Biotona Kale Raw Powder 120 g poeder

Biotona  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 14,00
€ 12,60
(€ 10,50 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,40)

Omschrijving van Biotona Kale Raw Powder

Biotona Bio Kale Raw is afkomstig van Brassica oleracea acephala of boerenkool. Deze gekrulde koolsoort wordt terecht aanschouwd als de koningin van de bladgroenten want ze bevat een arsenaal aan fytonutriënten! Kale staat dan ook terug volop in de kijker en werd ook herontdekt door de wetenschappers. De gewassen die worden gebruikt voor het Biotona poeder, worden 100% biologisch gekweekt in Polen en direct na de oogst en de selectie door middel van vriesdroging verwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur erg dicht aansluit bij de verse groente. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven!

Gebruik van Biotona Kale Raw Powder

Voeg Biotona Bio Kale Raw toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe aan diverse gerechten. 5 à 15 g per dag. Koel, droog en in het donker bewaren.

Ingrediënten Biotona Kale Raw Powder

Poeder van boerenkool* (Brassica oleracea acephala) (100%) uit Polen. *biologische teelt

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDEper 100 g
Energetische waarde1397 kJ - 334 kcal
Vetten5,8 g
waarvan verzadigde vetzuren0,6 g
Koolhydraten32 g
waarvan suikers14 g
Voedingsvezels23 g
Eiwitten27 g
Zout0,59 g
€ 14,00
€ 12,60
(€ 10,50 / 100 g)

Biotona Kale Raw Powder kopen

Je kan Biotona Kale Raw Powder van het merk Biotona , geproduceerd door Keypharm , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods