€ 14,60
€ 10,95
Bespaar 25% (€ 3,65)

Omschrijving van Be-Life Super Gamma Linolenic

Het woord "vet" heeft een negatieve bijklank en wordt automatisch geassocieerd met overgewicht en hart-en vaatziekten. Toch hebben we vetten en vetzuren nodig. Zelfs de versmade verzadigde vetzuren zijn niet zo slecht als men vroeger dacht. Behalve transvetzuren zijn er eigenlijk geen "slechte vetten". Het is vooral belangrijk dat we bepaalde vetten niet teveel of te weinig hebben en dat er een juiste balans is tussen de vetzuren onderling. Een aantal vetzuren is essentieel, dat wil zeggen dat we moeten zorgen om ze voldoende via de voeding binnen te krijgen om gezond te blijven.

Essentiële vetzuren en de stoffen die eruit gemaakt worden regelen een heel aantal belangrijke lichaamsfuncties. Het zijn een soort hormonen of signaalstoffen. Een verstoord vetzuurmetabolisme ligt aan de basis van zowat alle ziektebeelden.

Indicatie

Teunisbloem-, Bernagie-, Visoliën
Omega 3-6-9

Gebruik van Be-Life Super Gamma Linolenic

1-2 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Super Gamma Linolenic

Teunisbloemolie, min. 9% G.L.A. : 250 mg
Bernagieolie, min. 20% G.L.A. : 250 mg
Visolie, min. 35% Omega 3 : 250 mg
Vitamine E (natuurlijke) : 5 mg
€ 14,60
€ 10,95

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Super Gamma Linolenic

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Linolenic

  Naar aanleiding van een aantal gezondsheidsklachten deed mijn dokter een uitgebreid bloedonderzoek. Ik bleek een groot aantal tekorten te hebben die door mijn lichaam (tijdelijk) niet aangemaakt of bijgevuld kunnen worden en waarvoor louter inname via voeding het nog langer zou duren. Linolenic werd me aangeraden, omdat dit, bij voldoende inname, niet wordt opgeslagen in het vet van je lichaam. Alle producten van Be-life zijn kwaliteitsvol en bevatten vaak meer werkbare stoffen dan andere merken waardoor je er minder van moet innemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Super Gamma Linolenic kopen

Je kan Be-Life Super Gamma Linolenic van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol