Biosil 30 ml druppels

€ 29,95
€ 26,96
(€ 89,87 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biosil

Vanaf 21 jaar neemt het collageengehalte in uw lichaam af. De huid wordt dunner en minder elastisch. Inname van collageen supplementen (vaak van koe of varken afkomstig) heeft geen zin want deze worden zoals voeding afgebroken door uw lichaam. Het is belangrijk om collageen aan te maken met uw eigen DNA. 

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het actief bestanddeel van BioSil, met name de unieke gepatenteerde formule van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur, de cellen in uw huid (fibroblasten) stimuleert om lichaamseigen collageen te maken en uw bestaand collageen te beschermen van verdere afbraak.

Daarnaast is er ook een verhoogde prodcutie van keratine en elastine, ook wel de 'beauty-proteïnes' genoemd en die ook een belangrijke rol spelen in het verkrijgen van sterke nagels, elastische huid en volumineus en sterk haar.Wetenschappers hebben altijd gezocht naar manieren om het uitzicht van de huid, haar en nagels te verbeteren. Men zoch naar oplossingen die de tijdelijke effecten van topische producten (bijvoorbeeld crèmes, lotions) overstegen.

De van voeding afgeleide nutraceutica waren een eerste poging om dergelijke "schoonheid van binnenuit" te bekomen. Dergelijke producten bevatten bestanddelen van normale voeding in geconcentreeerde vorm (capsules, tabletten). De echte doorbraak is er pas gekomen met de ontdekking van ch-OSA, Advanced Collagen Generator door een Belgisch farmaceutisch bedrijf.

In dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies werd aangetoond dat het gepatenteerde ch-OSA de fijne lijntjes en rimpels helpt te verminderen, de elasticiteit van de huid helpt te behouden en het uitzicht van haar en nagels verbetert. Bovendien tonen deze studies aan dat BioSil  een veilig product is.

Het BioSil Effect
In klinische studies is vastgesteld dat bij vrouwen die BioSil Advanced Collagen Generator namen de fijne lijntjes en de rimpels verminderen en de elasticiteit van de huid behouden bleef.Bij dezelfde vrouwen verbeterde het uitzicht van de nagels in tegenstelling tot de vrouwen in de studie die geen BioSil namen.Andere klinische studies hebben eveneens aangetoond dat BioSil Advanced Collagen Generator het haar ondersteunt zowel wat het haarvolume als de glans van het haar betreft.

Indicatie

Voor het verminderen van de fijne lijntjes en de rimpels, en om de elasticiteit van de huid te blijven behouden.

Gebruik van Biosil

Neem 5 druppels, tweemaal per dag. Mengen in 1⁄4 glas water of fruitsap, en onmiddelijk leegdrinken.

BioSil druppels niet in de ogen of open wonden aanbrengen.

Ingrediënten Biosil

Choline-gestabilieerd orthosiliciumzuur (ch-OSA); vulstof: glycerol.

Nutritionele waarde  
 10 druppels% RI*
Mineralen  
Silicium
Choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
10 mg-
   
Andere  
Choline
Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
200 mg-

*% RI: % referentie-innames

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Bij gebrek aan concrete gegevens is het af te raden BioSil te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen jonger dan 7 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Een houdbaarheidstermijn van 3 jaar is gegarandeerd wanneer het product bij kamertemperatuur wordt bewaard.

Voeg geen water toe aan het flesje Biosil, want BioSil kan zich dan omvormen tot een gelachtige massa en is dan niet langer bruikbaar.
Biosil 30 ml druppels
€ 29,95
€ 26,96
(€ 89,87 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Biosil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het silicium in BioSil is een aanvulling van de voeding. Het zorgt voor sterke nagels, mooi haar en gezonde huid maar het doet nog veel meer, vooral voor het instandhouden van soepele gewrichten en daarvoor blijf ik het alle dagen innemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biosil is een product dat helpt bij de versoepeling van de huid en 'aponeurosis palmaris'. Dit vertraagt de ziekte van Dupuytren. De pezen van de handen behouden hun soepelheid en worden niet geblokkeerd door 'aponeurosis' die ze omringt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een topproduct, ooit kreeg ik het voorschreven door mijn homeopathe voor herstel van mn maagslijmvlies. Nu doe ik regelmatig een kuur van enkele maanden voor allerlei kwalen waaronder peesontsteking, het neemt zn tijd maar het werkt, het is ook nog goed meegenomen dat mn haar sneller groeit én in volume toeneemt! Het smaakt niet zo. lekker maar dat vergeet je zo
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biosil is een natuurlijk en bovendien biologisch supplement dat kan bijdragen tot een verbetering van het haar, huid, nagels, botten en gewrichten. Bovendien is de levering van Farmaline zeer vlot en heel verzorgd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I neem Biosil omdat mijn nagels heel gemakkelijk inscheuren. Ik ben het tweede flesje nu begonnen en ik merk een duidelijk verschil in de stevigheid van mijn nagels; heb momenteel geen ingescheurde nagels. Ik blijf het zeker nog een tijdje gebruiken.

Biosil kopen

Je kan Biosil van het merk Biosil, geproduceerd door BIO MINERALS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels