Be-Life Curcuma + Piperine 90 St Capsules

€ 19,90
€ 17,91
Bespaar 10% (€ 1,99)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Curcuma + Piperine

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Gewrichten - Vertering

Gebruik van Be-Life Curcuma + Piperine

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Curcuma + Piperine

Kurkuma* extract 5-7/1 BIO  400 mg
Zwart peper* BIO 5 mg
* Niet EU landbouw

Curcumine 12 mg/caps
Piperine: min 300 mcg/caps.
Be-Life Curcuma + Piperine 90 St Capsules
€ 19,90
€ 17,91

Laatste reviews en ervaringen met Be-life curcuma + piperine

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een gevreden klant! Wel graag zou ik eens een andere merk uitproberen want ik weet niet welke curcumine het best opgenomen wordt in het lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door toedoen van artrose in mijn gewrichten heb ik bijzonder veel baat bij Be-Life Curcuma +Peperine Er zijn verschillende merken ,maar de producten van Bi-Life zijn bij voordelig in prijs. Er moet maar 1 capsule per dag ingenomen worden. Ik voel zeker het verschil met Curcuma+peperine van Be-Life
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had reeds lang een frozen shoulder en had gelezen dat curcuma soms hielp om dat dit ontstekingen tegengaat en helpt voor de gewrichten en idd heb wel de indruk dat het helpt het gaat reeds veel beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  IK HEB DIT REEDS MEERMAALS GEKOCHT EN HEB ONDERVONDEN DAT DIT PRODUCT ZEER ZEKER EEN POSITIEF EFFECT HEEFT OP MIJN AANDOENING, IK VOEL ER ME VEEL BETER DOOR
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kurkuma en zwarte peper zijn gekend als zeer goede anti-oxidanten. In de voeding gebruik ik dat ook regelmatig maar op deze manier neem ik dagelijks de juiste hoeveelheid in!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wordt naar alle tevredenheid gebruikt! Mee begonnen en niet meer te stoppen. Gemakkelijk in te nemen en te gebruiken in de morgen met het ontbijt van havermout!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb dit product besteld op aanraden van mijn dokter om gewrichtspijn te verminderen ik moet zeggen na 14 dagen gebruik toch wel lichter verbetering de tijd zal uitwijzen of het werkelijk een verschil maakt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het in nemen van twee capsules elke morgen gaf verlichting van de pijn die van uit mijn rug uitstraalde naar mijn benen. De pijn werd veroorzaakt door een hernia.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn zoon begonnen met een kuur. Zou goed zijn voor ontstekingen en gewrichtspijnen. Ik heb de indruk na 3 weken dat het toch beter wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aanbevolen door mijn arts. De zwarte peper versterkt de werking. Voor mij was het belangrijk om geen maaglast te hebben en dat heb ik niet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is me na 14 dagen nog niet mogelijk een echte evaluatie op te maken. Pas na 3 maanden zal ik kunnen vaststellen of er een merkbaar en opvallend positief effect is. mvg Jan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit product nu gedurende 14 dagen en merk wel al een aanzienlijke verbetering wat betreft soepelheid van mijn kniegewrichten, heb merkelijk minder last bij het stappen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nogmaals producten van be-life vind ik top. Curcuma heeft zoveel voordelen dat ik het dagelijks blijf gebruiken. Betere spijsvertering, geen stijve gewrichten meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Curcuma is heel goed voor de gewrichten. Ik neem dit reeds enkele jaren en ben er heel goed mee. Als ik de behandeling stop dan komen de klachten zo terug. Curcuma, iedereen zou het eigenlijk moeten nemen want is voor zoveel dingen goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De ideale hulp bij reuma vind ik in dit produkt. Met de dagelijkse inname ervan, verminderen de klachten. Daarom zorg ik dat ik dit produkt steeds in huis heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  had bij het opstaan steeds last van stramme spieren en sukkelde lange tijd met nek en schouderklachten . neem nu al een tijdje dagelijks deze kurkuma capsules en merk wel degelijk een verbetering !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Curcuma is een uitstekende vervanging van de klassieke ontstekingremmers. Het verlicht de pijnen vermindert de onsteking doeltreffend. Het heeft geen negatieve invloed op bloeddruk en vochthuishouding. Zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Er zitten geen toevoegingen in die er eigenlijk niet in horen te zitten, ook een groot pluspunt. Verder zit er ook een goede dosis piperine in, wat de curcuma beter opneembaar maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product aangeboden aan de allerbeste prijs!! nergens goedkoper te vinden! ook uiterst snelle verzending zonder enig probleem. Toppie 5++++++++++++
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ZEER GOED PRODUCT, MAKKELIJK IN TE NEMEN IN EEN INNAME, ZONDER KURKUMA NASMAAK, ZEER GOEDE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING, IK RAAD HET ZONDER TWIJFEL AAN.

Be-Life Curcuma + Piperine kopen

Je kan Be-Life Curcuma + Piperine van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten