€ 20,60
€ 18,54
Bespaar 10% (€ 2,06)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Curcuma Magnum

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.


Kurkuma is een plant waarvan de gedroogde en tot poeder vermalen wortelstok in Azië traditioneel gebruikt wordt om het gewrichtscomfort te verhogen.

Indicatie

Gewrichten - Vertering

Gebruik van Be-Life Curcuma Magnum

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Curcuma Magnum

Curkuma* (Curcuma longa*) (bio extract 8-9/1): 400 mg
(komt overeen met 3,2 g Curkumapoeder)
Zwarte peper* (Piper nigrum*) bio: 5 mg
Visgelatine capsule*

* CERTISYS BE-BIO-01
niet EU Landbouw

Gehalte aan:
Curcumine  48 mg
Piperine     300 µg
Be-Life Curcuma Magnum 60 capsules
€ 20,60
€ 18,54

Laatste reviews en ervaringen met Be-life curcuma magnum

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Curcuma vermindert de pijn en stramheid in mijn gewrichten, vooral de knieën zijn er werkelijk door verbeterd - ik neem het dagelijks als onderhoud en nog steeds versoepeling van de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn er beiden mee gestart en hebben al vrij snel resultaat ondervonden . Heb minder last van ontstekingen en mijn rug voelt beter aan. Zijn er zeer tevreden over. Wij gaan dit in de toekomst zeker blijven nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al geruime tijd dit Belgisch product. Het werkt echt en bij mij beter dan de glucosamine tablets welke ik voordien nam. Ik voel mij effectief beter bij dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor mensen met lichte gewrichstproblemen.Men moet maar 1 capsule per dag in nemen en na ongeveer een week heb je al duidelijk resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Be-Life Curcuma Magnum BIO 3200 blijkt toch nog effectiever en beter te werken dan de Curcuma 2400, beide wissel ik nu om de dag af en ze werken wel positief in op de gewrichten alsook op spijsvertering. Sinds ik met inname ervan enkele maanden geleden ben gestart, kan ik niet anders dan een hele verbetering vast te stellen wat betreft mijn gewrichten, vooral deze van de knieën. In het verleden had ik daar voortdurend last van, nu sporadisch hoogstens eens even een pijnscheut eens om de week. Voel me nu veel soepeler terug.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Helpt me goed bij mijn gewrichten. Ook prima dat er zwarte peper extract in zit, dat zorgt voor een betere opname van het product.

Be-Life Curcuma Magnum kopen

Je kan Be-Life Curcuma Magnum van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma