€ 19,33
€ 16,04
Bespaar 17% (€ 3,29)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Breathe Right Clear Neusstrips

Breathe Right Clear Neusstrips kunnen voor tijdelijke verlichting zorgen bij een verstopte neus veroorzaakt door bijvoorbeeld verkoudheid en allergieën. Doordat u gemakkelijker door uw neus kunt ademhalen, in plaats van door de mond, kunnen Breathe Right Clear Neusstrips snurken tevens verminderen of zelfs stoppen.

Breathe Right - adem beter, slaap lekker.

Indicatie

Verlicht direct een verstopte neus veroorzaakt door verkoudheid en allergieën.

Gebruik van Breathe Right Clear Neusstrips

Voor het beste resultaat om snurken te verminderen, gebruik Breathe Right Clear Neusstrips 6 opeenvolgende nachten.

€ 19,33
€ 16,04

Laatste reviews en ervaringen met Breathe right clear neusstrips

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk aan te brengen en passen goed op de neus, ik kan er veel beter mee adem halen, blijft lang en goed op zijn plaats zitten, veel gemakkelijker om door neus te ademen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn neusbeentje staat een klein beetje scheef. De luchtcirculatie is daardoor niet zo optimaal in mijne ene neusholte. De breathe right clear neusstrips helpen mij om beter te kunnen ademen. Een wereld van verschil met of zonder strips (toch in mijn geval).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Stopt het snurken niet helemaal, maar verminderd het snurken. Vroeger enorm last van hard snurken dat ik er zelf wakker van werd. Geen gebruiksongemak want je voelt niet dat je het op je neus hebt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man zijn neus gaat altijd toe tijdens de nacht. Sinds deze strips is dit veel minder het geval. Het snurken is niet helemaal weg, maar toch veel minder als hij deze strips draagt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  was eerst ietwat sceptisch maar het werkt fenomenaal, minder snurken, eindelijk beter slapen, niet meer wakker schrikken,weinig tot geen hinder, makkelijk aan te brengen en blijft plakken gedurende de ganse nacht, enig nadeel is logisch : wegwerp na éénmalige gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jarenlang heb ik problemen gehad om vrij door de neus te ademhalen, vooral 's avonds als ik ga slapen.Werd 3 maal geopereerd om meer ruimte te krijgen om de lucht door te laten.Zonder blijvend resultaat, waarna de jaren kwamen met verschillende neusspray's waardoor gewenning optrad.Pas dan maakte ik kennis met de Breathe Right strips: gebruik ze dagelijks, weinig zichtbaar, huidvriendelijk,gedaan met de medicatie in spray en omdat ik nu vrij adem, slaap ik eindelijk ook veel beter! Aan te raden voor iedereen met een soortgelijk probleem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot heeft een behandeling / bestralingen in de streek van de keel gehad. Daardoor zijn de slijmvliezen van de neus nog aangetast en is ook de keel nog gezwollen. Daardoor snurkt hij veel en hard. De dokter had gezegd van de neusvleugels te proberen tijdens het slapen. Hij gebruikt de neusvleugels nu en het snurken is minder. Dus toppi voor mij.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer effectief wanneer de ademhaling niet meer aan de verwachtingen voldoet. Het gebruik van reinigingswater zorgt voor een zeker comfort. Cala is natuurlijk afhankelijk van de persoonlijke morfologie.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed artikel. Bestaat alleen in standaardformaat, terwijl ik het voor een bredere neus wil hebben, zoals sommige items van hetzelfde merk in vleeskleur. Als het voor een brede neus zou bestaan, zou ik er veel meer bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt uitstekend bij het slapen neus blijft voldoende open tijdens de nacht bij een verkoudheid. Verwijderen van de neusstrips gaat heel gemakkelijk - geen last van de lijm na het verwijderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed en efficiënt produkt, maakt de neus de ganse nacht vrij. Blijft ook heel goed op de neus plakken en ook makkelijk om terug te verwijderen. Zeker een aanrader voor iemand die steeds last heeft van een verstopte neus !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle levering makkelijk afgehandeld !!uiterst tevreden en een goede prijs!!!Veel goedkoper als bij de plaatselijke apotheker,we gaan zeker nog meer bestellen hier!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt enorm om beter te ademen 's nachts en helpt tegen het snurken. Mijn nachtrust is erdoor enorm verbetert. Zelfs bij allergie helpt dit goed. Daardoor kan mijn man beter slapen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als dagelijkse gebruiker van Breathe Right ben ik heel tevreden over het resultaat. Het is makkelijk aan te brengen en komt ook makkelijk weer los terwijl het 's nachts goed blijft zitten. Het belangrijkste is dat het ook goed zijn werk doet, je neus wordt goed open getrokken waardoor je meer lucht binnenkrijgt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede kwaliteit en zeer efficiënt. Elke strip wordt geleverd in een individuele verpakking, wat niet noodzakelijk is. Ik kon niets beters bedenken
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Door deze pleister te gebruiken, snurkt mijn partner beduidend minder. Indien hij een verkoudheid heeft, werkt de pleister echter onvoldoende tot niet.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de Breathe Right Clear strips 's nachts als ik moeite heb om te ademen, meer uitgerust en in een goed humeur wakker word.

Breathe Right Clear Neusstrips kopen

Je kan Breathe Right Clear Neusstrips van het merk Breathe Right, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Snurken
50+ > Snurken