€ 33,95
€ 24,78
Bespaar 27% (€ 9,17)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biosil

Vanaf 21 jaar neemt het collageen gehalte in uw lichaam af. De huid wordt dunner en minder elastisch. Inname van collageen supplementen (vaak van koe of varken afkomstig) heeft geen zin want deze worden zoals voeding afgebroken door uw lichaam. Het is belangrijk om collageen aan te maken met uw eigen DNA. 

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het actief bestanddeel van BioSil, met name de unieke gepatenteerde formule van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur, de cellen in uw huid (fibroblasten) stimuleert om lichaamseigen collageen te maken en uw bestaand collageen te beschermen van verdere afbraak.

Daarnaast is er ook een verhoogde prodcutie van keratine en elastine, ook wel de 'beauty-proteïnes' genoemd en die ook een belangrijke rol spelen in het verkrijgen van sterke nagels, elastische huid en volumineus en sterk haar.Wetenschappers hebben altijd gezocht naar manieren om het uitzicht van de huid, haar en nagels te verbeteren. Men zoch naar oplossingen die de tijdelijke effecten van topische producten (bijvoorbeeld crèmes, lotions) overstegen.

De van voeding afgeleide nutraceutica waren een eerste poging om dergelijke "schoonheid van binnenuit" te bekomen. Dergelijke producten bevatten bestanddelen van normale voeding in geconcentreeerde vorm (capsules, tabletten). De echte doorbraak is er pas gekomen met de ontdekking van ch-OSA, Advanced Collagen Generator door een Belgisch farmaceutisch bedrijf.

In dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies werd aangetoond dat het gepatenteerde ch-OSA de fijne lijntjes en rimpels helpt te verminderen, de elasticiteit van de huid helpt te behouden en het uitzicht van haar en nagels verbetert. Bovendien tonen deze studies aan dat BioSil  een veilig product is.

Het BioSil Effect
In klinische studies is vastgesteld dat bij vrouwen die BioSil Advanced Collagen Generator namen de fijne lijntjes en de rimpels verminderen en de elasticiteit van de huid behouden bleef.Bij dezelfde vrouwen verbeterde het uitzicht van de nagels in tegenstelling tot de vrouwen in de studie die geen BioSil namen.Andere klinische studies hebben eveneens aangetoond dat BioSil Advanced Collagen Generator het haar ondersteunt zowel wat het haarvolume als de glans van het haar betreft.

Indicatie

Voor het verminderen van de fijne lijntjes en de rimpels, en om de elasticiteit van de huid te blijven behouden.

Gebruik van Biosil

Neem 1 capsule, tweemaal per dag.

Ingrediënten Biosil

Vulstof: microkristallijn cellulose, hydroxypropylmethylcellulose; choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA).

Nutritionele waarde  
 2 capsules% RI*
Mineralen  
Silicium
Choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
10 mg-
   
Andere  
Choline
Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA)
200 mg-

*% RI: % referentie-innames

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Bij gebrek aan concrete gegevens is het af te raden BioSil te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen jonger dan 7 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Een houdbaarheidstermijn van 2 jaar is gegarandeerd wanneer het product bij kamertemperatuur wordt bewaard. De verpakking vermeldt een vervaldatum: "Tenminste houdbaar tot einde ...". Als vervaldatum geldt dan de eerste dag van de aangegeven maand.
€ 33,95
€ 24,78

Laatste reviews en ervaringen met Biosil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar pas begonnen met het nemen van deze capsules. Als het waar is wat ze beloven is dit een topproduct. Ik ben benieuwd, maar ik geloof wel dat het nuttig is!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is een zeer goed product, ik gebruik het al meer dan 2 jaar om een mooie huid te behouden en geen haar te verliezen. Het werd aanbevolen door mijn anti-verouderingsarts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik ik en mijn dochter al een tijdje goed product zeer goed voor de nagels en voor gezond haar ik ben al iets ouder en mijn haar werd dun nu is het beter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben Biosil aan het gebruiken op aanraden van dermatoloog. Het zou de huidverslapping en rimpelvorming tegengaan. Het effect zal pas na maanden zichtbaar zijn.... Nieuwe rimpeltjes zullen minder rap verschijnen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alle vrouwen zouden nu en dan een kuur moeten doen hiermee! Vooral zij die in de menopauze zitten. Dan heb je zo'n behoefte aan een ondersteuning voor huid en haar en dan komt Biosil echt van pas!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig in gebruik met name in tabletvorm. Dit bestaat ook in druppels maar de smaak is niet aangenaam. Resultaten zichtbaar na ongeveer een 3-tal maanden : sterkere nagels en minder haaruitval
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel lang moeten wachten op de levering. De verpakking was in ord. Het product zelf was binnen de verwachting. Volgende maal zal ik rekening houden met de wachttijd van de levering en sneller bestellen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Biosil nu pas enkele weken, maar ik merk dat m'n nagels al veel sterker zijn en sneller groeien. Ik heb het idee dat m'n haar ook al sneller groeit, maar ik las dat je pas na een paar maanden resultaat ziet op dat gebied. Ik vind het een aanrader en blijft het alleen al voor m'n nagels zeker gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een product voor huid, haren en nagels. Ik neem het al enkele maanden en ik voel duidelijk een verschil. Mijn huid ziet er frisser uit, nagels zijn minder broos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product heel goed voor mijn haren, want ze vallen niet meer uit en dit product maakt ze sterker. Wat betreft de pijn in mijn vingers, na 8 dagen inname had ik geen pijn meer, en de huid was minder gerimpeld, maar gladder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind BioSil een erg goed produkt. Heb het een tijdje niet gebruikt en mijn nagels gingen afbreken en mijn haar werd erg slap . Sinds een paar weken gebruik ik het weer en mijn haar voelt en ziet er voller uit en mijn nagels worden weer sterker!

Biosil kopen

Je kan Biosil van het merk Biosil, geproduceerd door BIO MINERALS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels