€ 26,95
€ 19,67
Bespaar 27% (€ 7,28)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Marine Plus

Wat zijn omega-3 vetzuren?
De omega-3 vetzuren vormen een groep van essentiële, meervoudig onverzadigde vetzuren die vooral in vis voorkomen, met als rijkste bronnen vette vissen als haring, zalm en makreel. Twee van de belangrijkste omega-3 vetzuren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).

Al in de late jaren zeventig toonden de twee Deense artsen Bang en Dyersberg aan dat de Eskimo’s op Groenland gemiddeld een betere gezondheid hadden dan de Deense bevolking, vanwege hun hoge visconsumptie.* Voor wie weinig of geen vis eet, is het gebruik van een supplement met omega-3 vetzuren een handige optie om verzekerd te zijn van een voldoende inname van deze gunstige stoffen. In het ideale geval levert het eetpatroon het juiste evenwicht op tussen omega-3 en omega-6 vetzuren (een groep plantaardige vetzuren). Volgens deskundigen is 1:4 de optimale verhouding tussen omega-3 en omega-6.

* Bang HO, et al. Acta Med Scand 1976;200:69-73. Dyerberg J, et al. Lancet 1978 Jul 15;2(8081):117-9

Gunstig voor hart, hersenen en gezichtsvermogen
EPA en DHA hebben verschillende gunstige effecten. Een inname van 200 mg DHA per dag draagt bijvoorbeeld bij aan de normale ontwikkeling van de hersenen, ogen en het gezichtsvermogen van baby’s en jongere kinderen. Bij volwassenen draagt een consumptie van 250 mg DHA bij aan het behoud van een normale hersen- en hartfunctie.

De genoemde hoeveelheden corresponderen met 2 (200 mg) en 3 (250 mg) Bio-Marine capsules per dag.

Omega-3 vetzuren zijn belangrijke bouwstenen van alle cellen. Ze zijn van belang voor de flexibiliteit van de celmembranen en een correct vloeistofniveau binnen de cel. Beide factoren zijn belangrijk voor het correct functioneren van cellen.

Een hoge consumptie van omega-3 vetzuren heeft een verdunnend effect op het bloed omdat het de stolling bemoeilijkt. In sommige gevallen is dat gunstig, in andere ongunstig – bijvoorbeeld in verband met chirurgische ingrepen.

Vrije vetzuren in Bio-Marine
De vorm waarin omega-3 vetzuren in de natuur voorkomen, is die van trygliceriden die afgebroken moeten worden tot ‘vrije’ vetzuren voordat ze via het spijsverteringskanaal kunnen worden opgenomen. Dit proces is afhankelijk van het spijsverteringsenzym lipase. De omega-3 vetzuren in Bio-Marine hebben al de vorm van vrije vetzuren en kunnen daarom direct worden opgenomen, zelfs door mensen met een verminderd vermogen om lipiden op te nemen.

Bio-Marine is een prima supplement voor wie om welke reden ook weinig of geen vis eet in de door de gezondheidsautoriteiten aanbevolen hoeveelheden en voor wie extra zuivere en makkelijk op te nemen visolie van belang is. De Nederlandse Gezondheidsraad adviseert gezonde mensen om dagelijks 450 mg EPA+DHA in te nemen uit voeding of via een supplement. De American Heart Association adviseert mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten en mensen met diabetes om dagelijks 1.000 mg EPA+DHA in te nemen. Een capsule Bio-Marine bevat 300 mg EPA+DHA in een prima opneembare vorm. Bio-Marine wordt 50% beter opgenomen doordat het visolie als vrije vetzuren bevat.

Wat zit er nog meer in Bio-Marine?
Behalve omega-3 vetzuren bevat Bio-Marine foliumzuur en vitamine B12. Beide vitaminen ondersteunen omega-3 vetzuren voor het behoud van een normaal en goed functionerend hart- en vaatstelsel. Foliumzuur is bovendien van belang tijdens de zwangerschap. Voor vrouwen die zwanger willen worden is het aan te raden om vanaf een maand vóór de conceptie tot minstens drie maanden in de zwangerschap dagelijks een supplement met foliumzuur te gebruiken.

PureMax™ garandeert optimale zuiverheid
De visolie in Bio-Marine draagt het PureMax™-keurmerk dat de garantie is voor een zeer hoog niveau van zuiverheid. PureMax™ is een van de meest vooraanstaande technologieën ter wereld voor het opsporen en verwijderen van ongewenste deeltjes zoals pesticiden, zware metalen en furanen (zeer giftige deeltjes die vrijkomen bij industriële verbranding), enzovoorts. Het PureMax™-keurmerk geef aan dat het eventuele gehalte aan deze verbindingen ver beneden de concentratie ligt die voor vis en visolieproducten als aanvaardbaar geldt.

Indicatie

 • Sterk geconcentreerd visolieproduct met 70% omega-3 vetzuren
 • Omega-3 in de vorm van makkelijk opneembare vrije vetzuren
 • De visolie is gecombineerd met vitamine B12 en folaat die van belang zijn voor het hart- en vaatstelsel vanwege hun rol bij de homocysteïne-stofwisseling, een normaal functioneren van de zenuwen en het immuunsysteem.
 • Daarnaast dragen ze ook bij aan een normaal psychologisch functioneren en het verminderen van vermoeidheid
 • Zuivere visolie die ver onder de toegestane grens voor vervuiling blijft 50% beter opneembaar door vrije vetzuren
 • Bio-Marine draagt het PureMax™-keurmerk (bewerkingsproces in drie fasen waarin de olie grondig worden gezuiverd)
 • Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen
 • Bevat noch suiker noch gluten noch gist

Gebruik van Pharma Nord Bio-Marine Plus

1 tot 3 capsules per dag, in te nemen tijdens of na de maaltijd.

Het verdient aanbeveling Bio-Marine Plus te combineren met Selenium+Zinc.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Marine Plus

Bio-Marine Plus bevat per capsule :

 • 500 mg zuivere visolie waarvan 
 • Omega 3 vrije vetzuren 350 mg
 • EPA (35%) 166 mg
 • andere (10%) 35 mg
 • cholesterol

Waarschuwing

Bio-Marine Plus bevat visolie geëxtraheerd van het vel van vette vissoorten (haring, makreel, sardienen).

Het product is geheel vrij van vitaminen A en D. Bio-Marine Plus is gelijkvormig de wet betreffende het gehalte aan zware metalen.

De vorming van peroxyden na productie en gedurende de bewaring wordt voorkomen door toevoeging van d-alfatocoferol (vitamine E).

€ 26,95
€ 19,67

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-marine plus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden over het product. Er wordt wel aanraden deze capsules in te nemen in combinatie met een ander product van dezelfde firma. Mijn inziens zou dat dan beter samen aangeboden worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede kwaliteit/prijsverhouding ideaal om in te nemen voor moeilijke slikkers en mensen die heel weinig vis eten en of producten die weinig omega 's bevatten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een voedingssuplement voor mijn dochter die vegetarisch is en nu ook zo min mogelijk vis wenst te eten. Deze capsules zijn een gemakkelijk alternatief voor bepaalde noodzakelijke voedingsstoffen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn neef adviseerde ik bio - marinier plus elke dag nam en het blijkt dat ik ernaar geluisterd heb... met een goede voedselhygiëne merkte ik een verbetering in de resultaten in mijn bloedstaal
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem supplementen omdat ik ziek ben en nogal veel medicijnen neem. Daardoor heb ik niet zo'n honger en kan daardoor niet altijd eten wat ik graag zou willen. Of het supplement iets veranderd aan mijn gezondheid? Geen idee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over Bio-Marine en gebruik dit product al meerdere jaren. Voornaamste reden hiervoor is het gunstige effect op de HDL (goede cholesterol) bij de jaarlijkse bloedcontrole.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omega 3 gebaseerd op visolie, is een van de belangrijke voedingssupplementen. Wij nemen dit al vele jaren dagelijks in en denken dat dit inderdaad een grote invloed heeft op onze gezondheid. Bij de koop van voedingssupplementen is het belangrijk niet eerst op de prijs te letten maar wel op de fabrikant van deze producten. Pharma Nord" wekt bij ons alle vertrouwen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik over 23 jaar een hartinfarct heb gedaan van een kroonslagader die dicht was geslipt moest ik veel vis eten, daar ik geen vis lust ben ik beginnen bio-marine plus te nemen om mijn aders open te houden,tot nu toe nog alles goed ,is zeker aan te raden door de onverzadigde vetzuren en de omega 3/6/9
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Te gebruiken als ondersteuning voor het behoud van zuivere vaatwanden maar ook voor het behoud van gezonde ogen is dit produkt een echte aanrader en zonder enige bijwerking. Ik neem het dagelijks.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering, geen verrassingen en efficiënt product. Stuur mij de gebruiksaanwijzing die niet op de uitleg op de site staat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte al vele jaren Bio-Marine plus omdat omega 3 visolie me heel erg helpt met mijn gevoelige ogen. Verwarming, airco, zon en wind drogen ze enorm uit, maar met Bio-Marine plus is dit probleem voor een groot deel opgelost. Ik ben tevreden. Nemen op het eind van de maaltijd dan heb je geen last van misselijkheid in de maag wat al eens kan voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed ter ondersteuning van het hart, de hersenen en het zicht. Eigenlijk een zeer zuiver visoliepreparaat. Bevat bovendien ook foliumzuur en vitamine B12.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement als je niet veel vis eet. Snelle en tijdige levering. Aanbevolen wordt. Ik raad FARMALINE aan.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekende bijdrage van de beroemde Omega 3, essentiële vetzuren die bijdragen aan de goede werking van het hart, de hersenen (verminderde neiging tot depressie, betere zenuwachtige impulsen), het gezichtsvermogen. En ik merkte ook dat mijn ochtendstijfheid en gewrichtspijn verbeterde! Lijdend aan osteoartritis, is het zeer interessant. Een extra inname van vitamine B 9 (foliumzuur) en B 12 draagt bij aan een goede psychologische werking. Ik neem het in afwisseling met de ZenixX Gold die ook deze kostbare Omega 3's brengt, maar nog completer is.......
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer kwaliteitsvolle gelulen , ik neem ze 's avonds in voor langzame opname . Ze worden goed opgenomen door het lichaam en ze zijn zeer goed verteerbaar .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo, Ik vind het erg goed en dat maakte al snel dat mijn cholesterole snel afneemt. Ik had het maar een maand gebruikt. Op verzoek van mijn arts heb ik een bloedonderzoek laten doen en was mijn cholesterolgehalte gedaald.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Minder belastend voor de maag dan vele andere omega 3-supplementen en toch heel doeltreffend. Tevreden over mijn aankoop en de prijs-kwaliteitverhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit al jaren en het stabiliseert mijn cholesterol; neem dit sinds enkele maanden tesamen met rode rijsttabletten wat de cholesterol zou verlagen; benieuwd wat dit zal geven....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kende het product al, het was perfect ingepakt bij ontvangst van mijn bestelling. De vervaldatum is nog ver, wat niet altijd geval is bij concurrenten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit was een eerste keer dat ik een dergelijk product gebruikte en ondervond dat het makkelijk in gebruik was en dat je er snel een resultaat mee boekte ik ga het zeker blijven gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al jaren visolie supplementen van een ander merk. Ik merk wel degelijk meerdere verschillen, zeker ook de prijs. Wat me het meeste opvalt is dat met deze Bio-Marine supplementen mijn haar satijnzacht worden en als ik het inneem bij het avondmaal heb ik er geen last van als ik ga slapen. Ik ben enorm tevreden en heb nu veel vertrouwen in dit merk. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  word door mijn bejaarde schoonouders gebruikt, zij hebben er geen enkele negatieve ervaring mee. zij moeten het ook innemen op advies van de huisdokter .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog te vroeg om dit produkt ernstig te evalueren daar ik dit amper 1 maand gebruik. Echter in vergelijking met andere gelijksoortige produkten biedt PhN samen met farmaline de beste kwaliteit/prijs verhouding lijkt me.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bio product goed voor de gezonde toevoer van omega 3 en vitamine B12. Geen nevenwerkingen. Bij osteopaat werd nagemeten dat dit product goed is voor mijzelf door inname van 2 capsules per dag. Het gebruik (1-3) vermeld op de site is dus aanvaardbaar, doch dient geïndividualiseerd te worden.

Pharma Nord Bio-Marine Plus kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Marine Plus van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Emotioneel Evenwicht
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Zwangerschap & Borstvoeding
Welzijn & Gezondheid > Gemoed