€ 14,28
(€ 28,56 / 100 ml)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Brava Adhesive Remover

De BravaTM Adhesive Remover Spray is mild voor de huid en u kunt de flacon tot de laatste druppel ledigen. Prikt niet en droogt binnen een paar seconden, zodat u zonder problemen snel een nieuwe huidplaat kunt aanbrengen.
Brava Adhesive Remover 50 ml spray
€ 14,28
(€ 28,56 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Brava adhesive remover

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pleisters op de rug van mijn man komen, vooral in de zomermaanden, moeilijk los . Daardoor ontstaat irritatie en kleine wondjes . En er moet telkens weer een pleister op . De Brava Adhesive Remover bij aanvang van de verzorging op de pleisters spuiten en ze komen , zonder pijn , gemakkelijk en onmiddellijk los . Ideaal . Wel prijzig, want we doen maar 4 verzorgingen met 1 busje . Maar zeker zijn geld waard . Een aanrader .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had bij de apotheek een middel besteld voor euro 29,-- en de Brava Adhesive werkt net zo goed en is ook mild. Wij gebruiken dit middel dagelijks voor de pleisters van mijn man te verwijderen. Heel prettig middel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze spray om de stoma adhesive van mijn dochter te verwijderen, laat toe het te verwijderen zonder tegenwerking en zonder pijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik raad dit product aan dat zeer doeltreffend is als adhesive remover, geen irritatie en makkelijk verwijderen van de lijm, handiger dan bepaalde sprays.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product tegen een onklopbare prijs. De verzending is zeer snel en de levering aan huis is gratis vanaf 60€ en met tracking-nummer. Aan te raden.

Brava Adhesive Remover kopen

Je kan Brava Adhesive Remover van het merk Coloplast, geproduceerd door COLOPLAST BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Stoma