€ 36,95
€ 32,15
Bespaar 13% (€ 4,80)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Broccoli

Werkt beschermend voor maag en darm. Is belangrijk bij de ontgiftiging van het lichaam (fase 2 detoxificatie). Broccoli extract is een sterke stimulator van bepaalde enzymsystemen en wordt in die zin gebruikt bij leverfunctiestoornissen. Ondersteunt het immuunstysteem en beïnvloedt het oestrogeenmetabolisme in de gunstige zin.

Ingrediënten Deba Broccoli

Broccoli Extract 10% glucoraphanin (sulforafaanglucosinolaat)

300

mg

€ 36,95
€ 32,15

Laatste reviews en ervaringen met Deba Broccoli

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Deba broccoli 60 capsules

  Broccoli werkt ontstekingsremmend. Als ik opsta ben ik heel stijf en ik neem direct een broccolicapsule vóór het ontbijt. Na een half uurtje verdwijnt de stijfheid. 's Avonds neem ik ook een capsule. Het is op advies van mijn manueel therapeute dat ik broccoli gebruik. Een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Dit product heeft mijn oestrogenendominantie (vleesbomen) doen dalen. Ik had weliswaar geen grote vleesbomen maar de arts zei dat ze nooit volledig zouden verdwijnen. 6 maanden na het innemen van Deba broccoli terug naar de arts en er was nog slecht 1 klein vleesboompje van amper een halve cm aanwezig! Broccoli heeft een positieve invloed op de hormonenbalans.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Broccoli is volgens mij een super groente en omdat je niet iedere dag broccoli kan eten daarom dit supplement. Is tevens goed voor de maag. Vrij duur voedingssupplement maar blijf er toch eentje per dag van nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Broccoli kopen

Je kan Deba Broccoli van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Lever & Gal