€ 23,95
€ 21,56
Bespaar 10% (€ 2,39)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Bional Proslavit

Proslavit® is een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld voor het natuurlijk evenwicht van de ouder wordende man. Naast pompoenpitolie, brandnetelwortel, zeeden, Javaanse thee en zonnehoed bevat Proslavit® ook zaagpalm. *Zaagpalmextract ondersteunt het behoud van een normale plasfunctie bij mannen boven de 45.

Indicatie

Ter ondersteuning van de prostaatfunctie

Gebruik van Bional Proslavit

2 x daags 1 capsule met water innemen gedurende 1 maand. Daarna 1 capsule per dag volgens behoefte.

Ingrediënten Bional Proslavit

Pompoenpitolie (32%); gelatine; geleermiddel: glycerine; brandnetelextract (7%); zonnebloemolie; magnesiumoxide; zeedenextract (4,5%); extract van Javaanse nierthee (3,8%); stabilisator: bijenwas; zinkgluconaat; emulgator: zonnebloemlecithine; kleurstoffen: ijzeroxide, titaandioxodie; extract van bleekbladige zonnehoud (1,5%); d-alfatocoferol; zaagpalmextract (0,2%).
 
Samenstelling per 2 capsules RI*
Cucrbita pepo 857 mg 
Urtica dioica / urens 192 mg 
Pinus pinaster (75% B-sitosterol) 120 mg 
Ortosiphon stamineus (0,2% sinensetine) 100 mg 
Serenoa repens (45% vetzuren) 5 mg 
Echinacea pallida 40 mg 
Magnesium 76 mg 20%
Zink 8 mg 80%
Vitamine E 13,4 mg 111%
(* = RI : Referentie Inname)

Waarschuwing

Vraag raad aan uw arts of apotheker. Droog en donker bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 23,95
€ 21,56

Laatste reviews en ervaringen met Bional proslavit

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al een tijdje, ik geloof er niet in maar het is echt effectief als je de takes volgt zoals geadviseerd. Ik adviseer aan iedereen wie kleine voorstanderklierproblemen heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb 2 jaar dag dagelijks een branderig gevoel alle voedingsuplementen gebruikt die ze bij apotheker verkopen niets helpt tot ik dit nam eerste maand 2 per dag nadien 1 per dag na 6 weken voor 90% van mijn probleem verlost
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben onlangs gestart met Proslavit en ondervind dat het plassen normaler verloopt van voorheen. Misschien is het momenteel nog iets te vroeg om een correcte beoordeling te kunnen geven maar voorlopig zie ik het positief in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bional Proslavit neem ik zelf reeds 15 jaar om plasproblemen te voorkomen en dat helpt zeer goed, tot nu toe. dat product zal verder blijven en daar ben ik zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is uiteraard geen wondermiddel maar na een geruime tijd is er toch een merkelijke verbetering die niet zoals vele andere producten maar van tijdelijke aard zijn.

Bional Proslavit kopen

Je kan Bional Proslavit van het merk Bional, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat