€ 90,75
€ 62,99
Bespaar 31% (€ 27,76)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Bio-Rhumal Forte 1500mg +60 Tabletten GRATIS 210+60 tabletten

Omschrijving van Bio-Rhumal Forte 1500mg +60 Tabletten GRATIS

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers.
-Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen.
-Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voortdurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Indicatie

Bio-Rhumal FORTE is een voedingssupplement op basis van hooggedoseerd glucosaminesulfaat (1500 mg) en is beschikbaar in tabletten of in zakjes (voor personen die moeilijkheden hebben om te slikken). Dagelijkse inname is 1 tab of 1 zakje per dag.

Gebruik van Bio-Rhumal Forte 1500mg +60 Tabletten GRATIS

Neem 1 tablet Bio-RHUMAL Forte per dag, bij voorkeur met een weinig water tijdens de maaltijd, ’s morgens of ’s avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip : een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat een hapje wordt ingeslikt! Het is steeds aan te raden de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Bio-Rhumal Forte 1500mg +60 Tabletten GRATIS

Bio-RHUMAL Forte is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Ingrediënten: Kristallijne glucosaminesulfaat 2KCl; Vulmiddel : Microkristallijne cellulose ; Antiklontermiddelen : Polyvinylpyrrolidone, Magnesiumstearaat, Hydroxypropylmethylcellulose,Talk ; Ascorbinezuur; Kleurstof : Titaandioxide ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat 80. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.

-Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
-Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.

Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

Bijwerkingen van Bio-Rhumal Forte 1500mg +60 Tabletten GRATIS

Gastro-intestinale ongemakken zoals maagpijn, diarree, misselijkheid.

Waarschuwing

Opletten wanneer u een overgevoeligheid aan een der bestanddelen of voor schaaldieren vertoont.

€ 90,75
€ 62,99

Laatste reviews en ervaringen met Bio-Rhumal Forte 1500mg +60 Tabletten GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  satisfaction

  Je prends bio-rhumal depuis plus de 20 ans. Les douleurs aux articulations et aux tendons ont quasiment disparus. J'ai recommandé ce produit aux amis qui s'en trouvent bien aussi. Il faut de la patience car ce n'est qu'au bout 2 à 3 mois de prise qu'on commence à en ressentir les bienfaits. De plus, il faut bouger un maximum. Une simple marche d'une demie heure par jour suffit pour entretenir les articulations.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Kraakbeen in vorm!

  Ik neem regelmatig slechts 1 tablet per dag, tijdens een maaltijd, en ik merk echt een verbetering van mijn gewrichtspijn! Pijn die ik behoorlijk intens had, een beetje overal! Natuurlijk neem ik andere supplementen die deze gegeneraliseerde artrose (ik ben 66 jaar oud) kunnen verbeteren, zoals curcumine, harpagophytum.... dit alles met waarschijnlijk een synergetische werking! En hiernaast komt vitamine C naast andere heilzame werking, die bijdraagt aan de vorming van collageen, een bestanddeel van het gewrichtskraakbeen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Bio-Rhumal

  Glucosamine in hoge dosis. Wel spijtig van de grote van de tabletten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bio-Rhumal Forte 1500mg +60 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Bio-Rhumal Forte 1500mg +60 Tabletten GRATIS van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine