€ 16,50
€ 14,85
Bespaar 10% (€ 1,65)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Bio-Doline 60 tabletten

Omschrijving van Bio-Doline

Bio-Doline
Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid
verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen
gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers.
• Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen.
• Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangen veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.
• MSM : een afkorting van MethylSulfonylMethaan, is een natuurlijke zwavelbron, die men terugvindt in het menselijk organisme. Het belang van zwavel wordt ruimschoots onderschat, ook in de voeding. Nochtans komt dit mineraal op de derde plaats (in hoeveelheid) in ons organisme, na calcium en kalium. Elke lichaamscel bevat zwavel.

Gebruik van Bio-Doline

Neem 1 x 2 tabletten Bio-Doline® per dag, tijdens de maaltijd. Indien nodig, kan deze dosis geleidelijk verhoogd worden tot 3 x 2 tabletten per dag. In dit geval is het aan te raden de tabletten gelijkmatig te spreiden over de verschillende maaltijden om aldus een te losse stoelgang te vermijden. Naargelang de resultaten, kan na 1 of 2 maanden een onderhoudsdosis van 1 x 2 tabletten per dag volstaan. Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Bio-Doline

Bio-Doline® is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per tablet 1000 mg kwalitatief hoogstaande en zuivere MSM bevat.
• Ingrediënten:
Methylsulfonylmethaan ; Vulmiddel : Cellulose ; Calciumfosfaat ; Propyleenglycol ; Bindmiddel : Hydroxypropylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Talk ; Glansmiddel : Gehydrogeneerde plantaardige olie ; Kleurstof : Titaandioxide, Riboflavine.
€ 16,50
€ 14,85

Laatste reviews en ervaringen met Bio-Doline

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  GOED RESULTAAT MINDER PIJN AAN DE KLEINE GEWRICHTEN

  NEEEM AL JAREN BIO DOLINE MET RESULTAAT

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik neem deze medicatie al verschillende jaren op voorschrift van een arts. Goed voor de gewrichten en ook voor de darmen blijkbaar. Ik neem elke morgen een tabletje en meer indien nodig.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik neem dit voor mijn gewrichten die aangetast zijn door reumatoide artritis op zo de soepelheid te behouden en te verbeteren. Best wel meerdere maanden gebruiken om een gunstig effect te bekomen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bio-Doline kopen

Je kan Bio-Doline van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM