€ 11,52
€ 10,37
(€ 20,74 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,15)

Omschrijving van Bepanthen Eczema

Bepanthen Anti-jeuk Crème zonder cortisone
Verlichting van jeuk en roodheid in geval van huidirritaties zoals eczeem. Bepanthen Anti-jeuk Crème is een cortisonevrije formule die verzachting van jeuk en het herstel van de huidbarrière combineertsen zo uw huid helpt herstellen en de drang om te krabben vermindert.

Indicatie

Een rode, gezwollen en jeukende huid kan worden veroorzaakt door allerhande aandoeningen zoals een droge huid, atopische dermatitis/eczeem, allergische huidreactie en verschillende andere vormen van huidirritatie. De hevige jeuk die daarbij kan optreden, veroorzaakt een drang om te krabben. Dat zal de schade aan uw huid echter nog verergeren.
Bepanthen Anti-jeuk Creme is een witte, cortisonevrije crème die de jeuk verzacht en de huidbarrière herstelt en zo uw huid helpt om te herstellen en de drang om te krabben vermindert. Bepanthen Anti-jeuk Crème wordt gebruikt om de jeuk en de roodheid te verlichten die worden veroorzaakt door de volgende gevallen van huidirritatie:
-droge huid
-atopische dermatitis
-eczeem
-allergische reacties

Mag ook gebruikt worden op oogleden.

Bepanthen Anti-jeuk crème versterkt de huidbarrière dankzij zijn lamellaire-lipiden-technologie. Daardoor worden de vetlagen van de huid zelf, die zorgen voor een natuurlijke bescherming tegen irritatie, versterkt en dat verlicht jeuk en roodheid en ondersteunt het herstel van de huid.

Deze creme is ook aan te raden vanaf de geboorte.

Gebruik van Bepanthen Eczema

Bepanthen Anti-jeuk Crème kan naar behoefte worden aangebracht.

Ingrediënten Bepanthen Eczema

Water, Caprylyl-/capryltriglyceride, glycerine, pentyleenglycol, oleia europaea-vruchtenolie, panthenol, cetearylalcohol, butyrospermum, parikii-boter, glycerylstearaatcitraat, lamnanthes alba-zaadolie, butyleenglycol, gehydrogeneerde lecithine, ceramide 3, natrium-PCA, squalaan, stearylglycyrrhetinaat, carbomeer, natriumcarbomeer, xanthaangom, hydroxyfenylprpamidobenzoëzuur

Bijwerkingen van Bepanthen Eczema

Als het product wordt gebruikt zoal aanbevolen, zijn geen ongewenste bijwerkingen te verwachten. Er kunnen echter gevallen van lokale huidreacties optreden zoals bij gebruik van andere dermatologische producten.
€ 11,52
€ 10,37
(€ 20,74 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Bepanthen Eczema

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik heb met tussenpozen last van eczeem en gebruik soms een voorgeschreven zalf van de dermatologe, die mag je natuurlijk niet te lang gebruiken en dan smeer ik tussendoor bepanthem.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Snelwerkend en efficiënt product. Een dun laagje aanbrengen en laten indrogen. Onderdrukt snel de jeuk. Bevat bovendien geen cortisone. Aan te raden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Tevreden met de aankoop. Creme is heel doeltreffend en verlicht onmiddellijk de jeuk. Een aanrader om te gebruiken want er is geen cortisone aanwezig.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bepanthen Eczema kopen

Je kan Bepanthen Eczema van het merk Bepanthen, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Beschadigde Huid