€ 16,50
€ 14,85
Bespaar 10% (€ 1,65)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Bio-Doline 60 tabletten

Omschrijving van Bio-Doline

Bio-Doline
Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid
verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen
gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers.
• Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen.
• Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangen veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.
• MSM : een afkorting van MethylSulfonylMethaan, is een natuurlijke zwavelbron, die men terugvindt in het menselijk organisme. Het belang van zwavel wordt ruimschoots onderschat, ook in de voeding. Nochtans komt dit mineraal op de derde plaats (in hoeveelheid) in ons organisme, na calcium en kalium. Elke lichaamscel bevat zwavel.

Gebruik van Bio-Doline

Neem 1 x 2 tabletten Bio-Doline® per dag, tijdens de maaltijd. Indien nodig, kan deze dosis geleidelijk verhoogd worden tot 3 x 2 tabletten per dag. In dit geval is het aan te raden de tabletten gelijkmatig te spreiden over de verschillende maaltijden om aldus een te losse stoelgang te vermijden. Naargelang de resultaten, kan na 1 of 2 maanden een onderhoudsdosis van 1 x 2 tabletten per dag volstaan. Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Bio-Doline

Bio-Doline® is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per tablet 1000 mg kwalitatief hoogstaande en zuivere MSM bevat.
• Ingrediënten:
Methylsulfonylmethaan ; Vulmiddel : Cellulose ; Calciumfosfaat ; Propyleenglycol ; Bindmiddel : Hydroxypropylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Talk ; Glansmiddel : Gehydrogeneerde plantaardige olie ; Kleurstof : Titaandioxide, Riboflavine.
€ 16,50
€ 14,85

Laatste reviews en ervaringen met Bio-doline

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze medicatie al verschillende jaren op voorschrift van een arts. Goed voor de gewrichten en ook voor de darmen blijkbaar. Ik neem elke morgen een tabletje en meer indien nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit voor mijn gewrichten die aangetast zijn door reumatoide artritis op zo de soepelheid te behouden en te verbeteren. Best wel meerdere maanden gebruiken om een gunstig effect te bekomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bio doline heeft al een effect na 5 dagen. Ik ben erg blij met dit product, want na een behandeling van 3 maanden was mijn pijn weer weg. Ik raad het sterk aan, ik zodra ik een inbeslagname heb doe ik de kuur en hier heb je het goedkoper
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product dat je na een paar dagen snel ruikt versterkt de gewrichten door het verwijderen van zuren door het gebrek aan basisvoedsel zoals groenten en fruit, elimineren van koffie, vlees, gluten, zuivelproducten voor een veel sneller effect
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een voedselsupplement voor het behoud van soepele gewrichten en kraakbeen! Een aanrader voor mensen boven de 50 jaar! Het supplement moet je wel minimum voor een kuur van 3 maand nemen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product sinds 2007 op regelmatige basis, telkens voor spierpijn t.h.v. de linker heup. Beetje onhandige vorm om door te slikken, maar wordt goed verdragen, geen nevenwerkingen en geven op termijn wel resultaat.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind wel dat een doosje zeer snel op is. Voor mij zou de verpakking groter zou mogen zijn. Is een supplement dat ik neem voor ME/CVS/Fybromyalgie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgt voor een betere opname van de tabletten glucosamine en chondroïtine.Het kraakbeen kan beter herstellen. Betere werking dus minder pijn in mijn knieën.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  tijdens de maaltijd innemen maar heb het ook al eens buiten de maaltijd ingenomen en geen enkele hinder ondervonden (dat het op de maag lag ofzo). Dit supplement moet je minstens drie maanden nemen om te kunnen evalueren dus kan er momenteel nog niet veel over kwijt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte dit de eerste keer toen ik een hernia had. Nu heb ik een ontstoken bovenarmspier en na één dag 2x3 tabletten was de pijn al onder controle. Na 8 dagen mocht ik de inname stoppen en was de pijn volledig weg. Geen nevenwerkingen bij deze produkten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al maanden Bio-doline en ik zou er niet meer zonder kunnen. Normaal heb ik steeds bij verandering van weer pijn in m'n arm of pols en dit is nu helemaal verleden tijd. ik kan nog eens een pijnlijke steek krijgen, maar in vergelijking met vroeger, ligt m'n arm nooit meer in een verband.(ontstoken gewrichten)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt mij de pijn veroorzaakt door artrose te verminderen. Ik gebruik het in combinatie met glucosamine en chondroïtine voor een supplement en een kuur tegelijkertijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bio-Doline heeft mij de homeopaat tegen pijn aan de heup voorgeschreven. Ik moet zeggen het helpt mij zeer goed. Ik neem 3x1 capsule per dag. Het helpt mij goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gelijdelijke verbetering van pijn in de gewrichten
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  de pijn in de onderrug verminderd sterk met het nemen van bio-doline tabletten,volledig is deze niet weg,maar het helpt toch heel veel.Hetwas een dokter met veel ervaring die deze tabletten had voorgesteld.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product in samenstelling met Glucosamine en Chondroïtine. Met deze combinatie probeer ik mijn gewrichten zo soepel mogelijk te houden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik het produkt gebruik heb ik minder last van pijnlijke gewrichten. Ik neem 's-morgens en 's -avonds een tablet samen met telkens een tablet Osteoplus duo. Op aanraden van mijn huisarts.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al een aantal jaar pijnlijke gewrichten (schouder, knieën,...). Mijn dokter had me MSM aangeraden en ik heb inderdaad het gevoel dat de pijn wat minder is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al meer dan 5 jaar een chronische pijn in mijn heup-gewrichten. Sinds kort neem ik Bio-Doline dagelijks en ik heb het gevoel dat mijn gewrichten wat soepeler zijn. De pijn neemt alleszins een beetje af.

Bio-Doline kopen

Je kan Bio-Doline van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM