€ 8,98
€ 8,08
Bespaar 10% (€ 0,90)

Omschrijving van Beppy Action Tampon Classic

Beppy Dry eenvoudig te gebruiken, hygiënische Soft Comfort Tampons (sponsjes) zonder koordje, zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en bescherming te geven. Met Beppy Soft Comfort Tampons kun je discreet sporten, zwemmen, dansen en seks hebben tijdens de menstruatie. De zachte structuur en de ronde vorm van Beppy Soft Comfort tampons vergemakkelijkt het inbrengen. Door het gepatenteerde anatomische ontwerp passen de tampons altijd goed en bieden optimale bescherming.

Gebruik van Beppy Action Tampon Classic

Inbrengen zoals een gewone tampon. Verwissel uw tampon wel om de 4u, om infecties tegen te gaan.

Waarschuwing

Let op: tampons worden in verband gebracht met de zeldzame tamponziekte (TSS). Verwissel tampons tenminste iedere 4-8 uur of vaker als dat nodig is. Denk eraan altijd de laatste tampon te verwijderen. Beppy Soft Comfort tampons zijn geen voorbehoedmiddel.
€ 8,98
€ 8,08

Laatste reviews en ervaringen met Beppy Action Tampon Classic

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Fijne, onzichtbare en niet voelbare tampon

  Fijne, onzichtbare en niet voelbare tampon. Ideaal voor als je wilt gaan zwemmen of naar de sauna gaan of zelfs sex wilt hebben! Het is even wennen met inbrengen en eruit halen. Maar na een enkele keer gebruiken/proberen, gaat prima!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Dit item is echt heel comfortabel. Eenmaal geïntroduceerd, voel je het absoluut niet meer, niets te maken hebben met een klassieke stempel!!!!!! Gemakkelijk aan en uit te trekken. Alleen bemol, op dagen dat de menstruatie zwaar is, is het beter om een extra maandverband aan te trekken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Houdt zich aan al zijn beloften, gemakkelijk te gebruiken, zowel om te zetten als te verwijderen. Handig voor alle activiteiten. Ik raad dit product ten zeerste aan

  Was deze beoordeling nuttig?

Beppy Action Tampon Classic kopen

Je kan Beppy Action Tampon Classic van het merk Beppy Action , geproduceerd door ASHA INTERNATIONAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden > Tampons
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Menstruatie
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden > Tampons