Bisolviral Antivirus 20 ml spray

€ 9,99
€ 8,99
Bespaar 10% (€ 1,00)
Op voorraad

Omschrijving van Bisolviral Antivirus

Bisolviral bevat het natuurlijke rode zeewierextract Carragelose en beschermt tegen het binnendringen van virussen. In de meeste gevallen dringt een verkoudsheidsvirus het lichaam binnen door de neus. Bisolviral is een innovatieve antivirus spray die in de neusholte het verkoudheidsvirus een barrière opwerpt. Bisolviral vormt na toediening een vochtige, dunne beschermende laag op het neusslijmvlies.

Deze beschermende laag:
 • vormt een barrière tegen externe invloeden.
 • voorkomt verspreiding en vermenigvuldiging van verkoudheidsvirussen.
Bisolviralverkort de duur van een verkoudheid, dit is klinisch bewezen.

Indicatie

Bisolviral is voor mensen die een verkoudheid voelen opkomen of verkouden zijn. Een verkoudheid voel je meestal opkomen aan de hand van de volgende symptomen:
 • Een kriebel in de keel
 • een geïrriteerde keel
 • waterige ogen
 • een lopende of geïrriteerde neus

Bisolviral kan prima gecombineerd worden met producten die de symptomen van de verkoudheid onderdrukken: keeltabletten, hoestmiddelen of in combinatie met pijnstillers. Bisolviral kan gecombineerd worden met een decongestieve neusspray. Bisolviral verkort de duur van een verkoudheid terwijl de andere zorgt voor de decongestie.

Gebruik van Bisolviral Antivirus

(tenminste) 3 maal per dag een verstuiving in elk neusgat.
Voor volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar

Hoe te gebruiken?
Als u de eerste tekenen van een verkoudheid voelt (zoals een kriebel in de keel of geïrriteerde keel, een geïrriteerde neus, waterige ogen) of als u een verkoudheid heeft: ten minste 3 maal daags één verstuiving in elk neusgat. Als u last heeft van een droog neusslijmvlies: een paar verstuivingen meerdere keren per dag, afhankelijk van de individuele behoeften, in elk neusgat sprayen.
Bisolviral Antivirus 20 ml spray
€ 9,99
€ 8,99

Laatste reviews en ervaringen met Bisolviral antivirus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  verkort echt de duur van een neusverkoudheid. Ik ben fan en gebruik hem ook preventief als ik in groep ben en er snotteraars aanwezig zijn zoals daarjuist in de concertzaal...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neutrale spray. Prikt niet. Ik gebruik het ter preventie wanneer ik in contact kom met veel personen of wanneer ik me naar slechte plaatsen of niet verluchte plaatsen ga (zoals supermarkten).

Bisolviral Antivirus kopen

Je kan Bisolviral Antivirus van het merk SCS Boehringer Ingelheim, geproduceerd door SCS BOEHRINGER INGELHEIM COMM.V, bestellen in Nederland bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen