinvol supplement bij de behandeling van LMD en is ons aangeraden door de oogspecialist
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een prima vitaminesupplement. Ben niet meer ziek geweest sinds ik PreserVision3 neem. De oogarts heeft me dit product aangeraden omwille van netvliesproblemen, om de conditie van het netvlies te ondersteunen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de huisarts werd dit product aangekocht. Bij Farmaline wel degelijk een pak goedkoper dan bij apotheker. En bij voldoende aankoop gratis thuis geleverd. Top!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Preservision 3 is een ideaal voedingssupplement is goed te verdragen, goed voor de ogen, 2x capsules per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is optimaal voor de ogen! Spijtig dat dit wel een zeer duur product is. Wij gebruiken dit product reeds jaren en volgens de oogarts mogen we er niet mee stoppen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het product wij geven een score van 5 omdat er feitelijk niets op te merken valt ook op gebied van service van de firma Farmaline
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Preservision 3 wordt voorgeschreven bij netvliesproblemen voor de Luteine en Zeaxantine die het bevat. Voor de andere "extra" bestanddelen (vit. E en C, e.a.) hoef je dit relatief duur product niet aan te schaffen. Preservision 3 bevat per tablet: 5mg Luteine en 1.0mg Zeaxantine. Lutom 3, dat aanzienlijk minder kost, bevat per tablet 10mg Luteine en 2.0mg Zeaxantine, dus het dubbele van hetgeen in Preservision 3 wordt aangeboden! De beste keuze is derhalve Lutom 3, met de dubbele hoeveelheid werkzame stof en een veel lagere prijs! Kritisch zijn biedt voordelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fijne webwinkel om te bestellen zal de volgende keer weer bestellen fijne webwinkel om te bestellen ik zal de volgende keer weer bestellen..............
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mede door gebruik van Preservision 3 , op aanraden van de oogarts, is mijn natte vorm van macula degeneratie al een paar jaar stabiel nadat ik al enkele keren intravitreale injecties in mijn ogen heb gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Preservision is mij voorgeschreven door een oogarts. Ik kan dus niet beoordelen of ik beterschap heb of niet. Wat ik wel kan zeggen is dat het verschil in prijs de moeite is om bij u te bestellen I.P.V. langs de buurtapotheek te gaan. De gratis levering is ook goed meegenomen, en wat de levering betreft :sneller kan niet ! Vriendelijke groetjes Lieve ceulemans
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel tevreden over dit voedingssupplement. De verzending verliep heel vlot. Ben zeker van plan om nog bij de firma Farmaline mijn aankopen te doen. Bedankt
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Heb er geen goed oog in. Had dit product besteld voor mijn moeder (die aan natte macula degeneratie lijdt), maar of het haar nog kan helpen is zeer twijfelachtig. Misschien voor mensen die nog een beter zicht hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Weet niet of dit door Preservision 3 komt. Ben het nu een viertal weken aan het gebruiken, op voorschrift van oogarts. Is mij nog nooit overkomen sins dragen van bril dat ik nu mijn bril moet afzetten om auto te reiden. Zie nu heel duidelijk verkeersborden en ook nog instrumentenbord in auto. Thuis moet ik bril afzetten om tv te kijken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wij kennen het product al enige tijd en kochten het voordien in kleinere hoeveelheden aan. Sinds de mogelijkheid bestaat om ipv 60 caps kopen we nu voordeliger hetzelfde product. Sinds de inname ervan gaat het zicht niet achteruit en de oogarts raadt aan het verder te gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het medicijn wordt gebruikt om door Omega 3 een degeneratie van het netvlies te voorkomen.Na enkele jaren gebruik is de situatie stabiel wat kennelijk de werkzaamheid van het supplement bevestigd.

Preservision 3 kopen

Je kan Preservision 3 van het merk Bausch & Lomb, geproduceerd door BAUSCH & LOMB PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen