€ 27,00
€ 24,30
(€ 40,50 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 2,70)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Biocyte Collagen Express Sticks

Onze huid bestaat hoofdzakelijk uit collageen dat de dichtheid van de huid verzekert. Collageen wordt echter niet door onze voeding aangeleverd, het organisme moet het aanmaken. Rond de 25 jaar gaat het lichaam minder collageen in de huid produceren. Dit proces versnelt pas echt in de veertig en vijftig. Bij een gebrek aan collageen wordt de huid aanzienlijk dunner. Beetje bij beetje worden de huidweefsels dunner waardoor het vermogen van de huid om voedingsstoffen en vocht vast te houden vermindert.Het risico op rimpels neemt dus toe.

De toevoer van extra collageen kan het huidweefsel helpen regenereren en zo bijdragen tot een vertraging van het verouderingsproces. De hoeveelheid collageen in de lederhuid op peil houden is cruciaal voor een mooie, gezonde huid. Terwijl cosmetica de kwaliteit van de huid van buitenaf verbetert, maken oraal toegediende collageensupplementen de huid van binnenuit mooi. De sticks van Collagen express Express zijn verkrijgbaar in de vorm van een poederdrankje om in water op te lossen voor een makkelijke inname.
Ze zijn verpakt in handige sticks met een hoge dosis collageen: elke stick bevat 5 gram. Dit drankje verteert prima en vormt de aanvalsfase van uw antirimpelprogramma. Dit voedingssupplement werkt op verschillende niveaus om de huid van binnenuit mooier te maken. Door het vochtgehalte van de huid te verbeteren, wordt ze soepeler. Zo wordt de huid glad getrokken en verkleinen de microrimpeltjes. Dit collageen voorkomt bovendien de vorming van diepe rimpels. Biocyte Collagen express vertraagt het verouderingsproces van de huid. De rimpels worden opgevuld en de opkomst van diepe rimpels wordt vertraagd. Uw huid vindt haar jeugd terug.

Indicatie

Een voedingssupplement collageen poeder voor een vollere en stevigere huid met minder rimpels
 • Ideaal voor mensen boven de 40 jaar of zij die merken dat hun huid verslapt
 • Versterkt de weefsels in de huid voor een vollere en stevigere huid
 • Vervaagt en vult de diepere rimpels op voor een gladdere en jongere huid

Gebruik van Biocyte Collagen Express Sticks

Los 1 stick op in een groot glas water en meng tot het poeder helemaal is opgelost. In één keer opdrinken. 10 dagen lang herhalen voor een optimaal resultaat.
Deze kuur kan verschillende keren per jaar herhaald worden zo vaak als gewenst, bij de feestdagen, als voorbereiden voor vakantie of om gewoon een boost te geven aan uw jeugdigheid.

Ingrediënten Biocyte Collagen Express Sticks

Hydrolysaat van viscollageen (5 g), fructose, citroenzuur, natriumcitraat (voedingszuren), natuurlijk perzikaroma, magnesiumcarbonaat, siliciumdioxide, maltodextrine van tarwe (antiklontermiddelen), beta-caroteen, geconcentreerd rodebietensap (kleurstoffen) - kaliumacesulfaam, sucralose (zoetstoffen).
€ 27,00
€ 24,30
(€ 40,50 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Biocyte Collagen Express Sticks

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Bien

  Facile à prendre mais il faut probablement l'utiliser longtemps avant d'obtenir des résultats

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Het werkt echt!

  Na jaren dure crèmes te hebben gebruikt, ben ik op mijn 45e overgestapt na Biocyte collagen express en gebruik ik een simpele dag en nachtcrème. Inmiddels ben ik 6 weken verder, en het resultaat is gewoonweg fantastisch! Het product is misschien niet goedkoop, maar de investering is het dubbel en dik waard. Gewoon doen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik ben 2 maanden geleden pas begonnen en ze raden het aan om het minstens 3 maanden te gebruiken!!!! Dus ik hou het vol. Vooral omdat ik al een klein verschil kan zien.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocyte Collagen Express Sticks kopen

Je kan Biocyte Collagen Express Sticks van het merk Biocyte , geproduceerd door PLAY-OFF , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Collageen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid