€ 62,10
€ 55,89
Bespaar 10% (€ 6,21)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Bony Plus Reparfix SOS Herstellingskit

Snelle reparatie van gebroken kunstgebit of losse kunsttand met 3-componentensysteem.

Gebruik van Bony Plus Reparfix SOS Herstellingskit

1. Reinig en borstel uw gebitsprothese of leg hem in een glas met lauwwarm water, waar u een tablet aan toe gevoegd hebt om de prothese te reinigen. Na 3 minuten spoelt u de gebitsprothese af en droogt u hem zorgvuldig.

2. Leg de beide gebroken delen in hun oorspronkelijke positie en controleer of er geen stuk ontbreekt. Mocht de prothese niet meer compleet zijn, neem dan contact op met uw tandarts.

3. Neem nu de grijze tube Bonyplus en schroef de beide eindkappen eraf. Doe dit als volgt: bij een lijmtube met het opschrift I: Verwijder de ring C. Schroef de eindkappen A en B weer vast. Bij een lijmtube met het opschrift Ia: draai het deel A met 180°, zodat u de punt, die zich er binnen in bevindt, in de afdichting van de punt van de tube kunt drukken. Daarna schroeft u deel A en deel B weer zoals voor die tijd op de tube.

4. Schroef de einddop A er wer op.

5. Neem een deel van de breuk van uw gebitsprothese. Doe een klein beetje BOnyplus I lijm op de breuk.

6. Druk dan beide delen in de oorspronkelijke positie samen. Druk zacht, maar constant gedurende een minuut de beide delen op elkaar.

7. Zodra de beide delen aan elkaar vastplakken, verwijdert u de overtollige lijm met een papieren zakdoekje van beide delen van de prothese.

8. Plaats de prothese weer in de mond en controleer of de eerste fixatie houdt en de prothese goed zit. Mocht dit niet het geval zijn, dan breekt u de prothese op dezelfde plek nog eens en herhaalt u de stappen 2 tot 8 en daarbij moet u vooral op punt 5 (samenvoegen) letten.

Ingrediënten Bony Plus Reparfix SOS Herstellingskit

3 Componenten: tube kleeflijm (n°1:cyanoacrylaatethylester 2g), kleefvloeistof (n°2:methylmetacrylaat 2,10 ml), kleefpoeder (n°3 polymethylmetacrylaat 1,8 g).

Waarschuwing

 • De lijm in Bonyplus n°1 is zeer krachtig, kan huid en oogleden aan elkaar lijmen, indien nodig de lijm met warm water verwijderen.
 • Indien contact met ogen of lippen: onmiddellijk een arts raadplegen.
 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • De reparfix biedt een oplossing voor een gebroken kunstgebit in noodsituaties, bij thuiskomst moet steeds de tandarts geraadpleegd worden.
 • Niet geschikt voor tandprotheses uit hars. 
€ 62,10
€ 55,89

Laatste reviews en ervaringen met Bony Plus Reparfix SOS Herstellingskit

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Dit is een prima produkt om zelf de tandprothese vakkundig en doeltreffend te repareren, ik heb zelf er even een dremel bij gebruikt om een geultje te maken en die goed op te vullen met bony-plus en vervolgens was mijn prothese weer als nieuw.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  het is het beste product om je onderprothese in elkaar te zetten. ik raad je aan dit product bony plus reparfix herstellingskit zeker te kopen voor je prothese

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  ik heb een product besteld bij pharmaline de verzending was snel en discreet en ik denk dat ik in de toekomst niet zal aarzelen om farmaceutische producten bij pharmaline te bestellen

  Was deze beoordeling nuttig?

Bony Plus Reparfix SOS Herstellingskit kopen

Je kan Bony Plus Reparfix SOS Herstellingskit van het merk Bony Plus, geproduceerd door DENTAL CARE PRODUCTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen