€ 29,95
€ 23,66
(€ 78,87 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 6,29)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biosil

Vanaf 21 jaar neemt het collageengehalte in uw lichaam af. De huid wordt dunner en minder elastisch. Inname van collageen supplementen (vaak van koe of varken afkomstig) heeft geen zin want deze worden zoals voeding afgebroken door uw lichaam. Het is belangrijk om collageen aan te maken met uw eigen DNA. 

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het actief bestanddeel van BioSil, met name de unieke gepatenteerde formule van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur, de cellen in uw huid (fibroblasten) stimuleert om lichaamseigen collageen te maken en uw bestaand collageen te beschermen van verdere afbraak.

Daarnaast is er ook een verhoogde prodcutie van keratine en elastine, ook wel de 'beauty-proteïnes' genoemd en die ook een belangrijke rol spelen in het verkrijgen van sterke nagels, elastische huid en volumineus en sterk haar.Wetenschappers hebben altijd gezocht naar manieren om het uitzicht van de huid, haar en nagels te verbeteren. Men zoch naar oplossingen die de tijdelijke effecten van topische producten (bijvoorbeeld crèmes, lotions) overstegen.

De van voeding afgeleide nutraceutica waren een eerste poging om dergelijke "schoonheid van binnenuit" te bekomen. Dergelijke producten bevatten bestanddelen van normale voeding in geconcentreeerde vorm (capsules, tabletten). De echte doorbraak is er pas gekomen met de ontdekking van ch-OSA, Advanced Collagen Generator door een Belgisch farmaceutisch bedrijf.

In dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies werd aangetoond dat het gepatenteerde ch-OSA de fijne lijntjes en rimpels helpt te verminderen, de elasticiteit van de huid helpt te behouden en het uitzicht van haar en nagels verbetert. Bovendien tonen deze studies aan dat BioSil  een veilig product is.

Het BioSil Effect
In klinische studies is vastgesteld dat bij vrouwen die BioSil Advanced Collagen Generator namen de fijne lijntjes en de rimpels verminderen en de elasticiteit van de huid behouden bleef.Bij dezelfde vrouwen verbeterde het uitzicht van de nagels in tegenstelling tot de vrouwen in de studie die geen BioSil namen.Andere klinische studies hebben eveneens aangetoond dat BioSil Advanced Collagen Generator het haar ondersteunt zowel wat het haarvolume als de glans van het haar betreft.

Indicatie

Voor het verminderen van de fijne lijntjes en de rimpels, en om de elasticiteit van de huid te blijven behouden.

Gebruik van Biosil

Neem 5 druppels, tweemaal per dag. Mengen in 1⁄4 glas water of fruitsap, en onmiddelijk leegdrinken.

BioSil druppels niet in de ogen of open wonden aanbrengen.

Ingrediënten Biosil

Choline-gestabilieerd orthosiliciumzuur (ch-OSA); vulstof: glycerol.

Nutritionele waarde  
 10 druppels% RI*
Mineralen  
Silicium
Choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
10 mg-
   
Andere  
Choline
Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
200 mg-

*% RI: % referentie-innames

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Bij gebrek aan concrete gegevens is het af te raden BioSil te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen jonger dan 7 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Een houdbaarheidstermijn van 3 jaar is gegarandeerd wanneer het product bij kamertemperatuur wordt bewaard.

Voeg geen water toe aan het flesje Biosil, want BioSil kan zich dan omvormen tot een gelachtige massa en is dan niet langer bruikbaar.
€ 29,95
€ 23,66
(€ 78,87 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Biosil

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het sinds enkele weken en ik neem het speciaal voor mijn haar. Tot nu toe heb ik geen resultaat. Dat kan ook niet, Biosil werkt alleen op nieuwe haren volgens de apotheker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is naar het schijnt een grote hit in de US : zorgt ervoor dat de huid minder rimpels vertoont en daar is iedere vrouw natuurlijk gevoelig voor he. Belangrijk is dat het uitstekend is voor het bindweefsel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door dokter gespecialiseerd in homeopathische producten wegens frequente splitsing nagels. Voorlopig neem ik de voorgeschreven dosis die lager is dan op de verpakking staat maar ik merkte snel een verbetering van mijn nagels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het verjongt je effectief na 6 maanden , ook je haar wordt er mooier van. Zeer eenvoudig in gebruik.de slechte smaak nemen we erbij. Is ook relatief goedkoop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over dit product namelijk biosil. dit product helpt heel goed tegen mijn osteoporose. dit zal nu mijn tweede doosje zijn die ik hier op bestel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem elke dag 5 druppels, al heel lang- goed voor haar en nagels maar voor mij is het van groot belang voor de gewrichten en ben er tevreden over de smaak kan beter, maar als het helpt daar heb ik geen probleem mee. spijtig van de inhoud, 30 ml is weinig en is ook redelijk duur
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product onlangs net als mijn dochter in en het belangrijkste doel is niet datgene wat in de dosering is aangegeven, maar ik ben er bijna zeker van dat het gecombineerde effect met andere producten gunstig is. Mijn dochter merkte een duidelijke verbetering in de huid van haar gezicht.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vanaf de 10e dag realiseer ik me dat mijn huid steviger begint te worden. Mijn nagels worden steeds harder. Echter, voor het moment is er geen verandering in de textuur van mijn haar.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Biosil werd me aanbevolen door mijn naturopaat om het collageen te versterken dat met de leeftijd afneemt. Ik gebruik het al ongeveer een maand lang Nog geen significante resultaten. Te zien in de komende weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het silicium in BioSil is een aanvulling van de voeding. Het zorgt voor sterke nagels, mooi haar en gezonde huid maar het doet nog veel meer, vooral voor het instandhouden van soepele gewrichten en daarvoor blijf ik het alle dagen innemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  de textuur van mijn haar is duidelijk verbeterd, ik raad dit product aan voor iedereen die, net als ik, problemen heeft met huid, haar etc...... met de leeftijd verandert alles en gelukkig zijn er producten zoals BIOSIL om dit alles te verbeteren.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een product waarvan de capillaire effecten zeer snel zichtbaar zijn. Toch is het erg moeilijk om in smaak te assimileren, maar het is noodzakelijk om na te denken over de voordelen en de frequentie van de inname te respecteren.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product dat ook makkelijk te gebruiken is. Spijtig dat de smaak ervan niet aangenaam is, maar wellicht beter in natuurlijke vorm dan met diverse mengingen en/of toevoegingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biosil is een product dat helpt bij de versoepeling van de huid en 'aponeurosis palmaris'. Dit vertraagt de ziekte van Dupuytren. De pezen van de handen behouden hun soepelheid en worden niet geblokkeerd door 'aponeurosis' die ze omringt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een topproduct, ooit kreeg ik het voorschreven door mijn homeopathe voor herstel van mn maagslijmvlies. Nu doe ik regelmatig een kuur van enkele maanden voor allerlei kwalen waaronder peesontsteking, het neemt zn tijd maar het werkt, het is ook nog goed meegenomen dat mn haar sneller groeit én in volume toeneemt! Het smaakt niet zo. lekker maar dat vergeet je zo
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biosil is een natuurlijk en bovendien biologisch supplement dat kan bijdragen tot een verbetering van het haar, huid, nagels, botten en gewrichten. Bovendien is de levering van Farmaline zeer vlot en heel verzorgd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I neem Biosil omdat mijn nagels heel gemakkelijk inscheuren. Ik ben het tweede flesje nu begonnen en ik merk een duidelijk verschil in de stevigheid van mijn nagels; heb momenteel geen ingescheurde nagels. Ik blijf het zeker nog een tijdje gebruiken.

Biosil kopen

Je kan Biosil van het merk Biosil, geproduceerd door BIO MINERALS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels