€ 20,34
€ 18,31
Bespaar 10% (€ 2,03)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
BD Microfine+ Insuline Spuit 1ml 29G 12.7mm 100 stuks
€ 20,34
€ 18,31

Laatste reviews en ervaringen met Bd microfine+ insuline spuit 1ml 29g 12.7mm

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  perfecte spuit en in overeenstemming met de specificaties. Zeer correcte verpakking. Snelle verzending en het respecteren van de beloofde data. Zeer concurrerende prijzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect zoals het hoort! Heb totaal geen schrik om te injecteren, het verpakkingsmateriaal is steriel zoals het hoort. Perfect werkbaar, kortom geen klagen van mijn kant.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De beste insulinenaaldjes in hun soort. Soms wel een probleem om vloeistof door te duwen, dit kom ik zelden tegen bij insuline spuitjes van een ander merk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima spuiten; gebruik ze voor injecteren insuline bij huisdier. Wellicht nog mogelijkheid bieden om gebruikte spuiten in te leveren, a la nespresso cups bv.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb tot nu toe maar spuitje gehad die kapot was. Het rubbertje zat los en kon deze daardoor niet gebruiken. Verder is de levering altijd supersnel. Wordt netjes aan de deur gebracht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze insuline spuit is zeer goed in gebruik en Zeker de goedkoopste bij Farmaline als prijs en roduct vehouding . Zeker aanbevolen om te gegruiken . Daarvoor krijg het van mijn de hoogste scoren .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb mijn bestelling ontvangen in de voorziene termijn. Het werd per mail aangekondigd. Het was heel professioneel. Ik zal zonder probleem opnieuw bestellen op voorwaarde dat de prijzen op het niveau van de serieusheid van de site zijn. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product word netjes verpakt en aan huis geleverd. Verzendkosten zijn gratis en dat scheelt weer. Service is zeer goed, je word netjes van alles op de hoogte gehouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk steriel verpakt per 10, handig in een kartonnen bulkverpakking. tevens voorzien van u10 maataanduidingen wat de insulinetitrage zéér makkelijk maakt. Aanrader dus!

BD Microfine+ Insuline Spuit 1ml 29G 12.7mm kopen

Je kan BD Microfine+ Insuline Spuit 1ml 29G 12.7mm van het merk BD Benelux, geproduceerd door BECTON DICKINSON BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Spuiten en Naalden