€ 67,42
€ 51,24
Bespaar 24% (€ 16,18)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Bioderma Matricium Steriel Medisch Hulpmiddel

Steriel medisch hulpmiddel - Creëert een geschikte omgeving voor weefselherstel - Internationaal Patent
Het topische preparaat Matricium is een steriele vloeistof, met een hydraterende en beschermende werking, die het herstelproces van het huidweefsel bevordert en bijdraagt aan het creëren van een potimale omgeving voor het herstel van de opperhuid. De samenstelling van de vloeistof bevat elementen die van nature in de huid aanwezig zijn.
Deze natuurlijke bestanddelen van de huid: aminozuren, mineraalzouten, vitaminen, nucleotiden, hyaluronzuur zijn biologisch bepaald en dragen bij aan de creatie van een optimale omgeving voor een doelmatig weefselherstel. Op deze steriele vloeistof rust een internationaal patent. Matricium is een product dat het weefselherstel van een bescahdigde huid bevordert bij oppervlakkig, niet bloedend ofvochtafscheidend huidletsel veroorzaakt door dermatologische ingrepen, laserbehandelingen, peeling, dermabrasie behandelingen, insnijdingen en eerstegraads brandwonden.
Matricium draagt, dankzij de hydraterende, laagvormende en beschermende uitwerking op het micromilieu van het letsel, bij aan de celvernieuwing en bevordert zo het natuurlijke herstelproces van de hudiweefsels. Matricium wordt tevens aanbevolen voro het herstel van de huid in geval van geïsoleerde huidirritaties veroorzaakt door natuurlijke factoren zoals zon, wind, kou en hormoonstoornissen waarvan bekend is dat ze tot uitdroging en irritaties van de huid kunnen leiden.

Indicatie

Beschadigde huid met oppervlakkige huidletsels* ten gevolge van dermatologische ingrepen, laserbehandelingen, peelings, snijwonden of bij eerstegraads brandwonden.Plaatselijke huidirritatie (zon, wind, koude, hormonale stoornissen)

Gebruik van Bioderma Matricium Steriel Medisch Hulpmiddel

Breng een dosis aan 's nachts en / of' s morgens voor de gebruikelijke huidverzorging en de dagelijkse versterking. Het wordt aanbevolen te worden toegepast 4 keer per jaar, omdat de één-maand therapie heeft een uitgebreide effect van 2 maanden. Can het hele jaar door gebruikt worden.

Ingrediënten Bioderma Matricium Steriel Medisch Hulpmiddel

Natriumhyaluronaat oplossing, Made In water, natriumchloride, L-Glutamine L-alanyl-D-glucose, L-Arginine HCl, natriumacetaat, dinatriumfosfaat, L-Leucine L-Serine, Chloride, Magnesium Chloride, 6H2O Kalium L-Valine , natriumpyruvaat L-Lysine HCl L-histidine, HCI, H2O L-cysteïne HCl H2O Adenine, Threonine L-Myo-Inositol L-glutaminezuur, L-asparagine, H2O, L-methionine, L-Tyrosine, 2H2O natrium-L-fenylalanine L-tryptofaan, L-Alanine Glycine • L-Isoleucine L-asparaginezuur, natriumsulfaat, 7H2O ferro-sulfaat Foliumzuur Cyanocobalamine, thymidine D-Calcium Pantothenaat Thiamine, thioctic zuur HCl, zinksulfaat, Natrium silicaat 7H2O 4H2O, Nicotinamide Pyridoxine HCl Riboflavine, D-biotine Kopersulfaat Ammonium Molybdtate, 5H2O 4H2O Ammonium vanadaat, 4H2O mangaanchloride L-Proline Hydroxyproline, Ascorbinezuur Adenosine Guanine, desoxyribose ribose dibasisch dihydraat, natrium, peptiden, Melk, fructo-oligosacchariden, Xylitol Mannitol Rhamnose monohydraat, PPI, Water , melkzuur bij pH Fysiologische
€ 67,42
€ 51,24

Laatste reviews en ervaringen met Bioderma Matricium Steriel Medisch Hulpmiddel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer tevreden

  Ik ben zeer tevreden met deze behandeling die de huid mooier en gladder maakt. Het is noodzakelijk om een remedie te maken voor de veranderingen van de seizoenen. Aan te bevelen. Snelle levering. Oké, oké, oké!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goed resultaat. Ik heb het gebruikt na een kleine operatie. Maakt de huid weer glad en geeft een natuurlijke uitstraling. Zeer tevreden

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Aan te bevelen produkt. Na een kuur zie je resultaat, de huid heeft een betere structuur en teint. Bestel dit produkt altijd bij Farmaline ivm snelle en correcte levering en competitieve prijs.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bioderma Matricium Steriel Medisch Hulpmiddel kopen

Je kan Bioderma Matricium Steriel Medisch Hulpmiddel van het merk Bioderma , geproduceerd door NAOS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Dagverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag > Anti-Rimpel Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Nacht > Anti-Rimpel Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen > Liftend