€ 20,50
€ 18,45
Bespaar 10% (€ 2,05)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Super Gamma Linolenic

Het woord "vet" heeft een negatieve bijklank en wordt automatisch geassocieerd met overgewicht en hart-en vaatziekten. Toch hebben we vette, e, vetzuren nodig. Zelfs de versmade verzadigde vetzuren zijn niet zo slecht als men vroeger dacht. Behalve transvetzuren zijn er eigenlijk geen "slechte vetten". Het is vooral belangrijk dat we bepaalde vetten niet teveel of te weinig hebben en dat er een juiste balans is tussen de vetzuren onderling. Een aantal vetzuren is essentieel, dat wil zeggen dat we moeten zorgen om ze voldoende via de voeding binnen te krijgen om gezond te blijven.

Essentiële vetzuren en de stoffen die eruit gemaakt worden regelen een heel aantal belangrijke lichaamsfuncties. Het zijn een soort hormonen of signaalstoffen. Een verstoord vetzuurmetabolisme ligt aan de basis van zowat alle ziektebeelden.

Indicatie

Teunisbloem-, Bernagie-, Visoliën
Omega 3-6-9

Gebruik van Be-Life Super Gamma Linolenic

1-2 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Super Gamma Linolenic

Teunisbloemolie, min. 9% G.L.A. 250 mg
Bernagieolie, min. 20% G.L.A. 250 mg
Visolie, min. 35% Omega 3 250 mg
Vitamine E (natuurlijke) 5 mg
€ 20,50
€ 18,45

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Super Gamma Linolenic

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ik ben begonnen met deze "kuur" van omega 3-6-9 2 weken geleden en we zouden iets langer moeten wachten om een definitieve beslissing te kunnen nemen, maar a priori verdient dit product de aanbeveling die het aan mij is gedaan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  on est presque tous en manque d'oméga.... de part notre alimentation, une petite cure et on se sent mieux, mais à prendre en mangeant. Très facile à avaler

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Super Gamma Linolenic kopen

Je kan Be-Life Super Gamma Linolenic van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol