€ 16,59
€ 14,93
(€ 29,86 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,66)

Omschrijving van Brava Adhesive Remover

De BravaTM Adhesive Remover Spray is mild voor de huid en u kunt de flacon tot de laatste druppel ledigen. Prikt niet en droogt binnen een paar seconden, zodat u zonder problemen snel een nieuwe huidplaat kunt aanbrengen.
€ 16,59
€ 14,93
(€ 29,86 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Brava Adhesive Remover

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  fantastisch

  Brava remover eventjes op de pleister(s) spuiten en je kan ze pijnloos en zonder roodheid achter te laten verwijderen. We hebben het altijd in onze huisapotheek en nemen het mee naar het ziekenhuis zodat de verpleging het ook gebruikt na het verwijderen van vb. een 'slotje' . Aan te raden bij 'perkamenthuid' bij ouderen en ook bij kinderen en baby's.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  dissolvant brava spray 50 ml

  très satisfais du produit ,je recommande vivement ce produit au personnes stomisés ,cela permet de retiré la poche facilement sans douleur sans picotement et rapidement,personnellement je ne peux plus me passer de ce confort.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Brava Zelfklevende Remover 50 ml spray

  De site maakt het gemakkelijk om jezelf te vinden en om het product dat je wilt kopen efficiënt te kiezen. De bestelmethode is zeer gebruiksvriendelijk en levert geen problemen op. De aangeboden wijze van levering en het feit dat de leveringsroute op elk moment kan worden gevolgd, is zeer interessant. Door de verschillende betaalmethoden kan iedereen de methode kiezen die het beste bij hem past. De aandacht die na de levering van het product wordt gegeven, is ook een garantie voor de ernst van de situatie

  Was deze beoordeling nuttig?

Brava Adhesive Remover kopen

Je kan Brava Adhesive Remover van het merk Coloplast , geproduceerd door COLOPLAST BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Stoma