Bluem Tandpasta 75 ml

€ 12,50
€ 11,25
Bespaar 10% (€ 1,25)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Bluem Tandpasta

Bluem tandpasta is het beste verzorgingsproduct voor gezonde tanden en implantaten. Bluem tandpasta is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. 
Bluem tandpasta bevat een hoge concentratie zuurstof uit onder andere honingenzymen. De zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. 

Natuurlijk zuurstof 
Zuurstof wordt in de geneeskunde al meer dan honderd jaar gebruikt. Pure zuurstof is in feite een medicijn. Er bestaat geen enkel ander medicijn dat zo effectief is voor genezing, als zuurstof. Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam. Naast een geneeskrachtige werking heeft zuurstof ook een krachtig antibacteriële werking. 
Bluem tandpasta bevat een hoge concentratie zuurstof uit o.a. honingenzymen. De zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. Dit houdt de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën. 

Werking 
De effectiviteit van Bluem tandpasta is het resultaat van de wisselwerking van de verschillende ingrediënten: 
-Bluem tandpasta heeft een unieke receptuur. Hiermee worden uw tanden, implantaten en tandvlees optimaal gereinigd en verzorgd. 
-Bluem tandpasta bevat actieve ingrediënten uit o.a. honingenzymen. Deze hebben een antiseptische, desinfecterende en ontstekingsremmende werking. 
-Bluem tandpasta bestrijdt bacteriën die tandplak veroorzaken. Daardoor blijft uw tandvlees in optimale conditie. Gezond tandvlees is belangrijk voor het behoud van uw implantaten, gezonde tanden en een frisse adem. 
-Bluem tandpasta zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten. Bovendien herstelt het beschadigde cellen rondom de implantaten. Dit voorkomt terugtrekkend tandvlees en herstelt het kaakbot, waardoor de implantaten goed blijven vastzitten. 
-Bluem tandpasta zorgt ervoor dat uw tanden wit blijven en dat er geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijk tanden, facings en kronen (o.a. door gebruik van koffie, thee, tabak en rode wijn). 
-Bluem tandpasta is ook geschikt voor personen die preventief bacterie- en/of infectievorming op of in het tandvlees willen voorkomen. Bluem tandpasta heeft een neutrale pH-waarde en bevat geen schurende bestanddelen. Hierdoor ontstaat er geen schade aan tand- en implantaatoppervlakken. De hoge concentratie fluoride die in normale tandpasta aanwezig is, tast de titaniumlaag van het implantaat aan. 
-Bluem tandpasta bevat geen fluoride en verlaagt daarmee het risico dat het implantaat losraakt.

Indicatie

Bluem tandpasta is het beste verzorgingsproduct voor gezonde tanden en implantaten. Fluoride-vrij en geen schuurmiddelen.

Gebruik van Bluem Tandpasta

U kunt Bluem tandpasta gebruiken net zoals een gewone tandpasta. Poets tanden en implantaten dagelijks met Bluem tandpasta.

Ingrediënten Bluem Tandpasta

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Mel, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, Lactoferrin, Methyl Salicylate, Sodium Perborate, Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Cl 42090
Bluem Tandpasta 75 ml
€ 12,50
€ 11,25

Laatste reviews en ervaringen met Bluem tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In één woord super product met effectief resultaat. Vooral voor problemen met implantaten. Mijn tandarts was positief. Zelfs geen tandsteen meer bij jaarlijkse controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tandpasta is prima en veilig voor mijn inplantaten, is fris van smaak en ik heb maar weinig nodig voor een goed resultaat., tandarts is ook tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na het wassen van de tanden waren mooi schoongemaakt , is niet tevreden met het schuim en wast heel goed, heeft een goed mondgevoel fris , adviseer ik u om te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product lang genoeg om het goed te beoordelen Mijn tandglazuur word niet beschadigt er zit namelijk geen schuurmiddel in.Tandvlees blijft gezond,absoluut geen ontstekingen Heb geen last meer van een droge mond.Ook zijn me tanden witter geworden.Duurder in aanschaf maar in gebruik voordeliger. Doe twee maanden met een tube. Geen vorming van tandplak dus een frisse adem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product lang genoeg om het goed te beoordelen Mijn tandglazuur word niet beschadigt er zit namelijk geen schuurmiddel in.Tandvlees blijft gezond,absoluut geen ontstekingen Heb geen last meer van een droge mond.Ook zijn me tanden witter geworden.Duurder in aanschaf maar in gebruik voordeliger. Doe twee maanden met een tube. Geen vorming van tandplak dus een frisse adem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb steeds geïrriteerd tandvlees en veel ontstekingen. Heb ook een gedeeltelijke prothese. Heb veel andere tandpasta's geprobeerd maar dit werkt echt goed en niet alleen op tanden en tandvlees maar op de totale mondhygiëne.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dag en nacht verschil met andere tandpastamerken. Bleum geeft niet alleen schone tanden maar ook tandvlees! Ook heb ik geen last meer van een slecht ruikende adem. De tandpasta voelt helend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product verkeerd gekocht denk ik. Er is geen duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Ik denk dat het enkel voor een gebit is of kronen, ik heb het geprobeerd op mijn tanden, maar de smaak was veel te straf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product was me voorgeschreven door mijn tandarts en beantwoord volledig aan mijn verwachtingen. Is veel beter dan de gewone tandpasta. Niet goedkoop maar wel zuinig in gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kwaliteit is zeer goed. Deze tandpasta wordt aanbevolen na inbrengen van een implantaat. Normale fluorhoudende tandpasta kan schade toebrengen aan een titanium implantaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb 1 implantaat en daarom de tandpasta uitgetest. Heel frisse smaak en aangename structuur. Heb de indruk dat mijn tanden witter zijn sinds ik,de tandpasta gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte al jaren Rembrandt tandpasta omwille van het goed reinigende effect zonder schuurmiddelen. Die vind ik echter niet meer op de markt en was dus op zoek naar een andere, even effectieve tandpasta op diezelfde basis met zuurstofwater als werkzame stof en zo vond ik drie weken geleden deze Bluem. Lijkt me even goed te voldoen maar om heel zeker te zijn moet ik hem eerst nog wat langer te gebruiken.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben niet zo'n fan. Ik vind hem veel te duur voor wat hij te bieden heeft. Ik koop hem niet meer opnieuw. Ik vraag mij ook af waar die felblauwe kleur vandaan komt. Allesbehalve natuurlijk als je het mij vraagt...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu een paar dagen, tanden voelen heel glad en schoon aan. De smaak is heerlijk en ik vind mijn tanden er witter uitzien .Ik was eigenlijk verbaast zelfs! na een keer gebruiken zagen mijn tanden er al beter uit. Blijvertje!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tandpasta is goed is wel aan de dure kant. het helpt daar het voor dient. of ik het nog een keer besteld weet ik nog niet voor zoals nu vol doet hij.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het pas sinds kort, dus weet niet zeker of/hoe goed het werkt. Maar de omschrijving lijkt ok & de tandpasta ziet er in het felblauw ‘leuk’ uit.

Bluem Tandpasta kopen

Je kan Bluem Tandpasta van het merk Bluem, geproduceerd door GLOBAL SMILE, bestellen in Nederland bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Reinigingsmiddelen
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Witte Tanden
50+ > Kunstgebit > Reinigingsmiddelen