€ 68,16
€ 61,34
Bespaar 10% (€ 6,82)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips DUO 2x50 stuks

Omschrijving van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips DUO

Bayer Contour Next Teststrips passen alleen op de Bayer Contour XT en de Contour USB Next meter. Heeft u de standaard Bayer contour meter dan heeft u de Bayer contour teststrips nodig en niet de CONTOUR® NEXT test strips.

-Bayers CONTOUR®NEXT meter werkt uitsluitend met CONTOUR®NEXT teststrips en CONTOUR®NEXT controlevloeistof.
-Bewaar de CONTOUR NEXT teststrips altijd in de flacon waarin ze zijn geleverd. Sluit de flacon onmiddellijk nadat u een teststrip uit de flacon hebt gehaald. De flacon is bestemd voor het droog bewaren van de teststrips. Vermijd blootstelling van de meter en de teststrips aan overmatig(e) vocht, warmte, kou, stof en vuil. Blootstelling aan vocht in de ruimte door de flacon open te laten of de strips niet te bewaren in de flacon waarin ze zijn geleverd kan uw teststrips beschadigen. Dit kan leiden tot onnauwkeurige resultaten. Gebruik geen teststrip die er beschadigd uitziet of is gebruikt.
-Controleer de uiterste gebruiksdatum op uw teststrips en de controlevloeistof. Gebruik de teststrips of de controlevloeistof niet als de uiterste gebruiksdatum die op het etiket op de flacon gedrukt staat is overschreden. Dit kan onnauwkeurige resultaten veroorzaken. Gebruik de controlevloeistof niet als het langer dan zes maanden geleden is sinds u de flacon voor het eerst hebt geopend. Het is handig om de datum waarop de controlevloeistof moet worden weggegooid op het etiket van de controlevloeistof te noteren.

Indicatie

Teststrips voor bloedglucosemetingen met de Bayer Contour XT en USB next meter.

Gebruik van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips DUO

Waarschuwing

Was uw handen voor en na het meten en het hanteren van de meter, het prikapparaat of de teststrips altijd goed met water en zeep en droog ze goed af.
€ 68,16
€ 61,34

Laatste reviews en ervaringen met Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips DUO

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goede kwaliteit, beste prijs

  In 1980 werd bij mij de diagnose "neiging" gesteld om diabetes type 2 te krijgen. Sindsdien ben ik zeer regelmatig gevolgd en krijg ik nog steeds mondverzorging. Hiervoor moet ik regelmatig mijn bloedsuikerspiegel bijhouden en de betreffende Bayer "tigettes" gebruiken (ongeveer één doos per kwartaal). Aangezien ik door de onderlinge verzekeringsmaatschappijen niet als een "echte" diabeticus wordt beschouwd, heb ik geen recht op enige vergoeding, dus ik ben altijd op zoek naar de laagste prijzen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  SUIKER

  Goede service en dito product dat goedkoper is dan bij de apotheker. Toestel beantwoordt eveneens aan de gewenste vereisten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Snelle levering / afhandeling. Correcte productomschrijving. Goede communicatie. Correcte prijsverhouding. Betrouwbare en makkelijke website. Tevreden klant!

  Was deze beoordeling nuttig?

Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips DUO kopen

Je kan Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips DUO van het merk Bayer , geproduceerd door , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Bayer Contour of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter