Omschrijving van Benegast Reduflux

Reduflux is een maagzuurbestrijder op basis van hoogwaardig alginaatextract van bruine algen. Het actief bestanddeel, Phycodel, interageert met de maagsappen en vormt een beschermlaag om zure oprispingen onmiddellijk te onderdrukken. Hierdoor worden pijn en ongemak voorkomen.

Reduflux Tabletten hebben een directe werking en bieden langdurige verlichting van de pijn en het ongemak van brandend maagzuur en indigestie, bijvoorbeeld na maaltijden of tijdens de zwangerschap, of bij patiënten met symptomen verwant met slokdarmontsteking door reflux.

Reduflux™ Tabletten zijn natuurlijke refluxremmers die onmiddellijk een sterke beschermende laag vormen over de maaginhoud, om te voorkomen dat maagzuur terugvloeit naar de slokdarm, wat pijnlijk kan zijn. Reduflux™ Tabletten beginnen al na enkele seconden te werken en bieden tot 4 uur lang verlichting.
 1. De beschermlaag wordt sneller gevormd, waardoor de verlichting sneller optreedt.
 2. De beschermlaag is dikker voor een langere efficiëntie.
 3. De smaak & textuur is beter, waardoor de inname aangenamer is.

Indicatie

Tegen maagzuur & indigestie, voor een snellere & meer langdurige verlichting

Gebruik van Benegast Reduflux

Wanneer symptomen opduiken: 2 tot 4 tabletten na de maaltijd en vóór het slapengaan. Maximaal 16 tabletten per dag.

Hoe RedufluxTabletten te gebruiken?
• Kauwtabletten voor orale inname. Goed kauwen alvorens in te slikken.
• Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: wanneer symptomen opduiken, neem 2 à 4 tabletten na de maaltijden en vóór het slapengaan.
• Kinderen jonger dan 12 jaar: alleen innemen op medisch advies.
• Niet meer dan 16 tabletten per dag innemen. Een opgeblazen gevoel kan optreden als de aanbevolen dosering overschreden wordt.
• Als u een dosis vergeet in te nemen is het niet nodig de volgende dosis te verdubbelen; zet de behandeling gewoon voort.

Ingrediënten Benegast Reduflux

Phycodol, een extract uit bruine algen, natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, sorbitol, pepermuntaroma, tricalciumfosfaat, magnesiumstearaat, sucralose, microkristallijne cellulose.
€ 11,90
€ 10,71
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Benegast Reduflux

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Perfecte, natuurlijke product, en zeer goede smaak om na verloop van tijd te zien of het effect nog aanwezig is, kunt u munt, iets anders dan andere minder natuurlijke anti zuur ruiken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit product is onovertroffen als je last hebt van reflux. Het smaakt lekker naar pepermunt en helpt snel. Veel beter dan klassieke rennies en totaal onschadelijk!

  Was deze beoordeling nuttig?

Benegast Reduflux kopen

Je kan Benegast Reduflux van het merk Benegast , geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Reduflux of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen