€ 16,70
€ 11,69
Bespaar 30% (€ 5,01)
Promotie

Omschrijving van Blephasteam Ringen

Het BLEPHASTEAM® apparaat is enkel functioneel als het samen gebruikt wordt met bevochtigde ringen. Op deze manier kan vochtige, latente warmte geproduceerd worden, een veilige manier om de gewenste temperatuur ter hoogte van de oogleden te bereiken.

Gebruik van Blephasteam Ringen

Werp de ringen weg na gebruik.
€ 16,70
€ 11,69

Laatste reviews en ervaringen met Blephasteam Ringen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zelfde beoordeling al bovenstaand. Het is een prima product dat ik al gebruikte voor ik bij jullie bestelde. Het werkt goed in combinatie met de Blephasteam bril. Jullie leveren snel en zoals beloofd, maar een groot minpunt blijft voor mij dat ik om de hierboven vermelde reden nooit via de website kan bestellen en altijd moet opbellen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Product aangepast aan Blephasteam glazen, groot plat. Ik moest ze ontvangen met de bril, het was een complete kit, en de ringen zaten niet in de verpakking. Mijn 3 jarige dochter moest ze snel gebruiken vanwege de grote kalmte en ontsteking, ik kon de bril niet gebruiken om haar te verlichten en te genezen!! Zeer teleurgesteld over de after-sales service, die niet commercieel was en niet in overeenstemming met mijn medische verwachtingen voor mijn dochter!

  Was deze beoordeling nuttig?

Blephasteam Ringen kopen

Je kan Blephasteam Ringen van het merk Théa , geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen