€ 49,51
€ 44,56
Bespaar 10% (€ 4,95)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Bio-Rhumal Forte 1500mg 180 tabletten

Omschrijving van Bio-Rhumal Forte 1500mg

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers.
-Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen.
-Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voortdurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Indicatie

Bio-Rhumal FORTE is een voedingssupplement op basis van hooggedoseerd glucosaminesulfaat (1500 mg) en is beschikbaar in tabletten of in zakjes (voor personen die moeilijkheden hebben om te slikken). Dagelijkse inname is 1 tab of 1 zakje per dag.

Gebruik van Bio-Rhumal Forte 1500mg

Neem 1 tablet Bio-RHUMAL Forte per dag, bij voorkeur met een weinig water tijdens de maaltijd, ’s morgens of ’s avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip : een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat een hapje wordt ingeslikt! Het is steeds aan te raden de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Bio-Rhumal Forte 1500mg

Bio-RHUMAL Forte is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Ingrediënten: Kristallijne glucosaminesulfaat 2KCl; Vulmiddel : Microkristallijne cellulose ; Antiklontermiddelen : Polyvinylpyrrolidone, Magnesiumstearaat, Hydroxypropylmethylcellulose,Talk ; Ascorbinezuur; Kleurstof : Titaandioxide ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat 80. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.

-Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
-Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.

Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

Bijwerkingen van Bio-Rhumal Forte 1500mg

Gastro-intestinale ongemakken zoals maagpijn, diarree, misselijkheid.

Waarschuwing

Opletten wanneer u een overgevoeligheid aan een der bestanddelen of voor schaaldieren vertoont.

€ 49,51
€ 44,56

Laatste reviews en ervaringen met Bio-rhumal forte 1500mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In 2011 hebben ze een osteotomie aan mijn linkerknie uitgevoerd. Ik had nadien regelmatig pijn in die knie en zocht naar een gepast middel. Met het voedingsmiddel bio-Rhumal 1500 forte heb ik dat gevonden. Ik heb geen kniepijn meer van af ik dit voedingsmiddel genomen heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem al jaren deze tabletten op aanraden van mij kinetherapeut om kraakbeen aan te maken in mijn knie en dat is heel goed gelukt en ik blijf dit onderhouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds 2 jaar neem ik dagelijks Bio -Rhumal Forte en zijn mijn rugklachten opmerkelijk verbeterd.In de ochtend heb ik minder last van stijfheid. Het product kan ik iedereen met rugklachten aanbevelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit al jaren en voel mij daar goed mee en zal het dan ook blijven gebruiken. Door het bij Farmaline te bestellen spaar ik vele euro's uit en de verzending is ook gratis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben al een poosje Bio-Rhumal Forte 1500mg aan het gebruiken en deze geven mij volledige voldoening. Ik blijf ze toch nog een poos behouden. Misschien schakel ik nog wel eens over op een ander aanbod. Voorlopig ga ik zo de winter in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product tegen het "ouder" worden van de gewrichten. Een natuurlijke oplossing tegen de pijn. Ik neem dit al jaren en van zodra ik stop komt de pijn na enkele weken terug
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed compromis voorgesteld door mijn specialiteit na mijn herhaalde rugproblemen. Met deze oplossing kan ik voorkomen dat ik te veel ontstekingsremmers gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We kunnen het Bio-Rhumal Forte-supplement niet missen voor onze knieën! Mijn man en ik nemen elke morgen een tablet en we zijn er heel tevreden over!!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik neem al jaren met grote tevredenheid Bio-Rhumal, maar ik heb net ontdekt dat er maag bijwerkingen kunnen zijn, diarree waar ik ook al jaren last van heb, kan er een relatie zijn? G.D.B.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectief, maar het duurt lang om de effecten te zien. mijn man gebruikt het nu al enkele jaren en is tevreden met dit nuttige product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je moet wel een beetje geduld hebben want de werking van het product voel je pas na een 4tal weken. Plots merk je dan wel een duidelijk verschil, alles is minder stram en minder pijnlijk.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  hallo, aangezien u geen bioglucosamine max 90 tabletten verkoopt omdat het in poedervorm niet bevalt, heb ik bio rumal genomen voor het moment dat ik geen pijn meer heb, zullen we na 1 maand zien waarom u de andere tabletten hebt verwijderd???????????????
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw gebruikt Bio-Rhumal. Zij heeft reeds verschillende soorten glucosamine gebruikt maar deze Bio-vorm is de enige die zijn werk goed doet.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik Bio Rumal forte om het kraakbeen en gewrichten soepel te houden en te ondersteunen. Je moet de pillen minstens 3 maanden voor je een resultaat ziet innemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bio-Rhumal is betaalbaar en werkt echt voor de gewrichten en botten. Het product is slechts één maal per dag in te nemen wat toch ook snel en gemakelijk is. groetjes, R.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren Bio-Rhumal Forte voor mijn arthrose.Mijn gewrichten blijven daardoor soepel & beweeglijk.Daardoor heb ik ook minder pijn. Het geeft je meer bewegingsvrijheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima. Ik had de indruk dat bij inname op de eerste dag het al voelbaar was. Dus ik heb er een heel goed gevoel bij. Ondertussen al een paar weken verder en het gaat in de goede richting.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik pijnscheuten in mijn gewrichten, en die zijn volledig verdwenen,in normale omstandigheden. Bij weersveranderingen kan de pijn wel even terugkeren, maar in mindere mate.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had, op aanraden van een vriendin dit product al in de apotheek gekocht ( ze ze nu ookveel duurder dan bij u) ik kon nog met moeite de trap op naar de slaapkamer (en dat op 60 jaar) wegens problemen met mijn knieën. Sedert ik dit product inneem loop in de trap op zonder enige pijn of andere moeilijkheid. Mijn echtgenote (en vrienden)neemt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw en ik gebruiken reeds een 7-tal jaar Bio- Rhumal Forte en dit op aanraden van onze dokter. Wij voelen ons er zeer goed bij. Mijn vrouw, die jaren zelfstandig wasserijuitbaatster is geweest had altijd last van haar gewrichten. Sinds enkele jaren klaagt zij hoe langer hoe minder van pijn. Ikzelf heb door te veel intensieve sport zeer zware knieblesures opgelopen. Kraakbeen is totaal verdwenen. Ik voel ondanks deze problemen veel minder pijn dan vroeger.

Bio-Rhumal Forte 1500mg kopen

Je kan Bio-Rhumal Forte 1500mg van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine