€ 9,95
€ 8,96
Bespaar 10% (€ 0,99)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Benegast Reduflux 20 zakjes

Omschrijving van Benegast Reduflux

Reduflux is een maagzuurbestrijder op basis van hoogwaardig alginaatextract van bruine algen. Het actief bestanddeel, Phycodel, interageert met de maagsappen en vormt een beschermlaag om zure oprispingen onmiddellijk te onderdrukken. Hierdoor worden pijn en ongemak voorkomen.

Reduflux Liquid zakjes hebben een directe werking en bieden langdurige verlichting van de pijn en het ongemak van brandend maagzuur en indigestie, bijvoorbeeld na maaltijden of tijdens de zwangerschap, of bij patiënten met symptomen verwant met slokdarmontsteking door reflux. Reduflux Liquid zakjes zijn natuurlijke refluxremmers die onmiddellijk een sterke beschermende laag vormen over de maaginhoud, om te voorkomen dat maagzuur terugvloeit naar de slokdarm, wat pijnlijk kan zijn. Reduflux Liquid zakjes beginnen al na enkele seconden te werken en bieden tot 4 uur lang verlichting.

UNIEK WERKINGSMECHANISME
 1. De beschermlaag wordt sneller gevormd, waardoor de verlichting sneller optreedt.
 2. De beschermlaag is dikker voor een langere efficiëntie.
 3. De smaak & textuur is beter, waardoor de inname aangenamer is.

Indicatie

Brandend maagzuur.

Gebruik van Benegast Reduflux

Wanneer symptomen opduiken: 1 tot 2 zakjes na de maaltijd en vóór het slapengaan. Maximaal 8 zakjes per dag.

Ingrediënten Benegast Reduflux

Phycodol, een extract van bruine algen, natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, carbomeer, natriumsacharine, natriummethylparahydroxybenzoaat, natriumpropylparahydroxybenzoaat, pepermuntolie, natriumhydroxide en gezuiverd water.
€ 9,95
€ 8,96
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Benegast Reduflux

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een maagbeschermer die effectief en sneller dan tabletten werkt. Verpakt in stevige sachets en daardoor makkelijk mee te nemen. Dat vind ik een groot voordeel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel goed product, ik kan het iedereen aanraden.Doet exact wat het belooft!Heb het zelfs besteld om Het op te sturen naar mijn nicht in Amerika.Het is daar niet te krijgen en haar klachten zijn zo goed als verdwenen!

  Was deze beoordeling nuttig?

Benegast Reduflux kopen

Je kan Benegast Reduflux van het merk Benegast , geproduceerd door OMEGA DERMO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Reduflux of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen