€ 11,35
€ 10,22
Bespaar 10% (€ 1,13)

Omschrijving van Bional Ideaal Gewicht

Ideaal Gewicht® capsules bevatten extracten van senna, berk, kattendoorn en boon. Senna ondersteunt de darmtransit terwijl berk ontgiftingsprocessen bevordert, ter ondersteuning van het afslanken.

Indicatie

Een voedingssupplement dat het afslanken ondersteunt met kruidenextracten.

Gebruik van Bional Ideaal Gewicht

1 capsule per dag met een glas water na de maaltijd.

Ingrediënten Bional Ideaal Gewicht

Gelatine; soja-olie; senna-extract (Senna alexandrina) (15%); geleermiddel: glycerol; vulstof: sorbitol; berkextract (Betula pendula) (6%); kattendoornextract (Ononis spinosa) (4%); boonextract (Phaseolus vulgaris) (4%); emulgator: sojalecithine; stabilisator: siliciumdioxide.

Samenstelling per capsule

Senna alexandrina ext. (20% glycoside) 75 mg
Betula pendula ext. (2% hyperoside) 30 mg
Ononis spinosa ext. 20 mg
Phaseolus vulgaris L. ext. 20 mg

Bijwerkingen van Bional Ideaal Gewicht

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Niet gebruiken beneden de 12 jaar. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Bij kamertemperatuur (15°C - 25°C), droog en donker bewaren. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 11,35
€ 10,22

Laatste reviews en ervaringen met Bional ideaal gewicht

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Top product. Heel tevreden! Zeker aanraden. Ik zal zeker nog eens bestellen. Goede service en snelle levering. Ik heb de pilletjes pas gehald en tot nu toe bevalt me goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Parfait pour moi le résultat est là donc je le recommande vivement pour les gens qui veulent obtenir un poids normal donc je vous le conseille vivement
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de tabletten nu 2 maanden i genomen en heb toch een tijdje gehad dat ik door omstandigheden wat meer snoepte maar ik kwam er niet van bij. Dus ik geloof er wel in. Heb ze opnieuw besteld
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik ben blij met deze aanbevolen medicatie geweldig, we zien het resultaat op het einde van mijn doos Goed, effectief en niet te sterk Wat mij betreft effectief in het faciliteren van transit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over het product. Elke avond neem ik 1 gelule waardoor 's morgens makkelijk naar toilet en geen opgeblazen gevoel meer tijdens de dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht dit product voornamelijk omwille van de kruidenextracten in het product, de ontgiftende eigenschappen, en het effect op de darmtransit - tot nog toe tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om naar het groot toilet te kunnen gaan , 's avonds innemen en 's morgens naar het toilet gaan , wat korte krampen ,maar niet erg .niet zo zeer om te vermageren , wel laxerend .
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Tot nu toe heb ik in 2 weken geen veranderen! Toch deed ik precies wat hij in de instructies beschreef Ik neem dit serieus. Helaas
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Ik had vroeger last van obstipatie en opgezwollen buik. Ik heb het middel nu 1,5 week gebruikt en voel me er zeer goed bij. Opgezwollen gevoel is weg, goede stoelgang en ondertussen reeds 1, 8 kg vermagerd. Ik hou me wel aan de voorgeschreven hoeveelheid, nl; 1 capsule na de maaltijd. Ik neem de capsule 's avonds.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed als je aan een energiebeperkt dieet doet. De eerste keer werkte het het beste, daarna viel ik veel minder af. Eerste keer 10 dagen viel ik ongeveer 7 kilo af en daarna slechts 2.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bional Ideaal is effectief, gemakkelijk in te nemen & het heeft geen smaak. Bovendien zijn de capsules ook zeer klein.. Wel houden aan de voorgeschreven dosis anders kan je last hebben van krampen & buikloop.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zo blij, dat ik de vertrouwde ideaalgewicht capsules gevonden heb Ze zijn jammer genoeg bijna overal niet meer te krijgen. Ik hoop met heel mijn hart, dat farmalina ze in de toekomst nog zal kunnen/willen leveren. Ik gebruik deze niet om af te vallen, maar uitsluitend om geen buikkolieken te krijgen.En er zijn geen produkten in verwerkt, waar ik allergisch voor ben, wat in de nieuwe samenstelling wel het geval
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden met deze tabletjes bij obstipatie. S avonds 2 stuks innemen en s morgens gelijk een goede werking. Vooral de sennepeulextracten hierin is het goede ingrediënt. Jammer dat bional dit product niet meer in het assortiment heeft. Gelukkig nog 2 dozen kunnen bemachtigen bij Farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uit assortiment van de winkels gehaald. Alleen nog online bij jullie kunnen vinden. Voor mij het ideale hulpmiddel om af te vallen en op gewenst gewicht te blijven. Superblij Nee!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Efficiënt product, maar niet minder dan 3 capsules voor de avondmaaltijd. Hoe dan ook, na al die pogingen blijft het de beste, en de goedkoopste bij Farmaline met een snelle levering! Dank u wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is heel fijn dat ik dit product bij Farmaline kan bestellen. Ik gebruik het altijd en in de winkels is het niet meer te krijgen, aangezien het daar ineens iets anders is geworden. Ik heb er veel baat bij!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vindt ideaal gewicht heel goed om een regelmatige Stoelgang te hebben, waar ik soms problemen mee heb .Bij Farmaline heb je steeds een vlotte levering, En regelmatige acties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met Bional Ideaal Gewicht blijft je gewicht gelijk, het is een steuntje om niet bij te komen en het zijn kleine capsules, dus voor iedereen gemakkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, maar ik hou van promotie op dit product het is een schande dank u ik hoop dat er promoties op dit product dank u hartelijk bedanken
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik al meer dan 10 jaar het ideale gewicht van bional, ik ken dit product van een naturopaat die mij adviseerde bij transitproblemen (chronische constipatie). Ik ben tevreden met de effectiviteit.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Eerder kocht ik dit product van een ORGANISCHE ruimtevaartwinkel en was ik volledig tevreden; nu ik met pensioen ben en op het platteland woon (ver van de ORGANISCHE winkels) ontdekte ik met plezier, via het internet, het Maison FARMALINE, waar ik nu mijn voorraden vandaan haal. Niet alleen tegen de beste prijs, maar ook vanwege de goede levering van mijn bestellingen, dankzij de gemakkelijke, snelle verwerking (in 48 uur) hoef ik mezelf alleen maar te feliciteren met het feit dat ik deze leverancier heb gevonden, die ik alleen maar kan bedanken en hen vertellen dat ik niet zal aarzelen om ze te raadplegen voor andere producten. Tot ziens........
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het product en de levering, bedankt en vriendelijke groeten, tot binnenkort voor een volgende bestelling, stuur me proefmonstertjes dan heb ik andere bestelling te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een produkt dat volledig beantwoordt aan de verwachtingen : geen problemen meer met stoelgang, het produkt geeft een makkelijk, licht gevoel. ik kan dit ten zeerste aanbevelen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Stimuleert de darmwerking behoorlijk goed. Werkt aardig laxerend maar gelukkig zonder kramp(en) bij mij. Uiteraard verlies je op deze manier weer vocht en eten en geeft de weegschaal geen extra kilo's.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Inderdaad gewichtsverlies, maar dat is met name doordat ik veel meer naar toilet moest. Kennelijk zorgt dit produkt ervoor dat er minder voedsel wordt opgenomen om vervolgens een ideaal-gewicht' te bereiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ne keer of drie per jaar start ik ermee,geen wonder middel maar ik blijf er wel in geloven,en voel mij er beter mee vooral in mijn buik.het opgeblazen gevoel verdwijnt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt erg op de darmen en je kan hier ook buikkrampen van krijgen. Ik gebruik het nu alleen na de avondmaaltijd en dan werkt het goed voor de stoelgang want je kan de volgende ochtend dan zonder problemen naar de wc.Ik vind het alleen geen goed afslanksupplement.

Bional Ideaal Gewicht kopen

Je kan Bional Ideaal Gewicht van het merk Bional, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vochtafdrijvers
Afslanken > Combinatiepreparaten