€ 15,50
€ 13,95
Bespaar 10% (€ 1,55)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Curcuma 2400

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Gewrichten - Vertering

Gebruik van Be-Life Curcuma 2400

1 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Curcuma 2400

Curcuma geconcentreerde (extract 5-7/1) 400 mg
(komt overeen met 2,8 g plantenpoeder)
Zwart peper 5 mg
Visgelatine capsule *
* CERTISYS BE-BIO-01
niet EU Landbouw

Curcumine 24 mg/caps
Piperine: min 300 mcg/caps.
€ 15,50
€ 13,95

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Curcuma 2400

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Ik gebruik kurkuma al jaren als voedingssupplement en het stelt me in staat om een goede gezondheid van mijn gewrichten te behouden. Ook perfect voor een goede spijsvertering

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Naar het schijnt duurt het 2 maanden om resultaat te hebben. Ik neem ze nog maar 1 maand en merk nog geen verschil momenteel. Ik kom er later op terug.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Betere kwaliteit. Goeie service en mooie promoties. Handige verpakking en niet te grote capsules. Gemakkelijk in te nemen. Zeker een aanrader bij ontstekingen

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Curcuma 2400 kopen

Je kan Be-Life Curcuma 2400 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten
Welzijn & Gezondheid > Weerstand