€ 98,90
€ 67,25
Bespaar 32% (€ 31,65)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Biocondil 360 tabletten

Omschrijving van Biocondil

Biocondil chondroitine glucosamine vitamine C

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten
D-glucosaminehydrochloride: 1500 mg (1250 mg glucosamine),
chondroïtinesulfaat: 1200 mg,
40 mg vitamine C (L-natriumascorbaat, 50% RI**). 
RI = Referentie-inname

Ingredienten
D-glucosaminehydrochloride (uit schaaldieren), Chondroitinesulfaat, Vitamine C.

Alllergeneninformatie
Bevat product afkomstig uit schaaldieren.

Gebruik
Dagelijkse inname: 2 tabletten in één inname met een glas water.

Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking.

Fabrikant:
Pharmaceutische Laboratoria Trenker N.V.
Dolezlaan 480-482 
1180 Brussel 
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

09-2015

Indicatie

Biocondil voor soepele gewrichten.

Gebruik van Biocondil

2 tabletten in één inname per dag met een glas water. Bij stoornissen van de spijsvertering wordt aangeraden om de tabletten in te nemen tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Biocondil

Per 2 tablets:
D-glucosamina: 1500 mg (1250 mg di glucosamina),
Condroitinsolfato: 1.200 mg
la vitamina C 40 mg

Agenti di riempimento: cellulosa microcristallina, idrossipropilcellulosa, povidone. Antiagglomeranti: magnesio stearato, silice colloidale. Agenti di rivestimento: alcool polivinilico, glicole polietilene, talco, cera carnauba. Colorante: E171.

Waarschuwing

Allergenen
Biocondil bevat substanties afkomstig van schaaldieren. Biocondil bevatten glucosamine, raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
€ 98,90
€ 67,25

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik biocondil reeds jaren en heb geen last meer van een pijnlijke knie. Mijn echtgenoot gebruikt het nu ook maar voor hem is het nog te vroeg om resultaat te ondervinden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik Biocondil al een jaar of 2. Heel tevreden van. Doet wat moet. Ik voel het verschil als ik een tijdje Biocondil niet inneem, dan heb ik last van mijn knie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over biocondil. na het een aantal jaren genomen te hebben was ik een hele tijd gestopt maar de pijn in mijn enkels en knieen herbegon tot het dadelijkse pijn werd. na enkel 3 weken herstart te hebben is het alweer heel wat beter! nu is het voor de rest van mijn leven!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik Biocondil gebruik heb ik toch veel minder rugpijn. Zeker neem ik dat nog verder, want na een tijdje stoppen verergert de pijn. Verder nemen is de boodschap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn arts gebruik ik dit supplement. Sinds ik Bioncondil gebruik, zijn de pijnklachten verminderd! Aangezien deze een goed effect hebben op mijn gestel, is mijn vrouw ook deze beginnen gebruiken, ook met een positief gevolg!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Biocondil gebruik zijn mijn gewrichtspijnen in mijn vingers verdwenen. Het enige nadeel: het feit dat u twee tabletten tegelijk moet innemen, dwingt u tot het bestellen van grote hoeveelheden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biocondil est impeccable pour assurer un bon cartilage pour les personnes comme qui font du sport régulièrement. Les douleurs articulaires sont moindres.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van vrienden met Biocondil begonnen. Daarvoor namen wij NC2. dit laatste is een redelijk duur product en hopelijk kan Biocondil ook hetzelfde resultaat geven. We nemen het nog niet lang genoeg om hierover volledig te kunnen oordelen maar totnutoe is het allemaal positief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het geleverde product. Ik zou het zo terug daar bestellen indien ik het nodig heb. Een groot assortiment voordelige prijzen en thuis geleverd, gemakkelijk !!! Wat ook wel een pluspunt is.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, geadviseerd door onze arts. Versterkt gewrichten. Wanneer de gewrichten goed gaan, hopen we helaas dat deze behandeling zal bijdragen aan het behoud van onze gezondheid.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product dat ik al enkele maanden gebruik, op advies van mijn arts Ik heb de indruk dat het "pijnstiller" effect van de componenten beter is dan dat van de andere merken, het houdt het kraakbeen van de gewrichten in goede conditie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biocondil helpt zeer goed om het kraakbeen te onderhouden. We gebruiken dit al jaren en onze gewrichten blijven goed werken. De prijs bij farmaline is interessant t.o.v. de normale prijs
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nemen dit op doktersadvies om mijn botten te beschermen! alhoewel ik artrose heb, werd mij aangeraden dit toch te nemen! zijn wat grote tabletten, voor mij geen probleem om door te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  door het dagelijks gebruik nooit geen last meer van mijn knieen. door het gebruik van biocondil samen met curcuma is dit de beste oplossing voor mijn probleem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan nog niet zeggen of ik mij beter voel maar sowieso moet je deze een lange tijd nemen alvorens verbetering optreed. Het werd mij voorgeschreven door een professor in Uz Gent dus het zal wel een degelijk product zijn. Ik neem deze omdat mijn nekwervels in zeer slechte staat zijn. En wat een enorm pluspunt is dat ik het vond op mijn favoriete site farmaline en ze zijn super veel goedkoper dan in de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn arts. En het werkt. Ik kan soepeler bewegen en heb minder pijn in mijn gewrichten. Via farmaline is dit product goedkoper en wordt bovendien nog heel snel thuis of op een afhaalpunt gelevert
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een noodzakelijk kwaad maar treft zijn doel , de stramheid in de rugwervels en gewrichten is verdwenen , dit product gebruik ik al enkele jaren en voel mij er goed bij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Erg goed voedingssupplement dat ik al jaren gebruik. Als ik het om één of andere reden (ziekenhuisopname bijvoorbeeld ) niet kan innemen,voel ik dat de dagen erna.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het maar pas, nog geen resultaten. het was voorgeschreven door de specialist van het ziekenhuis, maar de resultaten zijn maar na 3 maanden merkbaar, dus nog 2 maanden afwachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biocondil werd me meer dan 10 jaar geleden aangeraden ivm mijn knie. Sinds 2014 neem ik er NC2 bij en Flexofytol. Mijn knie moest uiteindelijk niet geopereerd worden. Biocondil "vergat" ik een tijdje doordat ik het 's middags neem, maar ik probeer het terug regelmatig te nemen omdat ik het wel denk dat het effectief helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bestelling verlopen zoals verwacht. ook het product voldoet aan de vereisten. mooie reclame, die anders nergens werd gegeven. Ik hoop in de toekomst zo'n prijs te kunnen betalen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biocondil werd me aangeraden door mijn orthopedist om mijn kraakbeen te verstevigen, de eerste bestelling gebeurde in mijn apotheek thuis maar al snel zag ik dat dit product veel goedkoper was via farmaline en het werd bovendien stipt aan huis geleverd, ik moest dus niet twijfelen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Tevreden met het product, regenereert het volledig het kraakbeen (voor mensen onder de 25 jaar) en houdt het het kraakbeen in goede conditie (voor mensen ouder dan 25 jaar). De resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar, het is noodzakelijk om minstens meer dan een maand te wachten........ Ik raad het aan iedereen aan die sport heeft gespeeld (om de kwaliteit van het kraakbeen te behouden) of die last heeft van gewrichtsproblemen (en niet alleen senioren)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al heel lang ( meer dan 10 jaar, op aanraden van mijn huisarts) en heb sindsdien geen last meer van welk gewricht dan ook. Twee per dag, 's morgens bij het ontbijt, zo simpel is dat!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt dit nu meer dan een jaar daar hij pijnlijke knieën heeft. Hij heeft dit eens enkele maanden niet meer genomen maar dan heeft hij toch meer last. Is gemakkelijk voor mee op reis te nemen dan de flessen siroop (die hij door het jaar neemtà
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Biocondil zst is een zeer effectief product voor kraakbeenproblemen. Het is een zeer goed product dat ik echt aanbeveel aan degenen die deze pijnen hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel minder pijn sinds ik Biocondil neem. Vooral de ochtendstijfheid is veel beter. Ik geloofde er niet echt in maar ik heb mijn ongelijk moeten toegeven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biocondil neem ik al ruim negen jaar als hulp voor het aanmaken van kraakbeen na mijn eerste knieoperatie. Heel eenvoudig twee tabletten bij het begin van de dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel beter koop als bij de apotheker als je bedenkt dat we met twee personen nemen dan is de rekeningsaldo gemaakt ik zal het zeker nog heel dikwijls bij u firma bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product ; prijs kwaliteit en na de gebruikelijke duur van inname toch stilaan het verwachte resultaat zeker voor de klachten die bij mij van toepassing zijn en waarvoor er eigenlijk weinig hoop was
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect, snelle levering en toch goedkoper dan bij d apotheek naast de deur! Waarom zou ik dan nog ergens anders bestellen, ik ben toch niet gék hé!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de huisdokter neem ik Biocondil tegen artrose klachten en om erger te voorkomen. Het houdt je gewrichten soepel. De glucosamine zou helpen om je kraakbeen te versterken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Biocondil al vele jaren op aanraden van mijn apotheker. Ik heb slechte kwaliteit van gebeente, en door Biocondil te nemen is mijn kraakbeen véél verbeterd. Ik ben er dan ook zéér tevreden over. Een aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  VERZENDING IS OP TIJD - EENVOUDIGE ONLINE BETALING - ALLES IS PERFECT, VAN BESTELLING TOT LEVERING. IK HEB AL MEERDERE MALEN BESTELD EN TOCH DEZELFDE SERVICE.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft en positief resultaat na enkele weken inname. Op aanraden van chirurg na bezoek over klachten van pijnlijke knieën. Heb kraakbeen afbraak. Operatie momenteel niet nodig door 1 pilletje /dag!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product maar je diendt het een geruime tijd in te nemen voor je resultaat bemerkt, maar is zeker de moeite waard,je voelt zeker resultaat, ben tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had eerst poeder gekocht, maar vond dat beetje omslachtig dus nu voor pillen gekozen. Echter het zijn toch wel grote pillen vind ik dus volgende keer waarschijnlijk weer poeder. Klachten zijn wel stuk minder/zo goed als over. Dus product is aan te raden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat al 12 jaar wordt gebruikt, waardoor ik een linkse PTH evenveel kon uitstellen. Rechts is gedaan in 2002, volgens verschillende geraadpleegde chirurgen zou links in het lopende jaar worden gedaan. Ik was ontzet, naar aanleiding hiervan adviseerde een vriend mij de BIOCONDIL van de Trenker labs, sinds die datum (2002) heeft mijn heup tot dit jaar gehouden. Deze 22/03/2015 is net een linkerprothese geplaatst maar ik stop de Biocondil niet omdat ik al 18 jaar kraakbeenproblemen heb in beide knieën. Dank u Biocondil, als ik een product dat ik merk in de twee weken broze nagels, splijten, splijten, splijten, etc., voor mij is het het zichtbare bewijs van de effectiviteit van BIOCONDIL
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Biocondil, dat ik al lange tijd en regelmatig gebruik (na ongevallen en knieoperaties), is een voedingssupplement dat, dankzij beweging, het kraakbeen kan herstellen en gewrichtspijn in de knie kan verwijderen. Ik neem dus geen medicijnen, maar compleet met Phytalgic voor osteoartritis.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor de gewrichten met toevoeging van vitamine C. Dagelijks 1 pilletje. Mijn mama is 90 jaar en neemt deze dagelijks in! Aan te raden ook voor oudere mensen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, tegen gewrichtspijnen. Ik gebruik het al verschillende jaren, en ben zinnens om dit zo aan te houden, aangezien ik daar echt baat bij heb.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb geen objectieve mening omdat ik geen vergelijkingspunt heb: hoe zou ik kunnen weten wat de toestand van mijn osteoartritis zou zijn als ik geen biocondil had genomen?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt dit product al geruime tijd en heeft er veel baat bij - vooral wat de gevoelige gewrichten betreft zoals vingers en knie. Je moet dit product wel een aantal maanden blijven nemen om het gewenst resultaat te bekomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot heeft last aan polsen en knieën en gaat nu op aanraden van de huisarts een kuur van minstens 3 maand doen met Biocondil. Ikzelf neem het al jaren ( in poeder vorm - zakjes ) omdat ik veel last had in mijn rug en dit is spectaculair verbeterd. Ik ken veel mensen die het nemen en iedereen heeft er baat bij en zegt minder pijn te hebben in gewrichten en in de rug. Ik vind het een echte aanrader maar je moet het minstens 3 maand nemen wil je enig effect waarnemen, dus niet te vlug opgeven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Om gewrichtspijnen te bestrijden heb ik enkele jaren geleden dit product gedurende een mijn nu onbekend aantal maanden genomen. Het resultaat was meer dan bevredigend; daarom hen ik de bedoeling dit nu opnieuw een zekere periode te doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  neem al enkele jaren Biocondil om krakende gewrichten soepel te houden! het lukt goed! ook mijn echtgenoot neemt Biocondil. de handige grote verpaking is interessant als je met 2 personen dagelijks 2 tabletten neemt! een aanrader. wij zijn jonge 60ers.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Biocondil is essentieel als u gewrichtsproblemen heeft, niet alleen in de knieën, maar ook in de armen (elleboog of schouder). Er zij op gewezen dat er geen risico van bijwerkingen bestaat.

Biocondil kopen

Je kan Biocondil van het merk Biocondil, geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Chondroitine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Chondroitine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Chondroitine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten