€ 19,50
€ 17,55
(€ 8,78 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,95)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Biotona Bio Tarwegras

Biotona Bio Tarwegrassappoeder is afkomstig van de jonge scheuten van tarwe, die geoogst worden net vóór de graanvorming begint. Dit is namelijk het moment waarop de aanwezige fytonutriënten hun hoogste niveau bereikt hebben. Het poeder wordt geproduceerd volgens het EverRAW proces, een subliem proces dat versheid en kwaliteit garandeert, waarbij het geperste sap in slechts 2 minuten tijd gedroogd wordt en waarbij de temperatuur altijd rond de lichaamstemperatuur blijft. Het proces van de oogst naar poeder neemt slechts 2 uur in beslag en garandeert het behoud van alle vitaminen, mineralen en enzymen uit het tarwegras. De felgroene kleur van het poeder verraadt de grote aanwezigheid van natuurlijk chlorofyl, het plantaardige hemoglobine!

Gebruik van Biotona Bio Tarwegras

Voeg het Biotona Bio Tarwegrassappoeder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, melk, yoghurt of water als tussendoortje. 5 à 15 g per dag.

Ingrediënten Biotona Bio Tarwegras

Tarwegrassappoeder* (Triticum aestivum) (100%) uit de VS

(*biologische teelt)

Waarschuwing

Koel, droog en in het donker bewaren.
€ 19,50
€ 17,55
(€ 8,78 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Bio Tarwegras

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super food

  Un super aliment pour avoir de l'énergie et prendre soin naturellement de sa santé. Je le mélange dans mes smootie detox et energie. Mélanger dans un blender 1 banane, 200 ml de lait végétal, 1 c à café de Biotona Herbe de blé, 1 cà café de poudre de cacao raw (sans sucre ajouté!!) et 1 c à café de poudre Biotona spiruline et/ou Chlorella. Une pause de 16h idéale ou comme petit déjeuner avec des graines de chia.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik gebruik Biotona Bio Tarwegras om smoothies te maken. Tarwegras is goed voor de darmen en spijsvertering. Een ideale manier om voldoende vitamines en mineralen op te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Eerste maal dat ik het hier bestel maar gebruik het al erg lang. Beste manier om echt alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. Geeft mij energie en zorgt dat sommige kwaaltjes na langdurig gebruik verdwijnen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biotona Bio Tarwegras kopen

Je kan Biotona Bio Tarwegras van het merk Biotona , geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Biotona Superfoods of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Detox
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods