€ 42,50
€ 32,73
Bespaar 23% (€ 9,77)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bio-Rhumal 750mg 180 tabletten

Omschrijving van Bio-Rhumal 750mg

Bio-Rhumal 750mg
Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers.
• Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen.
• Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Gebruik van Bio-Rhumal 750mg

Neem 1x2 tabletten Bio-RHUMAL per dag, ’s morgens of ’s avonds. Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip : een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat een hapje wordt ingeslikt! Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Bio-Rhumal 750mg

Bio-RHUMAL is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 2 tabletten 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
• Ingrediënten:
Kristallijne glucosaminesulfaat; Vulmiddelen: Microkristallijne cellulose, Gehydrogeneerde katoenzaadolie; Bindmiddel: Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat, Talk; ascorbinezuur; Glansmiddelen: Hydroxypropylmethylcellulose, Bijenwas ; Kleurstof: Titaandioxide; ascorbinezuur; Bevochtigingsmiddel: Polysorbaat 80. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.
• Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, wat de normale werking van het gewrichtskraakbeen ondersteunt. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.
€ 42,50
€ 32,73

Laatste reviews en ervaringen met Bio-Rhumal 750mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  echtbreker

  zeer goed product tegen een goede prijs, snelle en nauwkeurige service en een zeer goede prijs

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed

  Deze tabletten zijn gemakkelijk om in te nemen. Na een aantal dagen voelde ik het verschil. Ik had minder last van pijn aan mijn vingers en heup. Ook heb ik het gevoel dat ik minder krampen krijg sinds dat ik deze tabletten neem.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Gebruik dit product al vele jaren op voorschrift van mijn orthopedist. De 750 mg zijn gemakkelijk in te nemen, in tegenstelling tot de 1500 mg. Wordt goed verdragen, geen nevenwerkingen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bio-Rhumal 750mg kopen

Je kan Bio-Rhumal 750mg van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine