€ 28,50
€ 24,23
Bespaar 15% (€ 4,27)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Benypro

BENYPRO is geschikt voor oudere mannen met een vergrote prostaat die moeilijkheden ondervinden bij het urineren. Mannen boven de 40 lopen een hoger risico op prostaatproblemen.

Mede door verschillen in het voedingspatroon komen prostaatproblemen vaker voor in de Westerse wereld dan in de Aziatische landen. Naast minder vetten en meer vezels, wordt in de Aziatische keuken ook veelvuldig soja gebruikt. Isoflavonen vormen een belangrijk bestanddeel van soja.

Intussen wordt algemeen erkend dat isoflavonen zeer gunstige gezondheidseffecten hebben op ondermeer de prostaat. Bovendien wijzen wetenschappelijke studies erop dat zink, evenals de antioxidantia vitamine E, selenium en lycopeen bijdragen tot het behoud van de goede gezondheid van de prostaat. Zink is een spoorelement en van nature rijkelijk aanwezig in de prostaat.

Zegepalm, rood stinkhout en brandnetel hebben een lange geschiedenis binnen de problematiek van prostaatvergroting en bij moeilijk en veelvuldig urineren. Verscheidene onderzoeken hebben het nut van deze planten aangetoond.

Indicatie

Mannelijk comfort 45+.

Gebruik van Benypro

1 per dag innemen met weinig water

Ingrediënten Benypro

256 mg sabal vloeibaar extract, 120 mg vlaszaad droog extract, 107 mg d-tocopherolen, 100mg den droog extract, 36 mg tomaten droog extract, 20 mg selenium l-methionine.
€ 28,50
€ 24,23

Laatste reviews en ervaringen met Benypro

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Oké, dan

  de - dure

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een uroloog heeft me deze capsules jaren geleden aanbevolen. Sindsdien neem ik er eentje per dag, zoals voorgeschreven door de arts. Tweejaarlijks laat mijn huisarts mijn bloed onderzoeken, en tot op heden zijn de resultaten gunstig.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Benypro heb ik pas 1,5 week en inderdaad moet ik de meeste nachten slechts 1 maal opstaan om te urineren. Ik vermoed dat deze voedingssupplement langer moet gebruiken vooraleer de efficiëncie hiervan te bewijzen...

  Was deze beoordeling nuttig?

Benypro kopen

Je kan Benypro van het merk Vemedia Pharma , geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat