€ 64,18
€ 57,76
Bespaar 10% (€ 6,42)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips Duopack 2x50 stuks

Omschrijving van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips Duopack

Bayer Contour Next Teststrips passen alleen op de Bayer Contour XT en de Contour USB Next meter. Heeft u de standaard Bayer contour meter dan heeft u de Bayer contour teststrips nodig en niet de CONTOUR® NEXT test strips.

-Bayers CONTOUR®NEXT meter werkt uitsluitend met CONTOUR®NEXT teststrips en CONTOUR®NEXT controlevloeistof.
-Bewaar de CONTOUR NEXT teststrips altijd in de flacon waarin ze zijn geleverd. Sluit de flacon onmiddellijk nadat u een teststrip uit de flacon hebt gehaald. De flacon is bestemd voor het droog bewaren van de teststrips. Vermijd blootstelling van de meter en de teststrips aan overmatig(e) vocht, warmte, kou, stof en vuil. Blootstelling aan vocht in de ruimte door de flacon open te laten of de strips niet te bewaren in de flacon waarin ze zijn geleverd kan uw teststrips beschadigen. Dit kan leiden tot onnauwkeurige resultaten. Gebruik geen teststrip die er beschadigd uitziet of is gebruikt.
-Controleer de uiterste gebruiksdatum op uw teststrips en de controlevloeistof. Gebruik de teststrips of de controlevloeistof niet als de uiterste gebruiksdatum die op het etiket op de flacon gedrukt staat is overschreden. Dit kan onnauwkeurige resultaten veroorzaken. Gebruik de controlevloeistof niet als het langer dan zes maanden geleden is sinds u de flacon voor het eerst hebt geopend. Het is handig om de datum waarop de controlevloeistof moet worden weggegooid op het etiket van de controlevloeistof te noteren.

Indicatie

Teststrips voor bloedglucosemetingen met de Bayer Contour XT en USB next meter.

Gebruik van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips Duopack

Waarschuwing

Was uw handen voor en na het meten en het hanteren van de meter, het prikapparaat of de teststrips altijd goed met water en zeep en droog ze goed af.
€ 64,18
€ 57,76

Laatste reviews en ervaringen met Bayer contour next glucosemeter teststrips duopack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering / afhandeling. Correcte productomschrijving. Goede communicatie. Correcte prijsverhouding. Betrouwbare en makkelijke website. Tevreden klant!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Bayer Contour NEXT Glucosemeter teststrips zijn uiterst betrouwbaar. Dat betekent heel concreet dat wanneer bij een druppel bloed meerdere keren wordt gemeten de uitslag exact het zelfde is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden over dit product, ik gebruik het ook al meerdere jaren. Ben heel tevreden over de prijs en de probleemloze en snelle levering en de gemakkelijke betaling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Telefonische bestelling en de levering verliepen perfect! Besteld en geleverd samen met de Uricran! Deskundige uitleg en zéér klantvriendelijk! Men kan er op vertrouwen! Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helaas kan ik hier niets aan toevoegen, omdat het pure noodzaak is, die strips te gebruiken. Het enige wat ik kan toevoegen is dat jullie het goedkoopste zijn, dat is de reden dat ik ze bij jullie bestel. Vriendelijke groet, Mw. M Inden Haak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling was simpel en makkelijk te doen. Kreeg bericht dat de bestelling was geplaats. De bestelling kon ik de volgende dag ophalen op het adres die ik zelf had bepaald. Ik zal er in de toekomst zeker meerdere maken gebruik van maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijke te bestellen op een overzichtlelijke menu en goed aangegeven hoe en waar je de bestelling wilt ophalen of laten bezorgen. Goede kwaliteit en een lage prijs. En een snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ik krijg het helaas niet vergoed. Ik heb diabetes type 2 maar omdat ik op verkeerde momenten at en te veel was m'n suikers te hoog ondanks medicatie. Hierdoor kan ik m'n suikers beter onder controle houden en weet ik wat ik wel en niet kan eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product en in handige verpakking.Beter dan bij de gewone apotheek, waar er maar 25 strips per verpakking verkrijgbaar zijn voor bijna het dubbele geld.

Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips Duopack kopen

Je kan Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips Duopack van het merk Bayer, geproduceerd door , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Bayer Contour of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter