€ 32,09
€ 26,31
Bespaar 18% (€ 5,78)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips 50 stuks

Omschrijving van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips

Bayer Contour Next Teststrips passen alleen op de Bayer Contour XT en de Contour USB Next meter. Heeft u de standaard Bayer contour meter dan heeft u de Bayer contour teststrips nodig en niet de CONTOUR® NEXT test strips.

-Bayers CONTOUR®NEXT meter werkt uitsluitend met CONTOUR®NEXT teststrips en CONTOUR®NEXT controlevloeistof.
-Bewaar de CONTOUR NEXT teststrips altijd in de flacon waarin ze zijn geleverd. Sluit de flacon onmiddellijk nadat u een teststrip uit de flacon hebt gehaald. De flacon is bestemd voor het droog bewaren van de teststrips. Vermijd blootstelling van de meter en de teststrips aan overmatig(e) vocht, warmte, kou, stof en vuil. Blootstelling aan vocht in de ruimte door de flacon open te laten of de strips niet te bewaren in de flacon waarin ze zijn geleverd kan uw teststrips beschadigen. Dit kan leiden tot onnauwkeurige resultaten. Gebruik geen teststrip die er beschadigd uitziet of is gebruikt.
-Controleer de uiterste gebruiksdatum op uw teststrips en de controlevloeistof. Gebruik de teststrips of de controlevloeistof niet als de uiterste gebruiksdatum die op het etiket op de flacon gedrukt staat is overschreden. Dit kan onnauwkeurige resultaten veroorzaken. Gebruik de controlevloeistof niet als het langer dan zes maanden geleden is sinds u de flacon voor het eerst hebt geopend. Het is handig om de datum waarop de controlevloeistof moet worden weggegooid op het etiket van de controlevloeistof te noteren.

Indicatie

Teststrips voor bloedglucosemetingen met de Bayer Contour XT en USB next meter.

Gebruik van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips

Waarschuwing

Was uw handen voor en na het meten en het hanteren van de meter, het prikapparaat of de teststrips altijd goed met water en zeep en droog ze goed af.
€ 32,09
€ 26,31

Laatste reviews en ervaringen met Bayer contour next glucosemeter teststrips

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Produit de marque sûre recommandée par un service de diabétologie. Le gros avantage est que peu de sang suffit pour obtenir le résultat. Le conditionnement permet un avantage par rapport au coût.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is wat ik nodig had. Deze site bied alkes wat ik zoek en is zeer overzichtelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijke wijze van bestellen, snelle levering. Product kan gedurende langere tijd mee. Het product is werkt goed, alleen de uitslagen zijn niet altijd wat je wilt lezen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze sensoren zijn aangeschaft voor gebruik met de Bayer Contour Xt Meter. Niets om over te klagen, gemakkelijk te gebruiken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  noodzakelijk met het juiste apparaat. Er moet een systeem zijn dat voorkomt dat u uw vingers in de fles moet steken en alles moet morsen: een enkel doseersysteem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals altijd, betrouwbare glucoseteststrips. Ik gebruik dit product al jaren en het heeft altijd zijn deugdelijkheid bewezen en geven een nauwkeurige indicatie van de glucosespiegel in het bloed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De teststrookjes passen in mijn glycemiemeter en laten mij toe om meerdere keren per dag thuis en buitenshuis mijn glycemie na te gaan en dus in te grijpen indien nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel erg tevreden gebruikte nog de oude strips deze waren niet meer te leveren een nieuwe apparaatje gratis gekregen. Heel erg goed geregeld. Heel erg tevreden. Nogmaals bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel tevreden over dit product, ik gebruik het al meerdere jaren. De prijs is heel goed voor dit product, ik zal de website verder door geven aan vrienden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit merk voor het eerst gebruikt en ben zeer tevreden voor mij dus geen ander merk meer. De prijs heeft de doorslag gegeven. Ik zal het zeker aanbevelen aan mede diabetische patienten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bayer Contour Next Sensors 50 stuks is handig en eenvoudig te gebruiken met de Bayer Contour Glucometer Xt Kit 1 stuk. Snel en eenvoudig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bayer Contour Next Glucosemeter, deze strips werken naar behoren en zijn dus geschikt voor de nieuwe serie Bayer next. Deze zitten in een handig goedsluitend potje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vriendelijk en begripvol aan telefoon! Deskundige uitleg! Levering correct verlopen! Kan apotheek Farmaline alleen maar aanbevelen aan anderen. Proficiat aan het team!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  in verband met diabetes type 2 bestelde ik de Bayer Contour Next glucose teststrips voor mijn glucosemeter. Nadat ik deze besteld had middels internet. Dit ging via de site van Farmaline perfect. Kreeg direct bericht via email dat de bestelling was geplaatst en wanneer ik het op kon halen. De keus had ik zelf bepaald. De volgende dag gehaald en kan .nu voorlopig vooruit. Ging allemaal prefect en zal in de toekomst er nog veelvuldig gebruik van maken Makkelijk en simpel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk in gebruik en geven de goede resultaten weer bij farmaline zijn ze niet erg duur een zeer vlotte levering en goede service. kan iedereen aanraden bij jullie te bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat valt er te zeggen over deze teststrips? Ze doen wat ze doen moeten. Prijs is zeer redelijk en lager dan wat ik in de reguliere apotheek als prijs opgekregen had. Strips waren vlot op de website te vinden. Levering als beloofd de volgende werkdag. Super. Farmaline: aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze teststrips moet ik van CZ zelf helemaal betalen en krijg er ook niets terug . Bij de apotheek van mijn huisarts zijn deze ongeveer twee keer zo duur .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede prijs vergeleken bij een apotheker Of ziekenhuis apotheker ter wel het zelfde merk wordt geleverd ook het gemak van het bestellen en snel geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling is zeer snel verzonden en bij ons bezorgt. Het product voldoet prima aan haar doel.wij zullen de volgende dosis zeker weer bij Farmaline bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben net overgestapt naar een nieuwe bloedsuikermeter. Ik vind het een heel goed systeem. Je hebt minder bloed nodig om het resultaat te zien. De verpakking is voor mensen met smalle vingers goed te doen, voor mensen met dikkere vingers is het misschien lastiger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in het gebruik ik hoef niet te vertellen waarom een heleboel mensen deze contourstrips bij pharmaline bestellen natuurlijk de scherpe prijs en bij een bepaald bedrag de gratis verzending kortom voortreffelijke service. De kwaliteit van bayer is bekend ik ben er zeer tevreden mee als beginnend diabeticus en mantelzorger worden ze dagelijks gebruikt. De waarde wordt nauwkeurig weergegeven in de contourmeter en deze is zelf te ijken met contour ijkvloeistof zodat je altijd een accurate contourmeter hebt. Ben je beginnend diabetes net zoals wij raad ik dit produkt zeker aan want meten is weten. Verder staan op diabetesfora veel tips overleg wel altijd alles met je huisarts. Je gezondheid is je kostbaarste bezit.Mvg.Baron S.T.H.F.de Prepare.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij de lokale apotheek in Nederland veel duurder dan hier. Lange houdbaarheidsdatum was bijkomend voordeel aangezien ik de glucosemeter in mijn ehbo tas heb indien een diabeet daar om vraagt tijdens een inzet. Gelukkig zelf nog niet nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Bayer glucose teststrips kunnen makkelijk meegenomen worden in het etui met de bloedsuikermeter om zo op ieder gewenst of noodzakelijk moment snel en effectief de juiste glucose waarde te bepalen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over dit product vlotte zending volgende keer ga ik ze hier weer bestellen dit was al de tweede zending die ik bij jullie besteld hebt..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel erg blij met de teststrip, vooral de prijs is zeer gunstig zo ook het product en de snelle en korrekte aflevering daarom doe ik nu een nieuwe bestelling en ik hoop dat ik er nog vele mag doen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfecte transacties en leveringen Levertijd gerespecteerd..... ontving alles voor het weekend Ik ga nog steeds door vs voor elke bestelling Nogmaals bedankt voor uw diensten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb dit voor me moeder besteld en ze is er super blij mee ze moet nl zelf haar suiker bij houden en ik ben bij jullie gaan kijken en heb bij jullie besteld en jullie zijn goed koper dan de apotheek en snel met leveren prima dus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden met de levering. Gemakkelijk besteld en vlot geleverd. Juiste keuze van dit product op de website dient zorgvuldig te gebeuren. Er zijn vergelijkbare producten die echter niet passen in mijn meter. Een fout is snel gemaakt. Goede product foto's zijn daarom belangrijk om te vergelijken met het product dat je al gebruikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bayer Contour Next Clucosemeter Teststrips zijn voor mij bekent. Wat ik wel prettig vind is de goeie afhandeling met uw bedrijf. Alles is netjes afgehandeld
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product en bij nader inzien eenvoudiger in het gebruik dan mijn vorige merk glucosemeter. Bovendien bij Farmaline goedkoper per 50strips dan bij de apotheek )met 25% korting) voor 25strips.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jullie prijzen zijn veel lager dan elders. Ik heb contour next teststrips bij de apotheek gekocht voor €37,78 met aftrek van 25% was dat voor 25 strips nog duurder dan jullie verpakking van 50 stuks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima artikel, en goed en snel geleverd. correct geholpen en goed advies gekregen. bestelling was met 2 dagen binnen tegen een goede prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat mij vooral opviel was het prijsverschil met een eerdere bestelling van deze teststrips bij een andere firma.Daar betaalde ik voor 25 stuks bijna het zelfde als bij jullie voor 50 stuks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor het eerst iets besteld. Snelle, correcte levering van de bestelde teststrips. Teststrips waren niet duur. Ik zal zeker nog eens iets bestellen bij Farmaline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De glucosemeter teststrips zijn makkelijk in gebruik, werken altijd. Voor patiënten die ze niet vergoed krijgen van de zorgverzekering zijn ze te duur. Snelle levering door Farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de strippen zijn van de zelfde kwaliteit als bij de apotheker alleen veel goedkoper dan bij hun,en veel meer aantallen per doosje dan.Heb hier een goede keus mee gemaakt door het hier te bestellen.Dank voor deze service en snelle levering
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze teststrips zijn zeer eenvoudig te gebruiken en zeer nauwkeurig, de opbergdoos is zeer goed gemaakt en ideaal om mee te nemen in elke omstandigheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  omdat mijn partner ziek is moet er bij hem vanwege medicijnen 2x daags de bloed glucose geprikt worden. het is heel handig dat je dit zelf kunt doen en via farmaline alle benodigheden kunt bestellen die je nodig hebt. het wordt ook binnen 2 dagen bij je thuis bezorgd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben via internet bij jullie terecht gekomen en vind dat er snel geleverd word tegen interessante prijzen vergeleken bij andere leveranciers ... Toppertje !!!!!!!!!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voldoen uitstekend ! Vlotte levering, alles keurig verpakt, heb meteen 2 doosjes besteld ( geen verzendkosten ) en gelijk die 100 micro lancetten , verreweg het goedkoopst, hier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de Bayer Contour next strips die ik had besteld, heb ik na de bestelling heel vlot geleverd gekregen: op dinsdag besteld, donderdag ontvangen. Daar ben ik zeer tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product is tijdig bezorgd en voor een zeer scherpe prijs. In eerste instantie had ik de verkeerde strips besteld (niet goed gelezen). Na een kort telefoontje was alles snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom een tevreden klant!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  VOOR MIJ DE EERSTE BESTELLING IK BEN HEEL TEVREDEN OVER HET PRODUCT,EN HET SNELLE BEZORGEN.OOK DE PRIJS IS VOORDELIG. VOOR MIJ EEN REDEN OM VAKER IETS TE BESTELLEN.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het was er snel bezorgen, goede service en de gemak van het bestellen bij jullie, volgende weer bij jullie bestellen ook andere dingen voor de suiker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben toevallig op deze website gekomen, vanwege mijn ziekte heb ik deze teststrips iedere dag nodig, bestelling en levering zijn uitstekend, en niet onbelangrijk ze zijn een stuk voordeliger dan andere aanbieders!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze teststrips waren zoveel goedkoper dan via andere websites dat ik t bijna niet vertrouwde. De teststrips zijn echter origineel en werden zeer snel geleverd. Via de mail was de verzending precies te volgen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede service . Kwalitieteit voor een betaalbare prijs . Dank jullie wel . Ga zo door . Snelle bezorging , dat is zo fijn . Veel aanbod en duidelijk site
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een prima stuk materiaal voor de diabeet samen met het toestel. Het geeft een meerwaarde en geruster gevoel en een duidelijke waardebepaler voor een betere controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds kort bestel ik mijn Bayer Contour teststrips bij Farmaline. De service is erg goed. De teststrips zijn erg voordelig bij Farmaline. Wat ik wel ondervind is, dat er enkele strips niet goed werken. Maar dan nog ,is het product goedkoper dan bij een andere leverancier. ik ben erg blij met Farmaline, omdat ik de strips niet vergoed krijg,en ik toch mijn bloedsuiker in de gaten moet houden. Ik ben dan ook van plan de teststrips voortaan bij Farmaline te bestellen.Hartelijk dank voor de goede service en voordelige prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de laatste jaren heel wat af gemeten, maar de meest betrouwbare resultaten ontleen ik aan de Bayer Contour NEXT Glucose teststrips. Geen twijfel mogelijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima, doet wat het moet doen. Leuk dat het verschillende kleurtjes heeft, maar het heeft geen toegevoegde waarde. Zitten goed verpakt. Dus aanraden, ja!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Erg tevreden over het product. De levering van Farmaline is uitstekend. Graag willen we meer producten bij hen kopen omdat we het betrouwbaar en servicegericht is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  betrouwbare metingen maar ook snel, capillair zuigt snel op, gebruiksvriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding, gemakkelijk te openen verpakking,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wow!!!! I got the product on very Next day.. Amazing Delivery and 100 % Product Satisfaction... Thanks..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle levering, goed verpakt. een goede prijs, zeker een 8 euro goedkoper dan in een apotheek. Het zijn de nieuwe teststrips van bayer, de gratis levering vanaf 2 stuks is een +.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in gebruik. Je hebt maar een heel klein beetje bloed nodig om een meting te kunnen maken. Ze zijn verpakt in een stevige en goed afgesloten potje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tja ik vind de strips heel goed er is niets mis mee. Ik zou zeker de volgende keer weer deze strips bestellen.ook de levering via farmaline is heel er goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze teststrips zijn door mijn internist voorgeschreven. Naar mijn gevoel zijn zij bij Farmaline het goedkoopst. De aflevering vind ik ook uiterst correct en supersnel (2 werkdagen) Alle lof voor Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is prima.Makkelijk in gebruik. Ik had het de volgende dag in huis. Het scheelt meer dan de helft in prijs met een apotheek. Altijd doen dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prijs/qualiteit verhouden is zeer goed. De testresultaten zijn zo goed als precies. Gemakkelijke bediening is belangrijk, zeker voor onderweg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima produkt. De bestelling geplaatst op woensdag en donderdag al afgeleverd bij de deur. En het is ook nog een stuk goedkoper dan in de apotheek en zonder verzendkosten. s.b.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelde strips zijn zeer snel, na de geplaatste bestelling verzonden en bij mij afgeleverd, en deze werken zoals het moet, en voor een scherpe prijs!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Testuitslagen bij Bayer Contour Next meter zijn voor mijn gevoel veel betrouwbaarder dan de meter die ik eerst had. Bij mijn oude meter had ik soms wel 2 tot 3 hele punten verschil (op een lage suiker).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De enige online shop waar je voor een betaalbare prijs 50 stuks kunt bestellen. Zit in een goed afsluitbaar busje dat bij de meter in het kitje past. Fijn en makkelijk in gebruik.

Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips kopen

Je kan Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips van het merk Bayer, geproduceerd door ASCENSIA DIABETES CARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Bayer Contour of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters
Welzijn & Gezondheid > Diabetes
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter