€ 14,95
€ 13,46
(€ 26,92 / l)
Bespaar 10% (€ 1,49)

Omschrijving van Bluem Fluoride Free Mondwater

bluem® fluoridevrij mondwater met actieve zuurstof is een fris mondwater voor dagelijkse mondverzorging. Het mondwater komt op plaatsen waar de tandenborstel niet kan komen en is fluoridevrij. Doordat het mondwater geen alcohol bevat, droogt het de mond niet uit. De actieve zuurstof maakt dit een uniek en werkzaam product. De unieke formule bevat naast actieve zuurstof uit o.a. honing ook xylitol en lactoferrine. Het helpt de conditie van het tandvlees te verbeteren. Direct een frisse adem! Uitstekend geschikt voor mensen met een sterke mondgeur.

Met actieve zuurstof, zonder fluoride en alcohol
Dagelijks gebruik van bluem® mondwater helpt tanden en tandvlees gezond te houden. Dat vermindert de kans op verschillende problemen in de mond. bluem® mondwater is uitermate geschikt voor mensen met implantaten, omdat het product geen fluoride bevat. De perfecte aanvulling op het dagelijkse mondverzorgingsritueel.
 
Het mondwater heette eerst Implant care. Die flessen worden ook nog steeds verkocht. Hetzelfde vertrouwde product, alleen een andere naam. Kijk voor de juiste houdbaarheid altijd naar de THT datum die op het etiket van de fles staat afgedrukt.

Indicatie

helpt tanden en tandvlees gezond te houden
unieke formule voor dagelijks gebruik
zonder alcohol, voorkomt uitdroging
zacht en prettig voor de mond.
pH-neutraal, fluoride vrij

Gebruik van Bluem Fluoride Free Mondwater

Je gebruikt bluem® mondwater als een dagelijks mondspoelmiddel. Spoel tenminste 60 seconden na het poetsen met bluem®tandpasta. Spoel de mond elke dag tenminste twee keer, bij voorkeur na het eten. Het mondspoelmiddel is de perfecte aanvulling op het gebruik van tandpasta en draagt bij aan een gezonde, frisse mond.

Ingrediënten Bluem Fluoride Free Mondwater

Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Lactoferrin, Sodium Citrate, Xylitol, Citric Acid, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Methyl Salicylate, CI 42090
€ 14,95
€ 13,46
(€ 26,92 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Bluem Fluoride Free Mondwater

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  uitmuntende resultaten

  Dit product werd mij aanbevolen door mijn tandarts. Ik ben erg onder de indruk van de resultaten. Ik gebruik de mondspoeling twee keer per dag, na het poetsen van mijn tanden met tandpasta. Ik ben ervan overtuigd dat de ontsteking van mijn tandvlees sterk is afgenomen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ideaal bij tandimplantaten!

  Na wat gezoek op internet werd Bluem aangeraden, vooral bij implantaten. Ik gebruik het nu al een paar jaar en ben uiterst tevreden, dus zeker een aanrader. Neem daarbij het bestelgemak bij Farmaline en de snelle accurate opvolging van mijn bestelling, uiterst tevreden dus!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Mondwater zeker een aanrader

  Dit mondwater geeft een positief resultaat bij lichen planus (belangrijk voor deze ziekte moet steeds "zonder fluoride" ook bevestigd in het ziekenhuis. Geeft ook een extra resultaat bij implantaten - kronen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bluem Fluoride Free Mondwater kopen

Je kan Bluem Fluoride Free Mondwater van het merk Bluem , geproduceerd door GLOBAL SMILE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Reinigingsmiddelen
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Anti-Tandplak
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Frisse Adem
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Witte Tanden