€ 8,98
€ 7,00
Bespaar 22% (€ 1,98)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Beppy Action Tampon Classic

Beppy Dry eenvoudig te gebruiken, hygiënische Soft Comfort Tampons (sponsjes) zonder koordje, zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en bescherming te geven. Met Beppy Soft Comfort Tampons kun je discreet sporten, zwemmen, dansen en seks hebben tijdens de menstruatie. De zachte structuur en de ronde vorm van Beppy Soft Comfort tampons vergemakkelijkt het inbrengen. Door het gepatenteerde anatomische ontwerp passen de tampons altijd goed en bieden optimale bescherming.

Gebruik van Beppy Action Tampon Classic

Inbrengen zoals een gewone tampon. Verwissel uw tampon wel om de 4u, om infecties tegen te gaan.

Waarschuwing

Let op: tampons worden in verband gebracht met de zeldzame tamponziekte (TSS). Verwissel tampons tenminste iedere 4-8 uur of vaker als dat nodig is. Denk eraan altijd de laatste tampon te verwijderen. Beppy Soft Comfort tampons zijn geen voorbehoedmiddel.
€ 8,98
€ 7,00

Laatste reviews en ervaringen met Beppy action tampon classic

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit item is echt heel comfortabel. Eenmaal geïntroduceerd, voel je het absoluut niet meer, niets te maken hebben met een klassieke stempel!!!!!! Gemakkelijk aan en uit te trekken. Alleen bemol, op dagen dat de menstruatie zwaar is, is het beter om een extra maandverband aan te trekken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Houdt zich aan al zijn beloften, gemakkelijk te gebruiken, zowel om te zetten als te verwijderen. Handig voor alle activiteiten. Ik raad dit product ten zeerste aan
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De Beppy tampons zijn zeer effectief, geen enkele bloeding, alleen heb ik de eerste keer echt moeite gehad om ze de weg te halen et heb ik het dus 8u moeten houden :( je moet dus geen bang hebben voor je lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect. Mijn vriendin bevochtigt ze en breekt ze dan. Ze werken goed voor seks en sport en storen helemaal niet. Duren 8 uur maar de eerste keer 6. Het zijn wegwerptampons.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker geen slecht product, maar het vergt wat oefening in gebruik. Zowel bij het inbrengen als bij het verwijderen goed de instructies volgen. Pluspunt is wel dat er totaal geen lekjes zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  hello is a very nice product, very good price good time delivery best services,thank you very much i will look forward for more products.thank you

Beppy Action Tampon Classic kopen

Je kan Beppy Action Tampon Classic van het merk Beppy Action, geproduceerd door ASHA INTERNATIONAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden > Tampons
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Menstruatie
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden > Tampons