€ 18,95
€ 14,02
Bespaar 26% (€ 4,93)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Flora

Bio-Flora versterkt de darmflora, voor een goede darmfunctie.

Melkzuurbacteriën vormen een natuurlijk en noodzakelijk onderdeel van onze darmflora. Deze goedaardige, weliswaar krachtige bacterie beschermt ons tegen lichaamsvreemde bacteriën.

De hoeveelheid goede melkzuurbacteriën in onze darmen wordt verminderd door factoren zoals:
 • roken, drinken
 • het innemen van medicijnen (b.v. antibiotica), lichaamsvreemde bacteriën (komende van voedsel of door de lucht vervoerd)
 • leeftijd
Bio-Flora is nuttig tijdens vakanties waar men omwille van het klimaat wordt blootgesteld aan vreemde soorten bacteriën. Door uw spijsverteringsafweer te versterken met Bio-Flora, enkele weken voor uw vertrek, zal u op een duidelijke manier beter beschermd zijn. Bio-Flora biedt eveneens bescherming tegen het verlies aan melkzuurbacteriën ten gevolge van een antibiotica-behandeling.

Indicatie

Hoge dosering actieve melkzuurbacteriën
-Beste probiotica supplement in test van de Consumentenbond
-Lactosevrij

Gebruik van Pharma Nord Bio-Flora

-1-3 capsules, tenzij anders geadviseerd.
-1 capsule per dag als onderhoudsdosering
-3 capsules per dag bij een antiobiotica kuur.

Let op: minstens 3 uur voor of na de antibiotica innemen. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen met voldoende vocht. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Flora

Dextrose, aardappel zetmeel, hypromellose, Lactobacillus acidophilus, bifidobacterium lactis,microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, titaniumdioxide.

1 capsule bevat: Gevriesdroogde culturen van melkzuurproducerende bacteriën: Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis (tenminste 4 miljard levensvatbare bacteriën). Een capsule bevat evenveel bacteriën als een flesje probiotica.

Waarschuwing

-Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren, niet in direct zonlicht.
-Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 18,95
€ 14,02

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-flora

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  eerste keer gekocht kan nog niet echt zeggen of het goedwerkt daarom moet je het zeker 1 maand gebruiken wel gemakkelijk in te nemen geen grote capsulles
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probiotica d is een beter alternatief als je gluten en/of lactose intolerant bent zoals mij Maar dit is zeker ook een goed product helpt goed om alles trug op orde te brengen, zéér tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog niet zoveel van deze probiotica gemerkt maar bij mij is er waarschijnlijk iets ernstiger aan de hand in de darmen waarvoor ik nu bij een arts in behandeling ben. Ik ben persoonlijk wel heel tevreden van pharma Nord , kwaliteit gegarandeerd!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben dit product nog maar een week aan het innemen, dus te vroeg om te oordelen, maar PharmaNord kennende zal ik waarschijnlijk over een 2-tal maanden zeer tevreden zijn
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed effect op de darmdoorvoer, maar er ontstaat een onaangename winderigheid. Geen onaangename smaak in de mond, gemakkelijk te vervoeren qua verpakking
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  er was me aangeraden om Bio-Flora - probiotica - te nemen omdat ik last heb van lekkende darmsyndroom. de eerste dag had ik last van winderigheid, nadien was mijn lichaam er blijkbaar aan aangepast. Voel me prima ermee!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel last van opgezwollen gevoel. Aangezien ik geen yoghurt of dergelijke lust, dacht ik dit product eens te proberen. Ik neem dit product nog maar een ruime week en merk eerlijk gezegd nog geen verschil maar misschien heeft het ook wel wat meer tijd nodig.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het eerste gebruik dus niet veel afstand, maar lijkt geleidelijk te handelen in relatie tot darmklachten veroorzaakt door een onevenwichtige voeding en inname van veel frisdrank
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product ter ondersteuning van mijn darmflora die is anders ontregeld door medicijnen die ik gebruik voor diabetes 2 en zo blijft de darmflora in balans.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer veel goede bacteriën aanwezeg in een kleine gelule die toch ook goed is qua prijs; genomen na een antibioticakuur voor een aanhoudende blaasontsteking in de hoop de darmflora weer op peil te krijgen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze probiotica van Pharma-Nord is van een goede kwaliteit en ook een weldaad voor de darmen. Na een paar dagen voel je het al en verbetert de stoelgang. Zeer goede probiotica, aan te bevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  neem er maar eentje per dag , maar voor het ogenblik ben ik tevreden over het product . Het is nog niet zoals ik had verwacht maar misschien als ik het wat langer inneem
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed hulpmiddel bij moeilijke stoelgang tijdens een vakantie of bij het nemen van antibiotica. Een paar weken voor de vakantie neem ik deze in om geen problemen te hebben op reis.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn darmflora heeft zich nog nooit zo goed gevoeld. Ik raad het aan na een ziekte of na het innemen van medicijnen die de flora beschadigen. Sindsdien doe ik regelmatig een onderhoudsbehandeling.

Pharma Nord Bio-Flora kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Flora van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Maag & Darmen
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Maag-Darm Problemen