€ 34,95
€ 31,46
Bespaar 10% (€ 3,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Bite Away Original Apparaat

Bita Away Original is een apparaat dat door plaatselijke warmte steken en beten van muggen, wespen, bijen, brandnetels of kwallenbeten neutraliseert. Bij gebruik na de steek of beet (zefls na 2 dagen) worden jeuk, pijn en zwelling direct voorkomen of sterk verminderd. De werking berust op het geconcentreerd toedienen van een constante 50 graden warmte op de betreffende plek. Deze constante warmte breekt het insectengif af zonder de huid te beschadigen. Warmte gevoelige personen en kinderen kunnen het beste met 3 seconden beginnen.

Gebruik van Bite Away Original Apparaat

Druk de lin k erschakelaar kort in voor 3 of de rechterschakelaar voor 6 seconden warmte-afgifte. Zet het contactpunt op de te behandelen plek. Na 5-10 seconden is de gewenste temperatuur bereikt. Het groene lampje gaat branden en het beginsignaal klinkt. Na 3 of 6 seconden klinkt het eindsignaal. Niet gebruiken op wonden en slijmvliezen.

Bite Away Original Apparaat 1 stuk
€ 34,95
€ 31,46

Laatste reviews en ervaringen met Bite away original apparaat

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    het helpt echt .liever enkele seconden pijn( je voelt het wel hoor) dan blijvende jeuk een aanrader, ik vertrek nooit zonder mijn bite awaytoestel iedereen wil het uittesten en steeds positieve reacties

Bite Away Original Apparaat kopen

Je kan Bite Away Original Apparaat van het merk Bite Away, geproduceerd door PANACEA DM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten